ΤΟ… ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΗΣ ΞΑΜΑΞ!

Καλημέρα. Ξεκινώντας από την Ελβετία, φέτος βλέπουμε το εξής παράδοξο… Η Ξαμάξ που είναι η μοναδική ομάδα η οποία δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη, μακριά από την έδρα της παραμένει αήττητη! Πως είναι δυνατό να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Αυτό ισχύει επειδή μέχρι στιγμή μετρά τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της. Σήμερα παίζει στη Λουκέρνη που είναι μία ομάδα χωρίς εντός έδρας νίκη. Την πρώτη και τελευταία νίκη της στο πρωτάθλημα την πέτυχε την 1η αγωνιστική και από τότε δεν ξανακέρδισε. Δεν νομίζω λοιπόν ότι δικαιούται αποδόσεις της τάξης του 1.60. Ειδικότερα από τη στιγμή που η Ξαμάξ πέρσι πέρασε νικηφόρα δύο φορές από εκεί μέσα…

Στο Σερβέτ – Λουγκάνο οι επιδόσεις των δύο αντιπάλων με οδηγούν στο over. Η Σερβέρ έρχεται από τέσσερα σερί over 3.5 γκολ και η Λουγκάνο μετρά τρία στα τέσσερα over μακριά από την έδρα της.

Στην Ιταλία η Τορίνο με τη Μίλαν φέρνουν συνεχώς Χ τα τελευταία χρόνια. Πιο συγκεκριμένα συμπλήρωσαν πέντε ισοπαλίες στις έξι τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις στο Τορίνο. Αν ανατρέξουμε και λίγο παλαιότερα θα ανακαλύψουμε ότι τα 16 από τα 22 τελευταία τους παιχνίδια έληξαν χωρίς νικητή! Μιλάμε για σπάνια ποσοστά που δεν γίνεται να μας αφήσουν… ασυγκίνητους.

Στην Ισπανία το Σοσιεδάδ – Αλαβές αποτελεί ντέρμπι των Βάσκων, αλλά αυτή τη χρονική περίοδο η Σοσιεδάδ βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Δεν δηλώνω βέβαια ενθουσιασμένος από την απόδοση του άσσου και γι΄αυτό μάλλον θα το αφήσω το παιχνίδι για το live…

Στο Θέλτα – Εσπανιόλ θα ποντάρω στο Χ του ημιχρόνου, διότι τις πέντε πρώτες αγωνιστικές η μεν Εσπανιόλ δεν έχει πετύχει ακόμα γκολ σε πρώτο ημίχρονο και η δε Θέλτα έχει βάλει μόλις ένα, την 2η αγωνιστική απέναντι στη Βαλένθια. Ας φέρουν λοιπόν για μια ακόμη φορά 0-0 στο ημίχρονο και από εκεί και πέρα βλέπουμε στο live…

Στη Σουηδία η φορμαρισμένη Νόρκεπινγκ λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα από την ΑΦΚ αλλά εννοείται ότι σε αυτή την απόδοση το σημείο δεν ποντάρεται. Θα προτιμήσω λοιπόν το over διότι η ΑΦΚ διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Η Νόρκεπινγκ από την άλλη μεριά έχει μια από τις παραγωγικότερες επιθέσεις.

Στη Β Σουηδίας τέλος, η Μπράγκε που διεκδικεί άνοδο είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στην παντελώς αδιάφορη Ντέγκερφορς. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεμείνει οριστικά από στόχους στις έξι αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε. Η Μπράγκε αντιθέτως βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή ενώ είναι και η ομάδα που έχει δεχθεί τα λιγότερα γκολ στην κατηγορία.

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]

Κάθε αγώνας παίζει με τις αποδόσεις που θες στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ