ΦΑΒΟΡΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ…

Καλημέρα. Όπως λέγαμε και τις προάλλες, τα προκριματικά του Champions League και του Europa League αυτής της περιόδου ουσιαστικά δεν προσφέρονται για στοιχηματισμό, διότι είτε τα φαβορί συνοδεύονται από απελπιστικά χαμηλές αποδόσεις, ή που θα κοντράρονται άγνωστες στο ευρύ κοινό ομάδες.

Απόψε για παράδειγμα πιστεύω ότι λογικά η Σέλτικ, ο Ερυθρός Αστέρας και η ΑΙΚ το πιθανότερο είναι ότι θα επικρατήσουν των αντιπάλων τους, πραγματοποιώντας το πρώτο μεγάλο βήμα για την πρόκριση.

Η Σέλτικ παίζει με το αδύναμο Σεράγεβο, ο ισχυρός Ερυθρός Αστέρας (φωτο) με την μέτρια Σούντουβα από τη Λιθουανία και η ΑΙΚ που έχει το αβαντάζ του ότι το πρωτάθλημά της βρίσκεται σε εξέλιξη, με την Αραράτ στην Αρμενία. Οι αποδόσεις όμως δεν είναι δελεαστικές, οπότε ο καθένας μπορεί να αποφασίσει από μόνος του αν αξίζει να ποντάρει ή όχι…

Από εκεί και πέρα προσωπικά δεν θα απέκλεια την έκπληξη στα υπόλοιπα ματς της ημέρας. Η Κλουζ από τη Ρουμανία ενδέχεται να αποδειχθεί… «σκληρό καρύδι» για την Αστάνα από το Καζακστάν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ευρωπαϊκές παραστάσεις και δεν νομίζω ότι θα φοβηθούν.

Είναι τόσο καλύτερη ομάδα η Σκεντίγια από την Κάλιου για να μπορούν να αιτιολογηθούν οι πολύ καλές τιμές του διπλού; Καταρχάς από τη στιγμή που θα ακολουθήσει αγώνας – ρεβάνς ακόμα και η ισοπαλία με γκολ θα χαρίσει ένα σαφέστατο προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Στο δε Ντούντελανς – Βαλέτα παίζει μια ομάδα από το Λουξεμβούργο με μια ομάδα από τη Μάλτα. Λείπει και η τρίτη από τον… Πόντο για να φτιάξουμε ανέκδοτο. Σιγά μην υπάρξει άνθρωπος που θα ασχοληθεί σοβαρά με το 1.45 του άσσου…

Στο Europa League τα πράγματα δυστυχώς είναι ακόμα χειρότερα, καθώς πλέον τα τρία φαβορί της ημέρας προσφέρονται σε τιμές αυστηρής… τοκογλυφίας. Αν θέλετε να μαζέψουμε όλη την… μαρίδα για να βγάλουμε μια συνολική απόδοση της τάξεως του 1.40, καλώς… Προσωπικά πάντως δεν πρόκειται να ασχοληθώ, αφού τα ματς αυτά δεν αξίζουν ούτε και αν παιχτούν συνδυαστικά με τα πολλά γκολ και τα over…

Και το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας όμως είναι μικρό και αδιάφορο. Στη Νότιο Κορέα η Ούλσαν έχει «χτίσει» μια πολύ καλή παράδοση από το 2013 έως σήμερα κόντρα στην Γκιεονγκαμ καθώς μετρά 10 νίκες και τρεις ισοπαλίες σε 13 αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας. Και φέτος τα πηγαίνει πολύ καλύτερα, αφού έχει 12 νίκες στο πρωτάθλημα, έναντι μόλις δύο της αντιπάλου της. Εκτός έδρας συμπλήρωσε 5 νίκες σε εννέα παιχνίδια και θεωρώ ότι είναι πιο κοντά στην επικράτηση.

Στη Β Βραζιλίας αν έπαιζα κάτι στο Κρισιούμα – Κοριτίμπα θα ήταν το Χ, διότι οι δύο αυτές ομάδες είναι ισοδύναμες και συνηθίζουν να φέρνουν ισοπαλίες στο πρωτάθλημα.

Κάτι άλλο δυστυχώς δεν φαίνεται στον ορίζοντα, οπότε για μία ακόμη φορά θα περάσει η μέρα χωρίς σημαντικές στοιχηματικές συγκινήσεις…

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ