ΤΑ 1-0 ΤΗΣ ΚΑΡΛΣΡΟΥΗΣ…

Καλημέρα. Πριν ξεκινήσουμε πρέπει να επισημάνουμε ότι λόγω του πολικού ψύχους που επικρατεί στο μεγαλύτερο κομμάτι της Ευρώπης, ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην διεξαχθούν αρκετά παιχνίδια. Ήδη έχουν αναβληθεί αρκετά από αυτά και όσα τελικά διεξαχθούν θα γίνουν κάτω από ιδιαίτερα δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Το λαμβάνουμε υπόψη μας αυτό, διότι μπορεί να αλλοιωθεί το αγωνιστικό προφίλ των ομάδων…

Ξεκινάμε από Γερμανία και την Β κατηγορία όπου η Ντιναμό Δρέσδης υποδέχεται τη Ντάρμσταντ. Οι γηπεδούχοι ξαναβρήκαν τη φόρμα τους και θεωρώ ότι μπορούν να φτάσουν στη νίκη από τη στιγμή που η Ντάρμσταντ δεν τα πηγαίνει καθόλου καλό το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και διατηρεί τη χειρότερη άμυνα. Πρέπει να επισημάνουμε επίσης ότι η Ντιναμό συνηθίζει να σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο. Στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές, πέτυχε ισάριθμα γκολ και μόνο το ένα από αυτά μπήκε πριν από την ανάπαυλα…

Στην Γ κατηγορία η Βέρντερ Β υποδέχεται τη Χάνσα και θα αγοράσω το διπλό μιας ανώτερης και ποιοτικότερης ομάδας που στοχεύει στην άνοδο. Σας θυμίζω ότι η Βέρντερ συμπλήρωσε 22 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα! Η τελευταία της νίκη, σημειώθηκε στις 5 Αυγούστου στο 0-1 επί της Μούνστερ! Η Χάνσα που μετρά επτά διπλά σε έντεκα παιχνίδια, διαθέτει την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα στην κατηγορία αλλά και μια από τις καλύτερες σε ολόκληρη την Ευρώπη καθώς έχει δεχθεί μόλις επτά γκολ. Η Βέρντερ αντιθέτως, κατέχει τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα στην κατηγορία. (2.10 το διπλό στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Η Καρλσρούη μετά και από το 1-0 επί της Τσέμνιτσερ συμπλήρωσε 15 συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα. Το μεγάλο όπλο της είναι η άμυνα που παραμένει η καλύτερη στην κατηγορία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι τα 19 από τα 21 τελευταία παιχνίδια της, τελείωσαν στο under! Σήμερα φιλοξενείται από την ντεφορμέ Λόττε που πλέον κινδυνεύει ανοιχτά με υποβιβασμό. Από το νέο έτος και μετά δέχεται πολύ εύκολα το τέρμα και πιστεύω ότι σήμερα έχει να εκτελέσει ένα πολύ δύσκολο έργο. Θα ρισκάρω στις συνηθισμένες πλέον νίκες της Καρλσρούης (φωτο) που είναι της τάξεως του 1-0… (5.75 στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Στη Γαλλία η Λιλ έχασε το περασμένο Σάββατο μέσα στο γήπεδο της από την Ανζέ και βρέθηκε κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Οι πιτσιρικάδες του Γκαλτιέ δείχνουν ότι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα και απέναντι στην σαφώς ανώτερη Νις αναμένεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα. Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει πολύ πίσω βαθμολογικά και χρειάζονται επειγόντως τη νίκη προκειμένου να ανακάμψουν. (1.80 ο άσσος στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Το Μονακό – Μπορντό είναι μεγάλο ντέρμπι και οι αποδόσεις της τάξεως του 1.50 αδικούν τους φιλοξενούμενους που από τότε που τους ανέλαβε ο Πογιέτ έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ αγωνιστικά. Σέβομαι βέβαια τη δυναμικότητα και την επιθετική δεινότητα των Μονεγάσκων, αλλά από την άλλη μεριά υπάρχει και αυτή η παράδοση που θέλει τους φιλοξενούμενους να έχουν υποστεί μόνο μια ήττα στις 11 τελευταίες επισκέψεις τους στο πριγκιπάτο. Δεν ξέρω εσείς, αλλά προσωπικά δεν πρόκειται να εκπλαγώ αν απόψε δεν περάσει αυτός ο άσσος…

Στην Β κατηγορία η Μπρεστ που ξαναβρήκε τη φόρμα της λογικά θα επικρατήσει της ουραγού και ουσιαστικά υποβιβασμένης Τουρ που δεν έχει διπλό στο ενεργητικό της. Επειδή όμως ο άσσος δεν πληρώνει τίποτα το ιδιαίτερο, θα ρισκάρω σε δύο πιθανές ισοπαλίες. Αναφέρομαι στις αναμετρήσεις Γκάζελεκ – Λανς και Κλερμόν – Ρεμς. Η πρώτη και αρχική επιλογή βέβαια είναι το Χ του ημιχρόνου και ακολούθως το Χ τελικό…

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο βαθμολογικός πίνακας, πιστεύω ότι η Γκάζελεκ με τη Λανς που έχουν ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις (8-6-13) θα βολεύονταν απόψε με τον βαθμό της ισοπαλίας. Όσο για το Χ του ημιχρόνου, θα ήθελα να επισημάνω ότι η Λανς δεν έχει σκοράρει σε πρώτο 45λεπτο, τις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές. Η δε Γκάζελεκ διατηρεί τη δεύτερη χειρότερη επίθεση μετά από την ουραγό Τουρ.

Η πρωτοπόρος Ρεμς είναι ανώτερη της Κλερμόν, αλλά επειδή έχει εξασφαλίσει μια μεγάλη διαφορά ασφαλείας, μπορεί και αυτή να βολευτεί μια χαρά με το Χ. Η Κλερμόν άλλωστε, είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα που παραμένει αήττητη για οκτώ σερί παιχνίδια. Τα επτά από αυτά έληξαν στο under. Τις τελευταίες εννέα αγωνιστικές δέχθηκε μόνο ένα γκολ σε πρώτο ημίχρονο. Το ίδιο διάστημα των εννέα αγωνιστικών, η Ρεμς δέχθηκε δύο τέρματα. Ξεκινάμε λοιπόν από το 0-0 του ημιχρόνου και στην πορεία ίσως ρισκάρουμε και στο Χ τελικό.

Στο Σοσό – Οσέρ τέλος, βρίσκω δυσανάλογο το σετ των αποδόσεων, καθώς η Οσέρ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία. Δεν ξέρω αν αυτός ο Κορέα έχει στην τσέπη κανένα… μαγικό ραβδάκι, αυτό που ξέρω όμως, είναι ότι από τη μέρα που ανέλαβε, η νέα του ομάδα έχει μετατραπεί σε… «ταχεία». Η Σοσό από την άλλη μεριά, αποδυναμώθηκε τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς αποχώρησαν σημαντικοί παίκτες όπως είναι ο Καλουλού και ο Μαρτέν. Αυτό αποδεικνύει ότι τελικά δεν έτρεφε και τόσο μεγάλες φιλοδοξίες ανόδου…

Στη Β Ολλανδίας, over και μόνο over

Έχουμε και λέμε: Η Αλμίρε Σίτι με τον Άγιαξ έχουν τα περισσότερα (21) over στο πρωτάθλημα! Τα περισσότερα από αυτά ήταν over 3.5. Σήμερα παίζουν μεταξύ τους και ελπίζω να επιβεβαιωθεί η παράδοση που θέλει να σημειώνονται πολλά γκολ στις αναμετρήσεις τους. Θυμίζω ότι στον πρώτο γύρο ο Άγιαξ είχε νικήσει με 3-0. Πέρσι είχε επιβληθεί με 6-3 και 1-4! Για να ανεβάσω την απόδοση, θα ποντάρω στο over 3.5 γκολ.

Η Φορτούνα Σιτάρντ που διαθέτει την δεύτερη παραγωγικότερη εντός έδρας επίθεση, συμπλήρωσε 11 στα 13 over στο γήπεδό της. Υποδέχεται την Μάαστριχτ που το τελευταίο διάστημα βάζει γκολ με το… τσουβάλι! Θα ρισκάρω και εδώ λοιπόν, στο over 3.5 γκολ…

Ο πιθανός άσσος της Φόλενταμ, μπορεί να συνδυαστεί με τα πολλά τέρματα. Η ομάδα έρχεται από εννέα over σε 10 αγωνιστικές. Τα επτά από αυτά, έληξαν στο over 3.5 γκολ! Είναι ανώτερη από τη ντεφορμέ ΦΚ Αϊντχόφεν που μετρά πέντε ήττες σε έξι παιχνίδια. Η Αϊντχόφεν, διατηρεί και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με ένα γκολ διαφορά (54 έναντι 55) από την ουραγό Γιόνγκ Ουτρέχτη. Είναι στο χέρι ή καλύτερα στο… πόδι των παικτών της Φόλενταμ να κερδίσουν, δίνοντας έκταση στο σκορ, όπως το έπραξαν και πέρσι που επικράτησαν με 3-1.

Το πρωτάθλημα της Κίνας τέλος, επιστρέφει σήμερα και στην πορεία του θα ασχοληθούμε μαζί του, διότι αρκετές φορές παρουσιάζονται στοιχηματικές ευκαιρίες. Στην πρεμιέρα βέβαια δεν βλέπω κάτι ξεχωριστό, καθώς πιστεύω ότι τα φαβορί θα επικρατήσουν. Η πρωταθλήτρια Κουανγκτσόου Εβεργκραντε του Φάμπιο Καναβάρο, υποδέχεται την συνονόματή της Κουανγκτσόου ΡΦ και μέσα στην πραγματικά εξαιρετική έδρα της αργά ή γρήγορά θα φτάσει στη νίκη.

Από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος είναι και η Τιαντζίν από την οποία αποχώρησε ο Καναβάρο για να αναλάβει την πρωταθλήτρια. Στη θέση του ανέλαβε ο Πάουλο Σόουζα και πιστεύω ότι θα βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πραγματοποιήσει μια εξίσου καλή πορεία με την περσινή όπου τερμάτισε τρίτη. Στην πρεμιέρα φιλοξενείται από την Χεναν Τζιάνιε που πέρσι σώθηκε την τελευταία στιγμή. Οι μεταγραφές που έκανε μπορούν να βοηθήσουν, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρουν άμεσα πολύτιμες υπηρεσίες. Θυμάμαι πάντως ότι η Χέναν πέρσι διέθετε τη χειρότερη έδρα στο πρωτάθλημα, καθώς τελείωσε τη σεζόν έχοντας μόλις δύο νίκες σε 15 παιχνίδια, με την λιγότερο παραγωγική επίθεση. Από την άλλη μεριά η Τιανζίν είχε την καλύτερη άμυνα των 16 ομάδων. Τώρα θα μου πείτε, άλλο πέρσι, άλλο φέτος… Ορθά, αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ακόμα φετινά δείγματα γραφής, είμαι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένος να σταθώ στις περσινές επιδόσεις των συλλόγων.

Καλή τύχη.

ΜΑΧΗ ΑΙΩΝΙΩΝ ΣΤΗ EUROLEAGUE

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21.15)

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει σε μηδενική γκανιότα* τον αγώνα (1.50-3.00)

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ