ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗ Β ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Σήμερα τα παιχνίδια είναι λιγότερα από ότι συνήθως λόγω των επικείμενων αναμετρήσεων των εθνικών ομάδων. Συγκεντρώθηκαν δηλαδή οι ποδοσφαιριστές στις αποστολές των εθνικών με αποτέλεσμα οι ομοσπονδίες να ορίσουν λιγότερα ματς τη Δευτέρα…

Στη Γ Γερμανίας υπάρχει ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο που αφορά στην Ντούισμπουργκ. Ο συντελεστής τερμάτων αυτής της ομάδας είναι 8-10 και ο αντίστοιχος των πρώτων ημιχρόνων είναι 2-1! Τι βλέπουμε δηλαδή; Ότι από τα 18 συνολικά γκολ της Ντούισμπουργκ, μόλις τα τρία έχουν σημειωθεί κατά τη διάρκεια πρώτου ημιχρόνου. Το κρατάμε αυτό και πάμε παρακάτω…

Στη Γ Γαλλίας η Μπουλόν είναι η «βασίλισσα» των ισοπαλιών με 6 στα 10. Τα τέσσερα από τα έξι τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα έληξαν χωρίς νικητή. Απόψε φιλοξενείται από την Ορλεάν η οποία έρχεται από τρία σερί Χ και δεν αποκλείω οι δύο αυτές ομάδες να διατηρήσουν τις αγαπημένες τους… συνήθειες.

Στη Β Ολλανδίας στον αγώνα της ΦΚ Αϊντχόφεν με τη Ντόρντρεχτ ποντάρω στον τριπλό συνδυασμό άσσου, over και g-g. Η Ντόρντρεχτ είναι ουραγός και μακριά από την έδρα της έχει 5 στις 5 ήττες με τέρματα 2-20! Πέρσι και πρόπερσι ηττήθηκε από την Αϊντχόφεν με τα… εξωφρενικά 5-1 και 8-1 αντίστοιχα!

Η Ρόντα θεωρώ ότι αδικεί τον εαυτό της με τη θέση που κατέχει στη βαθμολογία, διότι θα μπορούσε να είχε πάει ακόμα καλύτερα. Σήμερα πάντως έχει τύχη για διπλό, καθώς φιλοξενείται από την ομάδα που έχει τις χειρότερες εντός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία. Αυτή είναι η Γιονγκ Ουτρέχτη η οποία μέσα στην έδρα της μετρά μόνο ήττες από την αρχή της σεζόν! Εννοείται πως για μια ακόμη φορά οφείλουμε να ασχοληθούμε και με το over καθώς η Ρόντα έχει 5 στα 5 εκτός και η Γιόνγκ Ουτρέχτη 7 στα 9 έως τώρα.

Φίλες και φίλοι εγώ προς το παρόν δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο και ελπίζω να βρούμε περισσότερο χώρο για να παίξουμε… μπάλα στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Καλή τύχη.

MATCHCOMBO από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσεις διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα δελτίο. Με το MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα.

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ