Χ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Σήμερα μιας και το πρόγραμμα δεν είναι της… προκοπής, αποφάσισα να ρισκάρω φτιάχνοντας ένα σύστημα με Χ.

Θα ξεκινήσω από τη Γ Γαλλίας και το ντέρμπι ανάμεσα στην Ορλεάν και τη Μπαστιά. Οι φιλοξενούμενοι έχουν σχεδόν εξασφαλίσει την άνοδο, ενώ οι γηπεδούχοι παλεύουν για την τρίτη θέση που οδηγεί στα play off. Αναμένεται ένα αμφίρροπο ματς το οποίο αν λήξει χωρίς νικητή δεν θα αφήσει… δυσαρεστημένους.

Στον 1ο όμιλο της Γ Ιταλίας θα αναμετρηθούν η Προ Πάτρια με τη Γιουβέντους u23. Οι δύο ομάδες θέλουν να διατηρηθούν εντός πρώτης δεκάδας και επειδή απομένουν λίγες αγωνιστικές για το φινάλε, αν σήμερα πάρουν από ένα πόντο, ουσιαστικά σήμερα θα πετύχουν τον στόχο τους. Ούτως ή άλλως φέρνουν αρκετές ισοπαλίες. Ειδικότερα η Προ Πάτρια η οποία έφτασε ήδη τα έντεκα Χ από την αρχή της σεζόν.

Στη Β Ισπανίας, η Φουενλαμπράδα είναι η βασίλισσα των Χ καθώς έφτασε τα 15 στα 30! Μέσα στην έδρα της μάλιστα, μετρά 10 ισοπαλίες σε 15 παιχνίδια! Σίγουρα η Μαγιόρκα υπερτερεί αγωνιστικά, αλλά επειδή το τελευταίο διάστημα δεν τα πηγαίνει καλά, δεν νομίζω ότι θα έχει τόσο εύκολο έργο. Θυμίζω άλλωστε ότι η Φουενλαμπράδα την είχε κερδίσει μέσα στην έδρα της στον πρώτο γύρο, ενώ πρόσφατα την απέκλεισε και στο κύπελλο.

Στην Αργεντινή τέλος, η Ουρακάν έρχεται από τέσσερα Χ σε πέντε παιχνίδια. Υποδέχεται τη Χιμνάσια Λα Πλάτα η οποία μετρά τρεις ισοπαλίες σε έξι ματς. Οι δύο αυτές ομάδες δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές και η ισοπαλία φαντάζει αρκετά πιθανή.

Θα πάρω λοιπόν τα τέσσερα Χ θα ζητήσω τριάδες και όπου με βγάλει…

Από εκεί και πέρα, σίγουρα δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την Γκόου Αχεντ η οποία είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Β Ολλανδίας. Έχει μάλιστα 10 διπλά στο ενεργητικό της! Σήμερα φιλοξενείται από την ουραγό Ντεν Μπος, η οποία μετρά μόλις τέσσερις νίκες σε 29 αγωνιστικές. Η Γκόου Αχεντ διεκδικεί άνοδο και το διπλό πέφτει παντού. Στο 1.72 είναι η μεγαλύτερη απόδοση στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”].

Στην Κολομβία τέλος, αρχικά να επισημάνουμε ότι η Ντεπορτίβο Κάλι έχει 12 στα 13 under με 7 στα 7 στην έδρα της. Σήμερα υποδέχεται την Ντεπορτίβο Πάστο και το under είναι το πρώτο σημείο που επιλέγω. Λόγω έδρας και παράδοσης θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τον άσσο.

Καλή τύχη.

[eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]: Κάνουμε κάθε παιχνίδι συναρπαστικότερο

Δείτε τους bestsellers αγώνες μας σε μια ματιά! Γρήγορα και με άμεση ανανέωση.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ