ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΤΩΠΑ

Καλημέρα. Ο Ολυμπιακός παραμένει ο κυρίαρχος, όντας ο μοναδικός χωρίς ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Το βλέπω δύσκολο να καταφέρει ο Άρης να σπάσει τη δυσμενέστατη παράδοση και να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τον Πειραιά.

Ο ΠΑΟΚ αντιθέτως, δεν βλέπεται το τελευταίο διάστημα και αυτό οφείλεται κυρίως στην πολύ κακή άμυνά του. Σε τιμές της τάξης του 1.20 δεν ποντάρεται στην παρούσα φάση, ειδικά απέναντι σε μια ομάδα που έχει μια από τις καλύτερες εκτός έδρας άμυνες στο πρωτάθλημα.

Στο Απόλλων – ΟΦΗ δεν αποκλείω το ενδεχόμενο συμβιβαστικής ισοπαλίας. Υπάρχει και μια σχετική παράδοση άλλωστε, αφού τα τρία από τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στη Ριζούπολη έληξαν 0-0. Ο ΟΦΗ βέβαια έχει δείξει πολλά θετικότερα στοιχεία έως τώρα, αλλά κάτι η έδρα και κάτι η αναγκαιότητα των βαθμών, ισορροπούν κάπως τα πράγματα.

Στην Κύπρο δεν πρόκειται να… σπεύσω να αγοράσω το 1.50 του Απόλλων Λεμεσού, διότι το ματς με τον Άρη είναι τοπικό ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων που μοιράζονται την ίδια έδρα. Και οι δύο τα πηγαίνουν πάρα πολύ καλά έως τώρα, και ο αγώνας αναμένεται πιο δύσκολος από όσο πιστεύουν οι μπουκ…

Σήμερα όμως ολοκληρώνεται και το νορβηγικό πρωτάθλημα. Η Μπόντο Γκλιμτ χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για να στεφτεί πρωταθλήτρια. Παίζει εκτός έδρας με την ουραγό και υποβιβασμένη Μιοντάλεν, οπότε δεν αναμένονται εκπλήξεις. Πιστεύω μάλιστα ότι θα πάει για το διπλό και όχι το Χ προκειμένου να μην υπάρχουν… χτυποκάρδια έως το τέλος. Η ποιοτική διαφορά άλλωστε των δύο αντιπάλων είναι τεράστια.

Αυτό σημαίνει ότι η Μόλντε ακόμα και αν κερδίσει τη Χάουγκεσουντ δεν πρόκειται να πάρει το πρωτάθλημα. Γι΄αυτό και δεν θα ποντάρω στο διπλό μιας απογοητευμένης ομάδας.

Ακόμα παίζεται η 14η θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής. Εκεί θα βρούμε τη Στάμπαεκ και τη Μπραν που έχουν από 25 και 23 βαθμούς αντίστοιχα. Σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας υπερέχει η Μπραν η οποία φιλοξενεί τη βαθμολογικά αδιάφορη Σάρπσμποργκ. Ο άσσος υποχωρεί αποκλειστικά και μόνο λόγω ισχυρότατου κινήτρου.

Αν όμως κερδίζει η Μπραν θα πρέπει να πράξει το ίδιο και η Στάμπαεκ στην έδρα της Οντ.

Εδώ ομολογώ ότι με παραξένεψαν οι αποδόσεις, διότι περίμενα το διπλό κοντά στο 2.00. Αντί αυτού όμως αντίκρυσα το 2.95 του STOIXIMAN.GR! Η Οντ όμως εκτός από αδιάφορη είναι και ντεφορμέ αφού έχει να κερδίσει από τα τέλη Σεπτεμβρίου. Διαθέτει μάλιστα και τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα στην κατηγορία. Η δε Στάμπαεκ έχει καταφέρει να φύγει με τρία διπλά στις 5 τελευταίες επισκέψεις της εκεί μέσα και όλα τα παραπάνω με οδηγούν στο να ρισκάρω στο καλοπληρωμένο διπλό μιας ομάδας που καίγεται για τη νίκη.

Τέλος, επειδή υπάρχει ενδεχόμενο να οδηγήσει και η 4η θέση στην Ευρώπη μέσω κυπέλλου, δεν θα αδιαφορήσουν απόψε η Λίλεστρομ και η Ρόζενμποργκ που τη διεκδικούν. Υποδέχονται και οι δύο αδιάφορους αντιπάλους (Σάντεφιορντ και Στρόμσγκοντσετ αντίστοιχα) και ήδη έχουν προτιμηθεί από την πλειονότητα των παικτών.

Αν θέλετε να παίξουμε ένα μικρό ποσό σε μια νορβηγική πεντάδα που αποτελείται από τις: Μπόντο Γκλιμτ, Μπραν, Στάμπαεκ, Λίλεστρομ και Ρόζενμποργκ, θα διεκδικήσουμε μια συνολική απόδοση που αγγίζει το 15.00. Παίζουμε λίγα και πάμε για τα πολλά…

Ακολουθούν οι υπόλοιπες συνοπτικές προτάσεις της ημέρας και εμείς τα ξαναλέμε στο live μέσα από το bookenemylive.com.

Καλή τύχη.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

16.30 ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ.: 2 ΚΑΙ OVER

ΓΕΡΜΑΝΙΑ Β

14.30 ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ: 1

ΙΤΑΛΙΑ

19.00 ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΛΑΤΣΙΟ: OVER

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

15.30 ΦΙΤΕΣΕ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ: 1

21.00 ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: 2

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

17.30 ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ – ΕΣΤΟΡΙΛ: 2

20.00 ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ: 2

ΟΥΓΓΑΡΙΑ

17.30 ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ: 2

ΚΡΟΑΤΙΑ

14.00 ΟΣΙΓΕΚ – ΣΙΜΠΕΝΙΚ: 1

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

ΠΡΕΜΙΕΡ

16.00 ΛΕΣΤΕΡ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

ΡΩΣΙΑ

18.00 ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ – ΝΙΖΝΙ

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

13.15 ΤΒΕΝΤΕ – ΒΑΑΛΒΑΙΚ

ΠΟΛΩΝΙΑ

13.30 ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

14.15 ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ – ΤΣΕΡΝΟ ΜΟΡΕ

ΝΟΡΒΗΓΙΑ

18.00 ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΜΟΛΝΤΕ

SPORTINGBET.GR: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ (1.44 – 4.33 – 7.00)

Την μεγαλύτερη απόδοση στον άσσο του Ολυμπιακού την βρήκαμε στην SPORTINGBET.GR. Το να μπουν over 3.5 γκολ το προσφέρει σε ενισχυμένη απόδοση στο 3.10. Ώρα έναρξης 19.30μμ

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ