ΤΟ EUROPA ΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ…

Καλημέρα. Προσωπικά όπως έχω δηλώσει και τονίσει επανειλημμένως, τα ματς του Europa League δεν με απασχολούν ιδιαίτερα στοιχηματικά σε αυτό το πρώιμο στάδιο των προκριματικών που διεξάγονται και χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Θυμίζω πάντως ότι πρόκειται για τον 3ο προκριματικό γύρο καθώς και ότι τα ματς είναι νοκ άουτ αφού δεν θα ακολουθήσουν ρεβάνς.

Για μια ακόμη φορά θα περιοριστώ αποκλειστικά και μόνο σε ορισμένες αναμετρήσεις στις οποίες θεωρώ ότι παρουσιάζεται δυσαναλογία αποδόσεων. Ουσιαστικά δηλαδή πρόκειται για κάποια παιχνίδια στα οποία θεωρώ ότι ή έχει υποτιμηθεί το αουτσάιντερ, ή έχει υπερτιμηθεί το φαβορί. Πρόκειται για τις εξής αναμετρήσεις:

Κουόπιο – Σούντουβα

Βίλεμ – Ρέιντζερς

Μάλμε – Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ

Σαρλερουά – Παρτιζάν

Χάποελ – Μάδεργουελ

Σαράγιεβο – Μπούντουσνοστ

Βασιλεία – Ανόρθωση

Ας δούμε όμως τώρα και κάποια λιγοστά παιχνίδια από το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας. Καταρχάς στις 22.00 ώρα Ελλάδας διεξάγεται στη Βουδαπέστη ο τελικός του Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Μπάγερν και τη Σεβίλλη. Η Μπάγερν όπως απέδειξε και στην πρεμιέρα με το 8-0(!) επί της Σάλκε, τα γκολ τα βάζει… δυο – δυο και αν οι παίκτες της ασχοληθούν σοβαρά με το ματς, το παιχνίδι πάει απευθείας για συνδυασμό άσσου με over. Από τη Σεβίλλη αποχώρησαν ο Ρεγιλόν και ο Μπανέγα και δεν νομίζω ότι έχει τύχη απέναντι στους Βαυαρούς αν – επαναλαμβάνω – οι παίκτες της Μπάγερν παίξουν τη μπάλα που ξέρουν…

Στο Λιγκ Καπ Αγγλίας η Άστον Βίλα η οποία ενισχύθηκε ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα με πολλές και καλές μεταγραφές, είναι το φαβορί απέναντι στη Μπρίστολ Σίτι. Όπως επειδή πρόκειται για έναν θεσμό ο οποίος δεν έχει ιδιαίτερη… πέραση στη Βρετανία, οφείλουμε να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί.

Στο Μεξικό η φόρμα δείχνει γηπεδούχους στην αναμέτρηση της Πατσούκα με την Τολούκα. Η Πατσούκα τις τελευταίες 8 αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από την πρωτοπόρο Κρουζ Αζούλ εκτός έδρας με 1-0. Η δε Τολούκα έρχεται από τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία και αποτελεί μια από τις πιο ντεφορμέ ομάδες στο Μεξικό.

Στο Κόπα Λιμπερταδόρες η πρωτοπόρος στον 7ο όμιλο Σάντος, είναι σαφώς ανώτερη της ουραγού Ντελφίν και διατηρεί το προβάδισμα για τη νίκη μέσα στο Εκουαδόρ.

Στην Κίνα τέλος, η Χενάν εξακολουθεί να παραμένει ουραγός χωρίς ούτε μία νίκη στην έδρα της. Η ομάδα βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση, αφού έρχεται από πέντε σερί ήττες με τέρματα 5-17! Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα και απόψε παίζει με την Σαντόνγκ που δεν έχει υποστεί ακόμα ούτε μία ήττα μακριά από την έδρα της.

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Υ.Γ. Μεγάλες προσφορές από την [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”] στους νέους εγγεγραμμένους. Για περισσότερες πληροφορίες κλικάρετε στη [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ