ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΙ ΣΤΟ EUROPA LEAGUE

Καλημέρα. Απόψε ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και εμείς θα σταθούμε μόνο σε αυτά τα ματς όπου υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή πάντως, καθώς η πλειονότητα των μεγαλύτερων ομάδων που συμμετέχει στο θεσμό, θα κατέβουν με εναλλακτικές ενδεκάδες, καθώς οι προπονητές έκριναν ότι στην παρούσα φάση προέχουν οι εγχώριες υποχρεώσεις στα πρωταθλήματά τους…

Στον 2ο όμιλο η Ντιναμό Κιέβου χρειάζεται μόνο νίκη για να προκριθεί. Υποδέχεται την ουραγό Λουγκάνο που δεν έχει νίκη μετά από 5 παιχνίδια. Δεν νομίζω ότι οι Ουκρανοί λοιπόν να δυσκολευτούν…

Στον 3ο όμιλο θα κριθεί η πρόκριση στον αγώνα της Χετάφε με την Κράσνονταρ. Οι Ισπανοί προκρίνονται και με Χ, τη στιγμή που οι Ρώσοι χρειάζονται μόνο νίκη. Κατά τη γνώμη μου οι αποδόσεις είναι δυσανάλογες του μεγέθους των δύο ομάδων και αδικούν τους φιλοξενούμενους. Το 1.60 δεν ανταποκρίνεται στις δυσκολίες του ματς και θεωρώ ότι μπορεί εύκολα να σπάσει…

Στον 5ο όμιλο η Λάτσιο θα προκριθεί μόνο αν κερδίσει τη Ρεν και την ίδια ώρα χάνει η Κλουζ μέσα στη Ρουμανία από την αδιάφορη Σέλτικ. Οι Ιταλοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα με το να προσπαθήσουν και είναι πιθανό να επιβληθούν της ουραγού και αδιάφορης Ρεν που θα κατέβει με αλλαγές όπως ανακοίνωσε ο Ζιλιάν Στεφάν.

Η δε Κλουζ από τη στιγμή που προκρίνεται και με ισοπαλία, δεν έχει κανένα λόγο να ανοιχτεί, να επιτεθεί και να ρισκάρει. Θα ρισκάρω λοιπόν κάτι… ψιλά στο Χ της αναμέτρησής της.

Στον 6ο όμιλο η Άιντραχτ κερδίζει την αδιάφορη και ελλιπή Γκιμαράες και περνά στους «32» ότι και αν συμβεί στο Σταντάρ Λιέγης – Άρσεναλ.

Στον 7ο όμιλο θα κριθεί η πρόκριση από την έκβαση της αναμέτρησης Ρέιντζερς – Γιουνγκ Μποις. Οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι, εμπειρότεροι και πιστεύω ότι θα επικρατήσουν.

Το 1.30 της Πόρτο δεν το συζητώ καν… Η ομάδα είναι σε μέτρια κατάσταση και η Φέγενορντ που χρειάζεται μόνο νίκη για να ελπίζει, βελτιώθηκε από την μέρα που την ανέλαβε ο Άντβοκαατ.

Στον 8ο όμιλο τα φώτα πέφτουν πάνω στο Λουντογκόρετς – Φερεντσβάρος. Οι Βούλγαροι προκρίνονται και με Χ τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται μόνο νίκη. Οι δύο αυτές ομάδες δεν έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και η Φερεντσβάρος θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της. Το 1.60 του άσσου λοιπόν είναι επίφοβο και ίσως εύθραυστο.

Στον 10ο όμιλο τέλος, η Ρόμα κερδίζει την ουραγό και αδιάφορη Βολφσμπέργκερ και προκρίνεται.

Η Γκλάντμπαχ υποδέχεται τη Μπασακσεχίρ και περνά ακόμα και με ισοπαλία στην επόμενη φάση. Οι Τούρκοι αντιθέτως, χρειάζονται μόνο νίκη και έτσι θα αναγκαστούν να επιτεθούν. Δεν πρέπει να τους υποτιμάμε πάντως γιατί έχουν φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα η οποία χτυπά τον τίτλο στην Τουρκία. Το 1.30 του άσσου έχει απορριφθεί και προσωπικά θα προτιμήσω το Over ή τα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου (1.95 το προσφέρει η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]).

Φίλες και φίλοι όλα τα υπόλοιπα ματς του Europa League είναι τελείως αδιάφορα βαθμολογικά και αυτός είναι ο λόγος που έκρινα ότι δεν αξίζει να ασχοληθούμε μαζί τους.

Κλείνοντας θα επαναλάβω ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που θα κατέβουν με αρκετούς αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές. Αυτό σημαίνει αρκετές πιθανές εκπλήξεις και σπάσιμο αρκετών μικρών αποδόσεων.

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]

Κάθε αγώνας παίζει με τις αποδόσεις που θες στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]. Και με συνδυασμό πληθώρας επιλογών για το ίδιο παιχνίδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ