ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΨΗΛΑ…

Καλημέρα. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ο Παναθηναϊκός δείχνει να έχει φιλοδοξίες αλλά και δυνατότητες για κάτι παραπάνω… Φέτος βλέπετε, το μπάτζετ αυξήθηκε και αποκτήθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν και να ανεβάσουν ψηλά το «τριφύλλι». Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι «πράσινοι» έχουν δύσκολο εκτός έδρας έργο με τον Αστέρα. Η παράδοση όμως είναι ευνοϊκή για αυτούς καθώς έχουν υποστεί μόνο μία ήττα στα 8 τελευταίες επισκέψεις τους στην Τρίπολη. Το στοίχημα που θα επιλέξω για αυτή την αναμέτρηση είναι το 2 DNB που το βρήκα στο 1.80 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]. Πρόκειται για μια αρκετά καλή απόδοση…

Στο άλλο ματς της ημέρας πιστεύω ότι ο Ατρόμητος εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει του Βόλου. Στην Αθηναϊκή ομάδα επέστρεψε ο Κάναντι και αποκτήθηκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν. Ο Βόλος προέβη σε πάνω από 25 προσθαφαιρέσεις και θα χρειαστεί χρόνος προκειμένου να δέσει η νέα ομάδα…

Στην Πρέμιερ από το 2014 ως το 2018 που η Γουεστ Μπρομ επέστρεψε στην κατηγορία, χάνει συνεχώς μέσα στην έδρα της από τη Λέστερ! Φέτος ξανανέβηκε μετά από δύο χρονιές στην Τσάμπιονσιπ και πιστεύω ότι η παράδοση αυτή θα συνεχιστεί, διότι οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτεροι σε όλους τους τομείς. Το διπλό της Λέστερ το βρίσκουμε στο 1.95 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”].

Στη Λιγκ 1 η Γουίγκαν αποδυναμώθηκε αισθητά φέτος, καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί νέος ιδιοκτήτης. Παρουσιάζεται λοιπόν μια καλή ευκαιρία στην Ίπσουιτς η οποία φέτος επιδιώκει την επιστροφή της στην Τσάμπιονσιπ, να ξεκινήσει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα…

Στην Ιρλανδία η Φιν Χαρπς έχοντας επτά ήττες σε 10 παιχνίδια και τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, αναμένεται να δυσκολευτεί κόντρα στην Ντέρι που το τελευταίο διάστημα έχει ανέβει αγωνιστικά. Θυμίζω ότι η Ντέρι έφυγε με διπλό στις τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες επισκέψεις της εκεί μέσα…

Στην Ισπανία η Βιγιαρεάλ ενισχύθηκε πολύ με παίκτες όπως ο Παρέχο και ο Κοκλέν και έτσι πιστεύω ότι λογικά θα κερδίσει την νεοφώτιστη Ουέσκα που αποτελεί ένα από τα φαβορί για τον υποβιβασμό.

Η Βαλένθια αντιθέτως, αποδυναμώθηκε ιδιαίτερα, καθώς αποχώρησαν βασικοί παίκτες όπως ο Παρέχο με τον Κοκλέν που πήγαν στη Βιγιαρεάλ, ο Τόρες, ο Ροντρίγκο, ο Γκαράι κ.α. Ακόμα δεν έχουν αποκτηθεί νέοι παίκτες και έτσι δεν είναι δυνατόν να την εμπιστευτώ στο αποψινό τοπικό ντέρμπι της Βαλένθια με τη Λεβάντε.

Στη Β Ισπανίας «φλερτάρω» με δύο άσσους. Η Τενερίφη ενισχύθηκε μεταγραφικά και απόψε φιλοξενεί την… ημιδιαλυμένη Μάλαγα λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων.

Η Οβιέδο η οποία τελείωσε το πρωτάθλημα έχοντας υποστεί μόνο τρεις ήττες σε 21 παιχνίδια στην έδρα της, φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Καρταγένα, που αφενός δεν ενισχύθηκε μεταγραφικά και αφετέρου ήταν κάκιστη σε όλα τα φιλικά που έδωσε. Ο άσσος κυκλοφορεί σε υψηλές αποδόσεις και πιο συγκεκριμένα η [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”] το δίνει στο 2.20 που είναι και η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί.

Στο Βέλγιο η Άντερλεχτ η οποία κερδίζει κάθε σεζόν εδώ και πάρα πολλά χρόνια τη Σερκλ Μπριζ, λογικά θα διατηρήσει αυτή την παράδοση καθώς είναι ανώτερη των φιλοξενούμενων.

Στην Ολλανδία η Φίτεσε είναι συγκριτικά ανώτερη της φετινής Βααλβάικ που παρέμεινε στην κατηγορία λόγω… κορωνοϊού αφού το πρωτάθλημα διεκόπη τη στιγμή που ήταν τελευταία με διαφορά.

Στη Ρουμανία η Κλουζ είναι σαφώς ανώτερη της Χέρμανσταντ και θα αποτελέσει έκπληξη αν δεν φτάσει στη νίκη…

Στην Αυστρία η Σάλτσμπουργκ που πέρσι κατέκτησε το 7ο σερί πρωτάθλημά της, αναμένεται εύκολα να κατακτήσει και φέτος τον τίτλο. Λογικά θα επικρατήσει στην πρεμιέρα της υποδεέστερης Βόλφσμπεργκερ από την οποία αποχώρησαν τέσσερις βασικοί.

Μια από τις πιο αποδυναμωμένες ομάδες στην Αυστρία είναι η Σεντ Πόλτεν καθώς αποχώρησαν 8 βασικοί ποδοσφαιριστές! Η Στουρμ Γκρατς έχει καλή παράδοση εκεί μέσα καθώς από το 2016 που ξαναβρέθηκαν στην ίδια κατηγορία, μετρά πέντε διπλά σε 7 παιχνίδια. Το διπλό της Στουρμ το βρίσκουμε στο δυάρι από την [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Στη Ρωσία η νεοφώτιστη Ρότορ εξακολουθεί να παραμένει χωρίς νίκη από την αρχή της σεζόν. Μέσα στην έδρα της μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και σήμερα αναμένεται να κλείσει… καρέ κόντρα στην Κράσνονταρ.

Στη Νορβηγία η Ρόζενμποργκ με νέο προπονητή τον Χαρέιντε είναι το φαβορί κόντρα στην ντεφορμέ Στρόμσγκοντσετ η οποία δέχεται με μοναδική ευκολία το τέρμα. Λόγω αυτής της… ευκολίας, εκτός από το διπλό κοιτάζουμε και το over.

Στη Σουηδία η Φάλκενμπεργκ παραμένει η μοναδική που δεν έχει πετύχει ακόμα ούτε μια νίκη στην έδρα της σε 8 παιχνίδια. Η Γκέτεμποργκ μπορεί να μην έχει την παλιά καλή ομάδα του παρελθόντος, αλλά αυτή την κάκιστη ομάδα μπορεί να την κερδίσει. Το διπλό προσφέρεται στο 2.15 από την [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]

Στη Δανία από τη Νόρτζελαντ αποχώρισαν οι περισσότεροι καλοί της παίκτες χωρίς να αντικατασταθούν. Δεν πιστεύω λοιπόν ότι έχει τύχη στο αποψινό ματς με τη Μπρόντμπι από την οποία έχει υποστεί 6 σερί ήττες με τέρματα 19-5. Ο άσσος της Μπρόντμπι πληρώνει 2.01 στην [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”].

Στη Φινλανδία η πρωτοπόρος Ελσίνκι είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης. Εκτός έδρας έχει 5 διπλά σε 6 αγωνιστικές και θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει και την Ίλβες που δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.

Στις ΗΠΑ οι Λος Άντζελες Γκάλαξυ βρίσκονται στα καλύτερά τους, σκοράροντας ακατάπαυστα. Το Σαν Χοσέ αντιθέτως δεν είναι στα… καλά του και έτσι θα δώσω πρώτη τύχη στους φιλοξενούμενους στην αποψινή τους αναμέτρηση. Όπου πάντως παίζουν οι Λος Άντζελες καλό θα ήταν δίπλα να κολλάμε και το Over.

Κλείνουμε με κάποια ασιατικά πρωινά παιχνίδια, ξεκινώντας με το πιθανό διπλό της Γκουανγκζού Εβερντράντε από την Κίνα. Οι φιλοξενούμενοι που διαλύουν τους πάντες στο διάβα τους, εκτός έδρας έχουν τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία σε πέντε παιχνίδια, με τέρματα 17-5! Μέσο όρο δηλαδή σκοράρουν 3.5 γκολ ανά αναμέτρηση. Από την έδρα της Σάντονγκ έφυγαν με 4 διπλά στις 5 πιο πρόσφατες επισκέψεις τους. Πιθανό λοιπόν εδώ τόσο το διπλό όσο και το over…

Στην Ιαπωνία η Γκάμπα Οσάκα αναμένεται να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην αρνητική Σόναν η οποία μετρά 10 ήττες και μία μόνο νίκη σε 14 αγωνιστικές! Η Γιοκοχάμα είναι ντεφορμέ και μέσα στο γήπεδο της έχει πέντε ήττες σε 8 παιχνίδια. Υποδέχεται την Ναγκόγια που έχει την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα (3 γκολ) και μια από τις καλύτερες στον πλανήτη!

Η φόρμα και η παράδοση τέλος φανερώνουν δυσαναλογία αποδόσεων στην αναμέτρηση της Γιοκοχάμα Μαρίνος με την Τσερέζο Οσάκα. Θυμίζω ότι οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι διαπρέπουν εκτός (5-1-1) έρχονται από τέσσερις σερί νίκες. Η Γιοκοχάμα Μαρίνος από την άλλη μεριά, συμπλήρωσε δύο σερί ήττες, ενώ τα τρία τελευταία χρόνια υπέστη ισάριθμες ήττες στην έδρα της από τη σημερινή της αντίπαλο. Δεν είναι δυνατόν λοιπόν να αποτελεί πρώτο σημείο ο άσσος της. Το 2 DNB το εντόπισα στο 2.20 από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Καλή τύχη και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ