ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ…

Καλημέρα. Από τα ελληνικά παιχνίδια που διεξάγονται σήμερα, τα περισσότερα λεφτά δεν τα έχει πάρει ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε ο Παναθηναϊκός, αλλά ο Ατρόμητος. Πιθανολογώ ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει για τρεις λόγους. Ο πρώτος και ο κυριότερος έχει να κάνει με την νίκη που σημειώθηκε με ανατροπή απέναντι στον ΠΑΟΚ την προηγούμενη Πέμπτη. Ο δεύτερος είναι οι πολλές απουσίες του ΟΦΗ και ο τρίτος, η πολύ καλή παράδοση των γηπεδούχων. Ο άσσος πάντως πληρώνει 2.12 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Προσωπικά κάτι άλλο δεν θα παίξω σήμερα από τη Σούπερ Λίγκα διότι δεν βρήκα κάτι ενδιαφέρον. Ο Παναθηναϊκός έχει απουσίες βασικών παικτών όπως είναι ο Κουρμπέλης, ο Μακέντα, ο Ζαγαρίτης.. Θυμίζω ότι η Λάρισα τόσο πέρσι όσο και πρόπερσι δεν έχασε στην Αθήνα από τον ΠΑΟ…

Με το αγγλικό κύπελλο επίσης δεν θα ασχοληθώ, αλλά διαπίστωσα ότι πέφτει παντού η απόδοση της Μπάρνσλεϊ με την Τρανμίρ.

Στη Γ Γερμανίας η Ίνγκολσταντ εξακολουθεί να διαθέτει την καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος. Απόψε υποδέχεται την αρνητική Ντούισμπουργκ η οποία μετρά μόλις τρεις νίκες σε 16 αγωνιστικές και λογικά οι γηπεδούχοι θα επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Στην Ιταλία δεν ξέρω τι με έχει… πιάσει, αλλά σήμερα φοβάμαι όλα ανεξαιρέτως τα φαβορί! Από Βερόνα μέχρι Λάτσιο και από Νάπολι έως Φιορεντίνα. Εν τω μεταξύ καμία από αυτές τις τέσσερις δεν παίζει καλά φέτος. Η Λάτσιο είναι λίγο καλύτερη από τις υπόλοιπες, αλλά η Πάρμα όπως θα δείτε και στις αλλαγές προπονητών, έχει νέο τεχνικό. Τι… νέο δηλαδή; Ο Ντ’ Αβέρσα επέστρεψε που ήταν και πέρσι στην ομάδα.

Έτσι λοιπόν, προσωπικά τουλάχιστο, το μόνο που θα ποντάρω από Ιταλία είναι ο συνδυασμός του over με το g-g στο ντέρμπι της Ρόμα με την Ίντερ. Οι δύο αυτές ομάδες σκοράρουν κάθε αγωνιστική πολλά γκολ και στα 6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στη Ρώμη σκόραραν αμφότερες. Να προσθέσω και ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο εδώ: Η Ίντερ τις τελευταίες έξι αγωνιστικές έβαλε 15 γκολ. Τα 13 από αυτά σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ρόμα τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές δέχθηκε συνολικά 8 γκολ. Και τα 8 σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο! Ένα ειδικό στοίχημα που θα μπορούσαμε να επιλέξουμε είναι το να σκοράρει η Ίντερ στο δεύτερο 45λεπτο.

Στην Γ Ιταλίας θα αφήσω να… μιλήσει η φόρμα σε αρκετές αναμετρήσεις. Πάρτε… χαρτί και μολύβι και ξεκινάμε.

Στον πρώτο όμιλο η πρωτοπόρος Ρενάτε κερδίζει συνεχώς εδώ και δύο μήνες. Υποδέχεται την ντεφορμέ Προ Σέστο η οποία έρχεται από τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία με τέρματα 2-12!

Στον δεύτερο όμιλο η Γκούμπιο τις τελευταίες εννιά αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από την πρωτοπόρο Πάντοβα. Το ίδιο διάστημα η Ιμολέζε μετρούσε εννέα σερί ήττες! Ο άσσος της Γκούμπιο πληρώνει ικανοποιητικά και πιο συγκεκριμένα 2.05 στην  [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Η Τριεστίνα είναι μια από τις διεκδικήτριες της ανόδου και το τελευταίο διάστημα έχει βρει καλή φόρμα. Σήμερα παίζει με μια ομάδα που σε σύνολο 17 αγωνιστικών έχει καταφέρει να σημειώσει μόλις μία νίκη!

Η Μόντενα είναι από τις βασικές διεκδικήτριες της ανόδου και έρχεται από τέσσερις σερί νίκες χωρίς να έχει δεχθεί ούτε ένα τέρμα (έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα). Σήμερα φιλοξενείται από τη μετριότατη Λενιάγκο που εδώ και 13 αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο την Ιμολέζε στην οποία αναφερθήκαμε πριν. Το διπλό της Μόντενα πληρώνει 1.87 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στην Γ όμιλο η Κατάνια βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση καθώς παραμένει αήττητη για 8 σερί παιχνίδια. Έχει ήδη πέντε διπλά στο ενεργητικό της και σήμερα φιλοξενείται από την προτελευταία Καζερτάνα που μετρά μόνο μία νίκη σε 8 παιχνίδια στην έδρα της. Το διπλό της Κατάνια πληρώνει 1.90 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Η Καταντζάρο δεν έχει υποστεί ακόμα ούτε μία ήττα μέσα στο γήπεδό της. Γενικότερα τις τελευταίες 10 αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από την ισχυρή Μπάρι με 1-0. Σήμερα φιλοξενεί τη Βιτερμπέζε που σε ένα διάστημα 11 αγωνιστικών σημείωσε μόνο δύο νίκες.

Η Τερνάνα τέλος, παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας. Διαθέτει τόσο την καλύτερη άμυνα όσο και την καλύτερη επίθεση και θα αποτελέσει έκπληξη αν χάσει βαθμό ή βαθμούς από τη ντεφορμέ Μονόπολι των πέντε ηττών σε έξι παιχνίδια.

Ολοκληρώσαμε λοιπόν με τις μικρές ιταλίδες και πάμε παρακάτω.

Στη Β Ισπανίας οι δύο πρωτοπόροι (Μαγιόρκα και Εσπανιόλ) δύσκολα θα σκοντάψουν μέσα στις ισχυρότατες έδρες τους. Η Μαγιόρκα φιλοξενεί τη Λας Πάλμας που μετά από 10 ματς δεν έχει ούτε ένα διπλό. Η Εσπανιόλ δεν έχει κάτι να φοβηθεί από την Καστεγιόν που έχει υποστεί τις περισσότερες (11) ήττες στην κατηγορία. (να σημειώσουμε ότι λόγω της καταιγίδας «Φιλομένα» που πλήττει την Ιβηρική χερσόνησο έχουν αναβληθεί κάποια παιχνίδια της κατηγορίας)

Στο Βέλγιο θα ποντάρω στο διπλό της Γάνδης για δύο λόγους. Πρώτον η Μπέερσοτ έχει απουσίες και δεύτερον, συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες με γκολ 1-7! Εδώ σίγουρα πάντως «παίζει» και το over καθώς οι γηπεδούχοι έχουν 7 στα 8 στην έδρα τους. Το παράδοξο είναι ότι ενώ η Μπέερσοτ βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, είναι η ομάδα που έχει δεχθεί τα περισσότερα (40) γκολ στο πρωτάθλημα. Το διπλό της Γάνδης γνωρίζει πτώση και αυτή τη στιγμή πληρώνει 1.90 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] που είναι και η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί.

Στην Τουρκία δεν αμφισβητώ ότι η έως τώρα πορεία της νεοφώτιστης Χατάισπορ είναι αξιόλογη, αλλά από την άλλη μεριά, έχουμε να κάνουμε με μια Μπεσίκτας η οποία βρίσκεται σε… ξέφρενη αγωνιστική κατάσταση. Η πρωτοπόρος έρχεται από πέντε σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 16-0! Επειδή το διπλό βρίσκεται σε υψηλές τιμές, δεν γίνεται να το αγνοήσω. Πάντως όπως η… Ίντερ, έτσι και η Μπεσίκτας συνηθίζει να σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο. Στις τελευταίες έξι αγωνιστικές για παράδειγμα, τα 14 από τα 17 της τέρματα, σημειώθηκαν από την ανάπαυλα και μετά…

Στη Β Πορτογαλίας η Πεναφιέλ έχει την ισχυρότερη έδρα και επειδή η Βαρζίμ έχει σημειώσει μόλις μία νίκη σε 14 αγωνιστικές, ο άσσος του 1.75 της [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”] αποκτά ιδιαίτερο… ενδιαφέρον.

Στη Χιλή απομένουν λίγες αγωνιστικές για το φινάλε και η Λα Καλέρα διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες την κατάκτηση του τίτλου. Έχει πανίσχυρη έδρα και απόψε φιλοξενεί την ντεφορμέ Κονσεπσιόν η οποία έρχεται από τρεις ήττες και μια ισοπαλία με τέρματα 0-8.

Στη Βραζιλία η Σάο Πάολο αναμένεται να επικρατήσει στο κλασικό ντέρμπι της Σάντος, διότι οι φιλοξενούμενοι ασχολούνται με τον επαναληπτικό του ημιτελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες με τη Μπόκα και θα κατέβουν με εναλλακτική ενδεκάδα. Θυμίζω άλλωστε, ότι η Σάο Πάολο είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα στην έδρα της φέτος.

Η Φλαμένγκο λογικά θα επιστρέψει στις νίκες διότι υποδέχεται τη μέτρια Σεαρά που δέχεται εύκολα το τέρμα. Πέρσι οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει εύκολα με σκορ 4-1 και δεν θα αποκλείσω μια… επανάληψη.

Η Μπαΐα είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα ολόκληρης της… Λατινικής Αμερικής καθώς συμπλήρωσε 7 συνεχόμενες ήττες. Η άμυνα της είναι… τρύπια και απόψε δεν θα αγωνιστεί λόγω τιμωρίας και ο πρώτος της σκόρερ ο Ζιλμπέρτο. Να λοιπόν μια καλή ευκαιρία για την βελτιωμένη εσχάτως Γκοϊανιένσε να προσθέσει τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της.

Κλείνουμε με την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων των play off της Αργεντινής. Στο δεύτερο γκρουπ παλεύουν για την πρωτιά τρεις ομάδες. Πρόκειται για τις Μπάνφιλντ (9), Ταγιέρες (8), Χιμνάσια (7). Σε περίπτωση ισοβαθμίας μετρά η διαφορά τερμάτων και εκεί οι τρεις είναι σχεδόν στα ίδια (8-5, 8-5, 7-5). Το μόνο βέβαιο είναι πως η Μπάνφιλντ κρατά την τύχη στα χέρια της αφού αν κερδίσει την αδιάφορη Σαν Λορέντζο θα τερματίσει και μαθηματικά πρώτη. Δεν μπορώ να γνωρίζω εκ των προτέρων τις… διαθέσεις των φιλοξενούμενων, ξέρω όμως ότι ο άσσος γνωρίζει σημαντική πτώση σε όλους τους μπουκ. (το δυάρι της [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] είναι η μεγαλύτερη απόδοση)

Η Ταγιέρες παίζει εκτός έδρας με την αδιάφορη Κολόν Σάντα Φε και σε περίπτωση που η Μπάνφιλντ δεν κερδίζει, πιστεύω ότι θα βάλει ένα γκολ και θα πάρει τη νίκη… Για Χ ημίχρονο το… ξεκινάω και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα της Μπάνφιλντ σκέφτομαι και το διπλό τελικό…

Η Χιμνάσια Λα Πλάτα τέλος, θα χρειαστεί γκέλες τόσο από Μπάνφιλντ όσο και από Ταγιέρες. Επειδή όμως αυτό το ενδεχόμενο δεν είναι και τόσο πιθανό, καλύτερα να το αφήσουμε το ματς για το live. Η αλήθεια πάντως είναι ότι από τη στιγμή που η αντίπαλός της η Τουκουμάν είναι αδιάφορη και ντεφορμέ, το σχεδόν δυάρι του άσσου δεν μπορεί να μας αφήσει… ασυγκίνητους.

Φίλες και φίλοι αυτά προς το παρόν από εμένα και από αυτήν εδώ τη στήλη. Σίγουρα θα τα ξαναπούμε όμως στο live γιατί σήμερα υπάρχει πολύ… ψωμί. Ραντεβού λοιπόν στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Καλή τύχη.

[eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”]: ΡΟΜΑ – ΙΝΤΕΡ (3.01 – 3.77 – 2.46)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρει το [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”] το σημερινό ιταλικό ντέρμπι και με πάνω από 200 στοιχήματα για επιλογή. (13.30μμ)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ