ΨΑΧΝΕΙ ΒΑΘΜΟ Η ΡΙΖΕΣΠΟΡ…

Καλημέρα. Είχα ετοιμάσει ένα… ωραιότατο κείμενο για παιχνίδια της Νάσιοναλ Λιγκ του… Βορρά και του Νότου αλλά δυστυχώς την τελευταία στιγμή τα ματς αναβλήθηκαν. Έτσι λοιπόν απέμεινε ένα και… μοναχικό παιχνίδι για σήμερα, αφού στην Τουρκία ακόμα και… πανούκλα να πέσει, ο Ερντογάν δεν πρόκειται να πτοηθεί.

Στις 19.00 ώρα Ελλάδας λοιπόν η Γκεζντέπε υποδέχεται τη Ρίζεσπορ. Δεν πρόκειται να ποντάρω στην γηπεδούχο – φαβορί για δύο λόγους. Πρώτον είναι ντεφορμέ καθώς έρχεται από τρεις σερί ήττες με τέρματα 0-6 και δεύτερον είναι παντελώς αδιάφορη βαθμολογικά αφού βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας ξεμείνει οριστικά από στόχους.

Η Ρίζεσπορ αντιθέτως είναι κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και ψάχνει για πόντους που θα μπορέσουν να την κρατήσουν στην κατηγορία. Βέβαια επειδή μακριά από την έδρα της δεν καταφέρνει και πολλά πράγματα, για διπλό το βλέπω δύσκολο. Μια ισοπαλία όμως θα μπορούσε να την πάρει απόψε. Ούτως ή άλλως η Γκεζντέπε μετρά μόνο τέσσερις νίκες σε 11 παιχνίδια στην έδρα της. Από τη στιγμή που δεν έχει και κανένα κίνητρο, δεν αποκλείεται να κυλήσει… ήρεμα το ματς σε μια αναμέτρηση στην οποία δεν αναμένονται και πολλοί οπαδοί στις εξέδρες.

Φίλες και φίλοι εμείς θα συνεχίσουμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] καθώς όπως αναφέραμε και χθες στον υπόλοιπο πλανήτη τα περισσότερα πρωταθλήματα εξακολουθούν να διεξάγονται…

Καλή τύχη και… υπομονή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ