ΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ… ΔΡΟΜΟ Ο ΑΝΤΒΟΚΑΑΤ!

Καλημέρα. Το Europa League δεν τα κατάφερε ποτέ να μου ξυπνήσει… στοιχηματικά ένστικτα. Παρακάτω βέβαια θα ακολουθήσουν κάποιες απόψεις και γνώμες για μερικά από τα αποψινά παιχνίδια, αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν και τι θα παίξω…

Η Φέγενορντ με το που την ανέλαβε ο πολύπειρος Άντβοκαατ βελτιώθηκε άμεσα και επικράτησε εύκολα με σκορ 0-3 εκτός έδρας της Φένλο. Σήμερα βέβαια έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο απέναντι στην πρωτοπόρο του 7ου ομίλου Γιουνγκ Μπόις, αλλά πιστεύω ότι ο Άντβοκαατ μπορεί να κάνει και πάλι το… θαύμα του. (2.15 ο άσσος στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Η ψυχολογία των παικτών της Άιντραχτ μετά την πεντάρα επί της Μπάγερν έχει περάσει στη… στρατόσφαιρα. Σήμερα παίζει στη Λιέγη με τη Σταντάρ και πιστεύω ότι με τη φόρα που έχει πάρει, μπορεί να περάσει και από εκεί νικηφόρα και να σφραγίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. (2.03 το διπλό στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Η Κράσνονταρ που διεκδικεί τον τίτλο στη Ρωσία, επιθυμεί διακαώς την πρόκριση από τη φάση των ομίλων. Φέτος ξόδεψε πολλά εκατομμύρια για να τα καταφέρει και δεν νομίζω ότι η ντεφορμέ Τράμζονσπορ θα αποτελέσει εμπόδιο.

Το σουηδικό πρωτάθλημα τελείωσε και η Μάλμε τελικά δεν τα κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο. Πλέον έχει όλον τον χρόνο να αφιερωθεί και να αφοσιωθεί στο Europa League. Απόψε παίζει στο ουδέτερο Σεν Γκάλεν με τη Λουγκάνο που παραπαίει στο ελβετικό πρωτάθλημα.

Οι Ελβετοί δεν έχουν πετύχει ακόμα νίκη στους ομίλους του Europa League και θεωρώ ότι οι Σουηδοί κυρίως λόγω πείρας έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ως εναλλακτική επιλογή υπάρχει και το over το οποίο κυκλοφορεί σε υψηλές αποδόσεις. (2.25 στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Σε ουδέτερο γήπεδο (Λίντσερ Στάντιον) θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση της Λιντζ Λασκ με την Αϊντχόφεν. Οι Ολλανδοί που παραμένουν αήττητοι στην Ευρώπη, υπερέχουν σαφέστατα στον νευραλγικό τομέα της εμπειρίας. Προσωπικά αν ήμουν μπουκ δεν θα έδινα τέτοιες αποδόσεις και οδεύω προς το 2 DNB. (Υψηλό το 2.25 του [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]). Καλή επιλογή φαντάζει και το over μιας και εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο αντιπάλους που παίζουν επιθετικά.

Το over και το goal – goal επέλεξα και για τις αναμετρήσεις Βόλφσμπουργκ – Γάνδη και Γκλάντμπαχ – Ρόμα. Και οι τέσσερις αυτές ομάδες είναι από τη φύση τους επιθετικές, οπότε το πιθανότερο είναι να δούμε δύο ματς με πολλές φάσεις μπροστά από τις εστίες των ομάδων.

Στο Αστάνα – Άλκμααρ θα συνδυάσω το διπλό με το over. Η ομάδα από το Καζακστάν μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 1-9. Την προηγούμενη αγωνιστική συνετρίβη με 6-0 από την Άλκμααρ και το αξιοσημείωτο είναι ότι τα τέσσερα από τα έξι τέρματα σημειώθηκαν μέσα σε 15 λεπτά! Το [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”] προσφέρει στο 1.95 το Χ2 της Άλκμααρ σε συνδυασμό με το over 2.5 γκολ!

Στο Λάτσιο – Σέλτικ εντόπισα δυσαναλογία αποδόσεων. Το 1.60 του άσσου είναι πολύ χαμηλό για να κοντράρω μια ομάδα που κάνει… πάρτι τόσο στο πρωτάθλημά της όσο και στο Europa League. Θυμίζω ότι στην Ευρώπη έρχεται από τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία με συντελεστή τερμάτων 11-2. Να ενημερώσω επίσης ότι το πέταλο των φανατικών οπαδών της Λάτσιο θα παραμείνει κλειστό λόγω τιμωρίας…

Δυσαναλογία όμως βρίσκω και στο Μπράγκα – Μπεσίκτας καθώς θεωρώ ότι το 1.50 δεν συνάδει με τη διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων. Θυμίζω ότι η Μπράγκα δεν κατάφερε να κερδίσει την περασμένη Κυριακή τη Φαμαλικάο παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίκτες από πάρα πολύ νωρίς. Την επόμενη Κυριακή ακολουθεί το κλασικό ντέρμπι μίσους με τη Γκιμαράες και σίγουρα οι παίκτες θα έχουν το μυαλό τους και σε αυτό το ματς. Γνωρίζω βέβαια ότι η Μπεσίκτας βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση, αλλά δεν έπαψε να είναι μια καλή και έμπειρη ομάδα που πλέον δεν έχει τίποτα να χάσει.

Καλή τύχη και θα τα πούμε στην συνέχεια της ημέρας στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ