ΤΟ ΕΛ ΚΛΑΣΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ

Καλημέρα. Το σημερινό πρόγραμμα είναι ακόμα μικρότερο από το χθεσινό, οπότε θα είμαστε εξαιρετικά συνοπτικοί.

Στην Κολομβία διεξάγεται το κλασικό τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην Λος Μιγιονάριος και την Σάντα Φε (φωτο) και αυτό που παρατήρησα πρωτίστως είναι ότι οι δύο αυτές ομάδες στα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν φέρει 9 συνεχόμενα no – goal. (Τα οκτώ από αυτά ήταν και under). Η Σάντα Φε μέχρι στιγμής δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά σε τέτοιου είδους μεγάλα ντέρμπι πραγματικά δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Βάσει της προϊστορίας και της ιδιαιτερότητας που έχει το ματς, προτιμώ να ποντάρω στο under και το Χ του ημιχρόνου.

Στον αγώνα της Κούκουτα με την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν θεωρώ ότι έχουμε να κάνουμε με ένα λανθασμένο σετ αποδόσεων αν κρίνουμε από τη φόρμα των δύο αντιπάλων. Αυτό το λέω διότι οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι για πέντε σερί παιχνίδια. Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα συνέτριψαν την Ενβιγκάδο με 4-1.

Η δε Κούκουτα έχει πέσει αγωνιστικά και αυτό αποδεικνύεται από τις τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Αυτό που πρέπει να αναφέρουμε πάντως είναι ότι η συγκεκριμένη ομάδα δέχεται σχεδόν αποκλειστικά τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Μια πρώτη επιλογή είναι τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου λοιπόν, ενώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν είναι για 1.80 αυτός ο άσσος.

Άντε να… κλείσουμε τριάδα με Κόστα Ρίκα και το διπλό της Χερεντιάνο επειδή είναι ανώτερη και ποιοτικότερη της αντιπάλου της.

Σε γενικές γραμμές όμως θεωρώ ότι είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με το live μιας και αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να καταφέρουμε να αντλήσουμε αξιόλογα και αξιόπιστα στοιχεία.

Καλή τύχη και τα λέμε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΡΕΑΛ (1.62 – 2.60)

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει τον σημερινό αγώνα του Παναθηναϊκού (21.00) σε μηδενική γκανιότα*.

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ