ΥΠΕΡΕΧΕΙ Η ΣΕΒΙΛΛΗ…

Καλημέρα. Ξεκινάμε με τις δύο αναμετρήσεις του Europa League. Τη Γουλβς την είδαμε με τον Ολυμπιακό και για μία ακόμη φορά διαπιστώσαμε πως πρόκειται για μια καλή ομάδα η οποία όμως έχει αρκετές αδυναμίες… Η Σεβίλλη από την άλλη μεριά, απέκλεισε τη Ρόμα και σίγουρα υπερέχει τόσο στον τομέα της εμπειρίας όσο και σε αυτόν της ψυχολογίας, καθώς η ομάδα κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στον θεσμό. Προσωπικά θεωρώ ότι αν η Γουλβς παίξει όπως κόντρα στους ερυθρόλευκους θα υποστεί ήττα από τους σεβιλιάνους (φωτο). Και αυτή τη φορά δεν μπορεί να ελπίζει σε χείρα… διαιτητικής βοηθείας. Το διπλό το βρίσκουμε στο 2.31 στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στο άλλο ματς οι μπουκ δίνουν εμφανές προβάδισμα στη Σαχτάρ η οποία απέκλεισε εύκολα τη Βόλφσμπουργκ. Από την άλλη μεριά όμως έχουμε μια καλή ομάδα που έρχεται από πέντε σερί νίκες στο Europa League με συντελεστή τερμάτων 10-0! Μπορεί λοιπόν εύκολα να κοντράρει κανείς σε αυτές τις τιμές τη Βασιλεία των εξαιρετικών επιδόσεων; Προσωπικά τουλάχιστον όχι… Σε αυτό το ματς θα προτιμήσω τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου διότι η Σαχτάρ αποδίδει καλύτερα και συνήθως σκοράρει στο δεύτερο 45λεπτο. Σας θυμίζω ότι και τα τρία γκολ με τη Βόλφσμπουργκ μπήκαν στο φινάλε του ματς, ενώ και στα προηγούμενα παιχνίδια της στο Europa League τα περισσότερα γκολ τα πέτυχε στο δεύτερο 45λεπτο. Τα ίδια όμως ισχύουν και για τη Βασιλεία, καθώς και αυτή συνήθως σκοράρει από την ανάπαυλα και μετά. Τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου πληρώνουν 2.0 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας δεν έχει ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον, οπότε θα είμαστε σύντομοι και φειδωλοί. Στη Β Λευκορωσίας οι επιδόσεις της Μπρεστ και της Σλουτσκ με οδηγούν στο over 3.5 γκολ καθώς οι δύο ομάδες δέχονται και πετυχαίνουν εύκολα το τέρμα. Η Μπρεστ για παράδειγμα, τις τελευταίες έξι αγωνιστικές έβαλε 10 γκολ και δέχθηκε 15… Στον πρώτο γύρο η Σλουτσκ επικράτησε με σκορ 5-1, ενώ πέρσι και οι δύο αναμετρήσεις τους έληξαν στο Over 3.5 γκολ.

Στη Λετονία η ασταμάτητη Ρίγα η οποία έρχεται από 11 σερί νίκες, είναι το απόλυτο φαβορί κόντρα στην υποδεέστερη Νταουγκάβπιλς. Το διπλό θα το συνδυάσω με το over καθώς η μεν Ρίγα σκοράρει εύκολα και η δε Νταουγκάβπιλς συνηθίζει να παίζει επιθετικά κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Στη Σλοβακία συνηθίζονται τα under στις αναμετρήσεις της Τρνάβα με την Ρουζόμπεροκ. Πιο συγκεκριμένα τα 12 από τα 13 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν στο under 2.5 γκολ. Τα 10 από αυτά και στο no – goal.

Καλή τύχη και τα λέμε στο Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ