ΤΟ Σ/Κ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ

Καλημέρα, καλή εβδομάδα, καλό μήνα και καλό… χειμώνα. Το τελευταίο το ανέφερα διότι για μένα τουλάχιστο, ο χειμώνας ξεκινά όταν αλλάζει η ώρα και έχουμε πλέον τη χειμερινή, όπου σκοτεινιάζει από τις πέντε το απόγευμα.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έσπασαν σχεδόν όλα τα φαβορί των πολύ χαμηλών αποδόσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Προσωπικά πιστεύω ότι ο κύριος λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ότι βγαίνει η κούραση στους διεθνείς ποδοσφαιριστές που μέσα σε ένα πολύ μικρό διάστημα κλήθηκαν να δώσουν παιχνίδια για πρωτάθλημα, για κύπελλο, για Champions-Europa league καθώς και με τις εθνικές ομάδες τους.

Από αύριο για παράδειγμα, ξεκινάνε και πάλι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, οπότε η κατάσταση αντί να βελτιώνεται θα επιδεινώνεται. Καλό θα ήταν λοιπόν μέχρι να τελειώσει η φάση των ομίλων να μένουμε μακριά από γκράντε φαβορί τύπου Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ κλπ, κλπ. που με το ζόρι πληρώνουν 1.20.

Ας πάμε όμως τώρα να ρίξουμε μια ματιά στο σημερινό πρόγραμμα ξεκινώντας από τη Β Ιταλίας. Πριν ξεκινήσει η φετινή σεζόν η Πάρμα θεωρείται ορθώς ως το μεγάλο φαβορί για την άνοδο και λόγω ονόματος και λόγω των μεταγραφικών της αποκτημάτων, αφού είναι η ομάδα που διαθέτει το μεγαλύτερο μπάτζετ της κατηγορίας. Η εως τώρα πορεία της όμως είναι απογοητευτική, αφού αντί για την κορυφή, βρίσκεται στην γραμμή του υποβιβασμού! Την προηγούμενη αγωνιστική όμως πήρε διπλό από την Τσιταντέλα και η κατάσταση βελτιώθηκε κάπως. Σήμερα φιλοξενεί την ανύπαρκτη Βιτσέντζα η οποία μετρά 8 ήττες σε 10 αγωνιστικές. Αν δεν κερδίσει μια τέτοια αντίπαλο τότε καλύτερα ας τα παρατήσει…

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται η Ρετζίνα η οποία από την αρχή της σεζόν έχει υποστεί μόνο μία ήττα από την πρωτοπόρο Πίζα. Η Τσιταντέλα φέτος δεν είναι στα καλά της καθώς έρχεται από τέσσερις ήττες σε 6 παιχνίδια. Η ψηλότερη τιμή του άσσου είναι το 2.30 της [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] και η αλήθεια είναι ότι σε… δελεάζει για να ποντάρεις.

Στη Β Νορβηγίας η πρωτοπόρος Χαμ Καμ χρειάζεται λίγους βαθμούς ακόμα για να σφραγίσει και μαθηματικά την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία. Έχει πραγματικά ξεχάσει τι πάει να πει ήττα καθώς διατηρεί ένα αήττητο 13 αγωνιστικών. Η Ράουφος από την άλλη μεριά, κινδυνεύει με υποβιβασμό και διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος δεχόμενη πολύ εύκολα το τέρμα. Σκεφτείτε ότι έχει δεχθεί 47 γκολ και η Χαμ Καμ μόλις 19…

Στη B Βουλγαρίας η Λουντoγκόρετς ξαναπήρε τα πάνω της μετά από τις τρεις συνεχόμενες νίκες της. Διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση και απόψε παίζει με την ομάδα που έχει σημειώσει τα λιγότερα (8) γκολ. Αυτή είναι η αδύναμη Λεφσκι Λομ που μετρά 10 ήττες σε 13 αγωνιστικές. Παραδόξως το διπλό κυκλοφορεί σε υψηλές τιμές και θα το προτιμήσω. (2.10 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Πορτογαλία η Μπράγκα η οποία έρχεται από ένα αήττητο επτά αγωνιστικών, είναι το φαβορί απέναντι στην Πορτιμονένσε, όπως κάθε χρόνο άλλωστε. Η παράδοση της Μπράγκα είναι εξαιρετική, αφού από το 2006 που άρχισαν να ξαναπαίζουν μαζί η μεταξύ τους παράδοση είναι 10-2-0 υπέρ της Μπράγκα και στις δυο έδρες!

Στη Βραζιλία θα πρόκειται για έκπληξη αν η Κορίνθιανς χάσει βαθμούς από την ουραγό και υποβιβασμένη Σαπεκοένσε, η οποία μετρά μόνο μία νίκη σε 28 αγωνιστικές! Ο άσσος υποχωρεί παντού και ουδείς ξαφνιάζεται για αυτό…

Στη Β Βραζιλίας τέλος, απομένουν έξι αγωνιστικές για το φινάλε και ίσως υπάρξει βολική ισοπαλία στο Κρουζέιρο – Βίλα Νόβα. Οι δύο ομάδες έχουν από 39 και 42 βαθμούς αντίστοιχα και η γραμμή του υποβιβασμού είναι στους 35. Οφείλουμε να αναφέρουμε επίσης ότι οι δύο αυτοί σύλλογοι μαζί με τη Βιτόρια έχουν φέρει τις περισσότερες έως τώρα ισοπαλίες στη Β Βραζιλίας.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ