ΤΑ UNDER ΤΗΣ ΠΡΟΛΕΤΕΡ…

Καλημέρα. Ξεκινώντας από τη Ρωσία η Κράνσονταρ με τις δύο συνεχόμενες πεντάρες επί Ροτόρ και Λοκομοτίβ Μόσχας, φαίνεται ότι… ξεμπούκωσε για τα καλά. Οι επιστροφές βασικών παικτών έπαιξαν σημαντικό ρόλο και σήμερα λογικά δεν θα δυσκολευτεί να κερδίσει την υποδεέστερη Ούφα. Ο άσσος θα συνδυαστεί με το over για δύο λόγους.  Ο πρώτος έχει να κάνει με την επιθετική δεινότητα που επιδεικνύει εσχάτως η Κράνσονταρ και ο δεύτερος με το γεγονός ότι η Ούφα είναι η ομάδα που έχει δεχθεί τα περισσότερα (30) γκολ στην κατηγορία. Θυμίζω ότι στον πρώτο γύρο η Κράσνονταρ είχε επιβληθεί εύκολα με σκορ 3-0.

Στη Σερβία η Προλετέρ (φωτο) συμπλήρωσε 15 under σε 18 αγωνιστικές. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ακόμα και αυτά τα τρία ματς που ήρθαν over έληξαν 2-1 με γκολ που σημειώθηκαν στο φινάλε των αναμετρήσεων. Η δε Βοϊβοντίνα έρχεται από τέσσερα σερί under και no – goal μαζί…

Στη Βουλγαρία ασφαλώς και σέβομαι τη φόρμα της Άρντα, αλλά ο σεβασμός μου προς την πρωτοπόρο Λουντογκόρετς είναι… μεγαλύτερος. Η ομάδα έρχεται από έξι συνεχόμενες νίκες, ενώ η πρώτη και τελευταία της ήττα στο πρωτάθλημα σημειώθηκε την πρώτη αγωνιστική στις αρχές Αυγούστου. Το διπλό πληρώνει ικανοποιητικά και πιο συγκεκριμένα 2.0 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Στο Βέλγιο η Κλαμπ Μπριζ πήρε και πάλι τα πάνω της καθώς έρχεται από τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Η Μαλίν αντιθέτως δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά τελευταία αφού τις τελευταίες 9 αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο τη Βάρεγκεμ. Μέσα στην έδρα της μάλιστα, παραμένει χωρίς νίκη για σχεδόν τρεις μήνες. Η παράδοση των τελευταίων ετών θέλει τη Μπριζ να κερδίζει συνεχώς εντός – εκτός, ενώ να προσθέσουμε ότι οι δύο ομάδες διατηρούν πολύ φιλικές σχέσεις.

Στην Ελβετία η κατηφόρα της Σιόν συνεχίζεται αφού η ομάδα έρχεται από τέσσερις σερί ήττες όπου συνολικά δέχθηκε 12 γκολ. Η Σερβέρ αντιθέτως, βρίσκεται στα καλύτερά της προερχόμενη από το σπουδαίο διπλό επί της πρωτοπόρου Γιούνγκ Μπόις με 1-2. Αν κρίνουμε από τη φόρμα λοιπόν, τότε ο άσσος της Σερβέτ (οποίος γνωρίζει πτώση) έχει τον πρώτο λόγο.

Στην Ιταλία η Τορίνο παραπαίει λόγω της κάκιστης αμυντικής της λειτουργίας που είναι η χειρότερη στο πρωτάθλημα. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι στις πέντε από τις έξι τελευταίες ήττες της δέχθηκε από τρία γκολ και πάνω. Φέτος έχει κερδίσει μόνο τη Τζένοα και απέναντι στην πολύ καλή επιθετικά Ρόμα είναι σχεδόν αδύνατο να καταφέρει να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της. Οι Ρωμαίοι έρχονται από την πεντάρα επί της Μπολόνια και ο εύλογος άσσος θα συνδυαστεί με το over…

Στην Πρέμιερ τέλος, όλα δείχνουν ότι η Σέφιλντ οδεύει ολοταχώς προς την Τσάμπιονσιπ καθώς είναι μακράν η χειρότερη ομάδα στην κατηγορία. Η αλήθεια είναι ότι σε ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα δεν πας πουθενά με 11 ήττες και μία ισοπαλία σε 12 αγωνιστικές. Για μια ακόμη φορά θα προβώ στον… γνωστό συνδυασμό της νίκης του φαβορί με τα πολλά τέρματα, καθώς η Μάντσεστερ αναμένεται να επικρατήσει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι η Γιουνάιτεντ μπορεί εντός να μην είναι ιδιαίτερα καλή, εκτός έδρας όμως έχει 5 νίκες σε 5 παιχνίδια με 16 γκολ στο ενεργητικό της! (2.17 ο συνδυασμός στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Την Άστον Βίλα αντιθέτως τη φοβάμαι και κατά τη γνώμη μου είναι δυσανάλογο το σετ των αποδόσεων. Οι «χωριάτες» έχουν ήδη υποστεί τρεις ήττες σε 5 ματς στην έδρα τους και δεν… σφύζουν από αξιοπιστία. Η Μπέρνλι είναι επικίνδυνη και… ύπουλη ομάδα και σας υπενθυμίζω ότι την προηγούμενη αγωνιστική πήγε και κέρδισε μέσα στο Λονδίνο την Άρσεναλ. Ας προσέξουμε λίγο παραπάνω λοιπόν.

Καλή τύχη και τα λέμε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ