Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ – ΑΣΣΟ ΤΕΛΙΚΟ

Καλημέρα. Η ισοπαλία που πήραμε στην Ισπανία, εκτός του ότι μας χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό, μας ανέβασε την ψυχολογία και αυτό είναι το σημαντικότερο. Έχουμε μια ομάδα η οποία απαρτίζεται από παίκτες που έχουν και παρόν και μέλλον. Προσωπικά ξεχωρίζω τον Πέλκα, τον Τζόλη, τον Τσιμίκα και τον Αλεξανδρόπουλο του Παναθηναϊκού ο οποίος για μένα είναι ένας παίκτης που αν συνεχίσει να δουλεύει έτσι, θα φτάσει πάρα πολύ ψηλά. Είναι άλλου επιπέδου και το θεωρώ δεδομένο ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό…

Απόψε στην Τούμπα παίζουμε με τη Γεωργία η οποία ηττήθηκε από την Ισπανία στο 92ο λεπτό. Έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και απέδειξε ότι με τον Σανιόλ στον πάγκο της θα είναι βελτιωμένη.

Η δική μας εθνική εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει εμφανίσει το φαινόμενο να τα πηγαίνει καλά με τους ισχυρούς και να ζορίζεται από τους ανίσχυρους. Τα παραδείγματα του πρόσφατου παρελθόντος είναι πάρα πολλά και γι΄αυτό κάθε φορά που είμαστε φαβορί, ή κλείνω την τηλεόραση ή αλλάζω κανάλι…

Απόψε πάντως κάτι μου λέει ότι θα κερδίσουμε. Όχι εύκολα, αλλά θα κερδίσουμε… Επειδή όμως το 1.50 του άσσου ούτως ή άλλως δεν είναι καθόλου ελκυστικό, αποφάσισα να ρισκάρω στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό το οποίο πληρώνει 4.10 ([eafl id=”29898″ name=”SPORTINGBET.GR” text=”πατήστε ΕΔΩ για εγγραφή στην SPORTINGBET.GR”])

Κατά τα άλλα, τα… γνωστά. Τα 1.05 και τα 1.10 πάνε σύννεφο και η ανεύρεση σημείων είναι σχεδόν αδύνατη. Επειδή πάντως τόσο η Αυστρία όσο και η Δανία είναι δύο επιθετικές ομάδες που σκοράρουν εύκολα, σκεφτόμουν να ρισκάρω στο over της μεταξύ τους αναμέτρησης. Δεν θα το έκανα αν η απόδοση δεν ήταν ικανοποιητική. Την βρήκα όμως στο αξιοπρεπέστατο 2.25 στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]. Παρεμπιπτόντων στη συγκεκριμένη εταιρία βρίσκω αρκετά καλές τιμές στα over

Στο ίδιο στοίχημα προσανατολίζομαι και στην αναμέτρηση της Αγγλίας με την Πολωνία. Οι Άγγλοι σκοράρουν πανεύκολα και οι Πολωνοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Θα πάνε στο Λονδίνο έχοντας ως στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Επειδή οι επιθετικοί των Πολωνών είναι πάρα πολύ καλοί, δεν αποκλείω αμφίδρομο σκοράρισμα και over 2.5 γκολ…

Απόψε ολοκληρώνονται και οι δύο τελευταίοι όμιλοι στο Euro u21. Η Γαλλία που κινδυνεύει να μείνει εκτός, εννοείται ότι θα κερδίσει τους αδιάφορους Ισλανδούς.

Στο άλλο ματς του ομίλου οι Δανοί προκρίνονται και με Χ, ενώ οι Ρώσοι χρειάζονται μόνο νίκη. Δύσκολο ματς για εκτίμηση και μάλλον θα πάω στα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου.

Στον 4ο όμιλο οι Άγγλοι χρειάζονται μόνο νίκη απέναντι στην Κροατία και ταυτόχρονα ήττα των Ελβετών με δύο γκολ διαφορά. Η Ελβετία παίζει στη Σλοβενία με την Πορτογαλία η οποία προκρίνεται ακόμα και με Χ ή με ήττα με ένα γκολ. Πρόκειται να γίνει… χαμός δηλαδή σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Πιστεύω ότι το Ελβετία – Πορτογαλία θα λήξει Χ ημίχρονο, περιμένοντας να δουν τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι.

Στο Κροατία – Αγγλία θα παίξω over σε κόρνερ και κάρτες, ενώ θα ρισκάρω και στον καταλογισμό πέναλτι. Σίγουρα πάντως αυτά τα δύο ματς προσφέρονται για το Live και θυμίζω ότι ξεκινούν στις 19.00 ώρα Ελλάδας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο και το μόνο που σκέφτομαι να κρατήσω είναι το διπλό της Ποτέντζα του 3ου ομίλου της Γ Ιταλίας. Απομένουν λίγες αγωνιστικές για το φινάλε και η συγκεκριμένη ομάδα βρίσκεται στην γραμμή του υποβιβασμού. Φιλοξενείται από την ουραγό Καβέζε η οποία κατά 99% είναι υποβιβασμένη. Πρόκειται μάλιστα για μια ομάδα που εντός έδρας μετρά 11 ήττες σε 14 αγωνιστικές! Το διπλό αυτό προσφέρεται στο 2.45 από την [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”], που είναι και η μεγαλύτερη τιμή που κυκλοφορεί.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ