ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΩΝ… ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΩΝ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Απόψε διεξάγεται ένα σπουδαίο φιλικό ματς στο Τορίνο ανάμεσα σε δύο ποδοσφαιρικές υπερδυνάμεις που δεν τα κατάφεραν να περάσουν στα τελικά του Μουντιάλ που ξεκινά σε λίγες μέρες στα γήπεδα της Ρωσίας. Η Ιταλία του Μαντσίνι υποδέχεται την Ολλανδία του Κούμαν (φωτο). Παραδόξως το over το βρίσκουμε σε ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις (2.12 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]). Επειδή πρόκειται για δύο ομάδες με σπουδαίες επιθετικές αρετές και λόγω του ότι πρόκειται για φιλικό, βρίσκω αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στη Β Σουηδίας η δυνατή ΑΦΚ Γιουν. που φέτος πραγματοποίησε εξαιρετικές μεταγραφές, φιλοξενείται από τη μέτρια Γιόνσεπινγκ, η οποία μέσα στο γήπεδό της μετρά μόλις μία νίκη σε πέντε παιχνίδια. Θα διαφωνήσω με τους μπουκ που δίνουν σαφές προβάδισμα στους γηπεδούχους. Η ΑΦΚ είναι ανώτερη, διανεύει περίοδο φόρμας και εκτός έδρας έχει δεχθεί μόλις δύο τέρματα.

Στην Βραζιλία βρίσκω λανθασμένο το σετ των αποδόσεων στο Παρανά – Φλουμινένσε. Δεν γίνεται δηλαδή να μου προβάλεις ως φαβορί την ουραγό της κατηγορίας που δεν έχει σημειώσει ούτε μία νίκη έως τώρα. Μέσα στην έδρα της μάλιστα έχει πετύχει μόλις ένα γκολ. Η Φλουμινένσε βρίσκεται σε ανοδική πορεία και θεωρώ ότι οι αποδόσεις θα έπρεπε να είναι αντίστροφες.

Φίλες και φίλοι σήμερα διεξάγονται ελάχιστα παιχνίδια, οπότε αναγκαστικά θα χρειαστεί να περιμένουμε μήπως καταφέρουμε και αντλήσουμε κάποιο καλύτερο σημείο κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των αναμετρήσεων (στο καθιερωμένο μας ραντεβού στο LIVE στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]).

Προς το παρόν κρατάμε μόνο αυτά τα λίγα και απλά περιμένουμε…

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ