ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΔΟΚΙΜΩΝ…

Καλημέρα. Τα πρωταθλήματα τελείωσαν και οι εθνικές ομάδες έχουν πλέον τους παίκτες στην διάθεσή τους για να ξεκινήσουν τα φιλικά εν όψει του Euro. Επειδή σε αυτά τα φιλικά οι προπονητές λογικά θα θελήσουν και θα επιδιώξουν να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι βασικοί τους ποδοσφαιριστές, το πλέον πιθανό είναι να γίνουν ελάχιστες αλλαγές στις συνθέσεις τους.

Αυτό αυτομάτως χαρίζει σαφές προβάδισμα σε όλα ανεξαιρέτως τα φαβορί όπως είναι για παράδειγμα η Γαλλία, η Κροατία, η Αγγλία και η Ολλανδία. Εγώ θα προσέθετα και τη Νορβηγία με τη Ρουμανία προκειμένου να κλείσω μια εξάδα εθνικών ομάδων που αν παιχτεί όλη μαζί πληρώνει εξαιρετικά. (8.10 στην ανανεωμένη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Bέβαια από αυτά τα έξι ματς μόνο η Κροατία παίζει σήμερα. Επειδή όμως τα υπόλοιπα φιλικά παιχνίδια των εθνικών ομάδων που διεξάγονται σήμερα δεν έχουν στοιχηματικό ενδιαφέρον, σκέφτηκα να ασχοληθώ λίγο και με τα αυριανά.

Αν θέλαμε πάντως να προσθέσουμε ένα ακόμα ματς από τα σημερινά, θα επέλεγα τη Σλοβακία διότι και αυτή έχει περάσει στα τελικά του Euro και σήμερα θα θέλει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι βασικοί της ποδοσφαιριστές. Ο άσσος της Σλοβακίας είναι μάλιστα ένα από τα σημεία που γνωρίζουν σημαντική πτώση έξω…

Κατά τα άλλα βρισκόμαστε σε μια εποχή και μια περίοδο που οι επιλογές μας όπως έχουμε ξαναπεί είναι δραματικά μειωμένες.

Στη Β Σουηδίας η Σούντσβαλ έρχεται από τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Φιλοξενεί τη μέτρια έως τώρα Γιόνσεπινγκ που τις τελευταίες έξι αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο τη Λαντσκρόνα.

Αν κρίνω από τις αποδόσεις σε πτώση, η πλειονότητα των παικτών έχει προτιμήσει τους γηπεδούχους.

Τα υπόλοιπα όπως πάντα θα τα δούμε στο Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]. Αυτά προς το παρόν και εξακολουθούμε να βρισκόμαστε σε επαφή και κατάσταση αναμονής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ