ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ… ΙΣΧΥΡΟΙ!

Καλημέρα. Απόψε ολοκληρώνεται ο 1ος όμιλος του Κόπα Αμέρικα με τις αναμετρήσεις Βολιβία – Βενεζουέλα και Περού – Βραζιλία.

Η Βενεζουέλα που κατάφερε να κρατήσει στο μηδέν τόσο τη Βραζιλία (φωτο) όσο και το Περού βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση στους «8» καθώς θα βρει απέναντί της την αδύναμη Βολιβία που από τους ίδιους αντίπαλους δέχθηκε συνολικά έξι γκολ (από τρία).

Η Βραζιλία δεν πρόκειται να αποκλειστεί μέσα στο σπίτι της (Σάο Πάολο) από το ασταθές Περού και λογικά θα διευρυνθεί η παράδοση που τη θέλει να μετρά 30 νίκες και τέσσερις μόνο ήττες σε 43 παιχνίδια. Με λίγα λόγια δεν βλέπω εκπλήξεις στα δύο αποψινά ματς που ξεκινούν στις 22.00 ώρα Ελλάδας, αλλά ακόμα και συνδυαστικά να παιχτούν αυτά τα δύο σημεία, και πάλι η συνολικά απόδοση δεν είναι ικανοποιητική.

Έτσι λοιπόν σκέφτομαι ότι είναι προτιμότερο να επιλέξω το under στο Βολιβία – Βενεζουέλα (1.85 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]) και τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου στο Περού – Βραζιλία που πληρώνουν σαφώς καλύτερα. (2.00 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]). Η Βενεζουέλα όπως προαναφέραμε, είναι εξαιρετική αμυντικά, αλλά ακίνδυνη επιθετικά. Αν κερδίσει δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να βάλει πάνω από δύο τέρματα.

Το δε Περού μπορεί να αντέξει ένα ημίχρονο απέναντι στην ανώτερή του Βραζιλία. Ίσως τελικά η «Σελεσάο» να το κάνει όπως και με τη Βολιβία που ήταν 0-0 στο ημίχρονο και 3-0 τελικό…

Στη Νορβηγία η πρωτοπόρος Μόλντε που διαθέτει με μεγάλη διαφορά την παραγωγικότερη επίθεση, είναι το φαβορί απέναντι στην κακή έως τώρα Στρόμσγκοντσετ η οποία μετρά μόλις δύο νίκες σε 11 αγωνιστικές. Το διπλό είναι 2.00 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]

Στη Β Νορβηγίας επιλέγω το over και το goal – goal στον αγώνα της Σάντεφιορντ με την Ούλενσακερ, διότι και οι δύο αυτές ομάδες είναι εξαιρετικές επιθετικά. Πιο κοντά στην επικράτηση δείχνουν οι γηπεδούχοι αλλά από τη στιγμή που το over πληρώνει αρκετά καλά δεν έχω λόγο να ψάξω για κάτι άλλο…

Συνδυασμό άσσου με over… ετοιμάζω για το Σταρτ – Νότοντεν. Η Σταρτ τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές πέτυχε συνολικά επτά γκολ και δέχθηκε έξι. Η δε Νότοντεν έρχεται από πέντε σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 3-12! Εκτός έδρας συμπλήρωσε πέντε ήττες σε έξι παιχνίδια με 15 γκολ παθητικό.

Στην Ισλανδία η Ακράνες είναι σε θέση να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην Κοπαβογκούρ που μακριά από την έδρα της μετρά μόνο ήττες (4 στα 4).

Τις ίδιες ακριβώς επιδόσεις έχει και η Βεστμαναέγιαρ που εκτός έδρας μετρά τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 1-12. Απόψε φιλοξενείται από την Μπρεϊνταμπλικ που διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση στην Ισλανδία. Εδώ πάντως μπορούμε να ρισκάρουμε και στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό καθώς η Μπρέινταμπλικ τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές όπου σημείωσε συνολικά 11 γκολ, τα 10 από αυτά τα έλαβε στο δεύτερο ημίχρονο! (1.95 στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Στη Λευκορωσία μπορεί… ονομαστικά το μεγάλο φαβορί να είναι η Μπάτε Μπορίσοφ αλλά εγώ δεν μπορώ να μην σας υπενθυμίσω ότι η Ίσλοχ παραμένει η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που μέσα στην έδρα της μετρά μόνο νίκες. Για την ακρίβεια έχει 6 στα 6 με συντελεστή 12-2!

Στην Εσθονία το πρωτάθλημα είναι δύο ταχυτήτων καθώς οι τέσσερις καλές ομάδες που προπορεύονται απέχουν… έτη φωτός από τις υπόλοιπες και αυτό είναι κάτι άλλωστε που αποτυπώνεται και στις αποδόσεις. Επειδή τόσο η Λεβάντια Ταλίν, όσο και η Πάιντε είναι δύο πολύ καλές ομάδες που σκοράρουν εύκολα, θα συνδυάσω τις νίκες τους με τα over. Η Λεβάντια που έχει την καλύτερη εντός έδρας επίθεση υποδέχεται την Κουρεσάρε με τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα.

Η Πάιντε που την προηγούμενη αγωνιστική συνέτριψε την Κουρεσάρε με 7-0, φιλοξενείται από την ουραγό Μάαρντου η οποία έχει δεχθεί τα περισσότερα (49) γκολ στην κατηγορία.

Η… κουτσουρεμένη αγωνιστική στις ΗΠΑ θέλει προσοχή καθώς όλες οι ομάδες έχουν σημαντικές απουσίες λόγω διεθνών ποδοσφαιριστών. Αυτές που… πονάνε περισσότερο είναι η Κολόμπους και η Χιούστον, οπότε υποθέτω ότι ίσως αυτό το γεγονός το εκμεταλλευτούν όσο μπορέσουν το Κάνσας και το Πόρτλαντ αντίστοιχα.

Κλείνουμε με κάποια παιχνίδια που ξεκινούν νωρίτερα από το πρωτάθλημα της Κίνας. Η Γκουοάν που διατηρεί εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Κουανγκτσόου μέσα στην έδρα της έχει 6 στις 6 νίκες και ισάριθμα over! Επειδή η Κουανγκτσόου διατηρεί τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, περιμένω μια από τα ίδια. Συνδυασμό του άσσου με το over δηλαδή…

Στον ίδιο συνδυασμό (άσσο με over), θα ποντάρω και στην αναμέτρηση της Σανγκάι με την Μπέιζινγκ. Η Σανγκάι συμπλήρωσε 10 νίκες σε 13 αγωνιστικές και η αντίπαλός της διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα μετά από τη Κουανγκτσόου στην οποία αναφερθήκαμε πριν…

Η Σαντόνγκ τέλος, είναι μια καλή ομάδα που τις τελευταίες έξι αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από τη Σανγκάη. Σήμερα φιλοξενείται από την υποδεέστερη Τιαντζίν που το ίδιο διάστημα των έξι αγωνιστικών επικράτησε μόνο της αδύναμης Χεμπέι. Η Σαντόνγκ Λούνενγκ έχει και την παράδοση με το μέρος της καθώς συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες μέσα στην έδρα της σημερινής αντιπάλου της. Το διπλό πληρώνει πολύ καλά (2.70) στο ανανεωμένο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”].

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Ώρα για Κόπα Άφρικα με 250+ στοιχήματα σε κάθε ματς από το [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Η καλοκαιρινή ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται με το Κόπα Άφρικα και το Stoiximan.gr προσφέρει περισσότερες από 250 στοιχηματικές επιλογές ανά παιχνίδι!

Το Κόπα Άφρικα αρχίζει και τα βλέμματα στρέφονται στην Αίγυπτο όπου οι 24 ομάδες που έχουν περάσει στην τελική φάση της διοργάνωσης θα δώσουν τα πάντα για να βρεθούν στον τελικό του Καΐρου στις 19 Ιουλίου.

Τα φαβορί δεν θα μπορούσαν να λείπουν με την Αίγυπτο, τη Σενεγάλη και την Γκάνα να θεωρούνται ως οι επικρατέστερες υποψήφιοι για την κατάκτηση και τον Σαλάχ να θέλει να κλείσει τη σεζόν με έναν τίτλο στο «σπίτι» του.

Όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης προσφέρονται από το [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ