ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΜΑΣ…

Καλημέρα. Όπως κάθε Παρασκευή, έτσι και σήμερα, θα ξεκινήσουμε από το πρωτάθλημα της Β Γαλλίας. Ακόμα ίσως είναι νωρίς για τις περιβόητες… βολικές ισοπαλίες, αλλά η αλήθεια είναι ότι ειδικά το Νιόρ – Λανς προσφέρεται για Χ. Οι δύο ομάδες έχουν από 37 και 35 βαθμούς αντίστοιχα και η γραμμή του υποβιβασμού βρίσκεται στους 29 πόντους. Απομένουν έξι αγωνιστικές για το φινάλε και δεν νομίζω ότι η ισοπαλία θα δυσαρεστήσει κάποια από τις δύο…

Η Νανσί μπορεί να έχει το όνομα, αλλά από… χάρη ειδικά φέτος έχει ξεμείνει. Η ομάδα που έχει αλλάξει συνολικά τέσσερις (!) προπονητές φέτος, παλεύει για τη σωτηρία της και δίνει ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς απέναντι στην ισχυρή και φορμαρισμένη Αζαξιό που διεκδικεί με αξιώσεις και πιθανότητες την άνοδο. Η ομάδα της Κορσικής διαθέτει την καλύτερη έδρα στην κατηγορία με 12 νίκες σε 16 παιχνίδια. Σκοράρει ακατάπαυστα, σε αντίθεση με τη Νανσί που σημειώνει πολύ δύσκολα το τέρμα.

Η Χάβρη απόψε παίζει κυριολεκτικά το τελευταίο της χαρτί για τα play off ανόδου, καθώς αν δεν κερδίσει ούτε την Γκάζελεκ θα ξεμείνει οριστικά και αμετάκλητα από στόχους. Μετά από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Κιουβεγί σημειώθηκαν επεισόδια καθώς αρκετοί οπαδοί της εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο! Αν δεν θέλουν να υποστούν τα ίδια και… χειροτέρα θα πρέπει απόψε να επικρατήσουν ενός συλλόγου που μετρά μόνο μία νίκη στα 10 τελευταία παιχνίδια του.

Από τη Β Ολλανδίας θα κρατήσω μόνο τα διπλά της Ντε Γκράαφστσαπ και της Μάαστριχτ, διότι τα υπόλοιπα φαβορί προσφέρονται σε πολύ χαμηλές αποδόσεις. Η Ντε Γκράαφστσαπ που επιδιώκει ένα καλό πλασάρισμα στην οκτάδα των play off, φιλοξενείται από την μέτρια και ουσιαστικά αδιάφορη Ος. Οι φιλοξενούμενοι έχουν υποστεί μόνο τέσσερις ήττες σε 17 παιχνίδια μακριά από το γήπεδό τους, ενώ διατηρούν και τη δεύτερη παραγωγικότερη επίθεση μετά από τον Γιόνγκ Άγιαξ.

Σε αγωνιστική άνοδο βρίσκεται η Μάαστριχτ (φωτό) η οποία προσπαθεί να μπει και αυτή στα play off ανόδου. Απόψε παίζει εκτός έδρας με την ντεφορμέ και αδιάφορη Γιονγκ Άλκμααρ την οποία είχε κερδίσει με 3-0 στον πρώτο γύρο.  Η απόδοση του διπλού πέφτει σχεδόν παντού και ελπίζω να δικαιωθούν και να πληρωθούν οι πολλοί παίκτες που επέλεξαν αν ποντάρουν σε αυτό το σημείο…

Στην Μπουντεσλίγκα η Βόλφσμπουργκ που παλεύει για τη σωτηρία της δίνει ένα πολύ κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο την Άουγκσμπουργκ που ουσιαστικά είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Οι γηπεδούχοι έρχονται από σπουδαίο διπλό επί της Φράιμπουργκ η οποία κινδυνεύει και αυτή με υποβιβασμό και πρέπει πάση θυσία, να βρουν το σθένος να πάρουν τους τρεις βαθμούς απόψε το βράδυ. Υπό άλλες συνθήκες δεν θα ασχολιόμουν με αυτό το ματς, αλλά επειδή η Βόλφσμπουργκ είναι μεγάλη ομάδα, πιστεύω ότι οι παίκτες της, θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Στην Τουρκία φέτος επικρατεί τεράστιος ανταγωνισμός για την κατάκτηση του τίτλου και για τη Μπεσίκτας δεν… σηκώνει γκέλα απέναντι στη μέτρια, ντεφορμέ και βαθμολογικά αδιάφορη Ακίσασπορ. Η απόδοση του διπλού γνωρίζει κάθετη πτώση και θεωρώ ότι αυτή είναι μια μάλλον φυσιολογική εξέλιξη.

Για τον περσινό αγώνα της Ζιχλάβα με τη Ζλίν για το πρωτάθλημα Τσεχίας, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στην ενότητα «Δεν Ξεχνώ». Έχω την αίσθηση πάντως ότι φέτος, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο βαθμολογικός πίνακας λίγο πριν από το φινάλε, με τον ένα βαθμό ίσως έμεναν ικανοποιημένες και οι δύο απόψε.

Στην αγγλική Τσάμπιονσιπ η Άστον Βίλα υποδέχεται τη Λιντς και δεν υπάρχει ούτε μία στοιχηματική εταιρία που να μην έχει ρίξει την απόδοση του άσσου. Αυτό ασφαλώς οφείλεται πρώτον, στο ότι οι φιλοξενούμενοι είναι βαθμολογικά αδιάφοροι και δεύτερον, στο ντεφορμάρισμά τους. Η απόδοση όμως είναι χαμηλή και δεν μπορεί να παιχτεί αν δεν συνδυαστεί και με κάποιο άλλο στοίχημα. Προσωπικά επέλεξα το under το οποίο έχουν φέρει στα οκτώ από τα εννέα μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας…

Η φόρμα της Μπράγκα στην Πορτογαλία είναι αδιαμφισβήτητη. Η ομάδα έρχεται από επτά νίκες και μια ισοπαλία και σε αυτό το διάστημα πέτυχε συνολικά 25 γκολ! Τις τελευταίες 15 αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από την Πόρτο και τη Μπενφίκα. Σήμερα φιλοξενείται από την Φερέιρα που συμπλήρωσε πέντε ήττες στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της…

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο live μέσα από το νέο μας site το  bookenemylive.com!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ