ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΓΚΟΛ…

Καλημέρα. Στα δύο από τα τρία αποψινά παιχνίδια του Champions League τα πράγματα είναι συγκεκριμένα… Η Λέγκια που ηττήθηκε μέσα στη Βαρσοβία με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι είναι αναγκασμένη να παίξει επιθετικά μήπως και καταφέρει και ανατρέψει το εις βάρος της σκορ. Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να περάσει στην επόμενη φάση, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι θα το προσπαθήσει καθώς είναι μια αρκετά καλή και έμπειρη ομάδα. Από τη στιγμή όμως που καλείται να αγωνιστεί επιθετικά, θα προτιμήσω το over που πληρώνει ακριβώς το ίδιο με το διπλό. Ο αγώνας αυτός προσφέρεται σε μηδενική γκανιότα* στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] και εκεί το over πληρώνει 2.17).

Η Χάποελ συνετρίβη με σκορ 5-0 στο Ζάγκρεμπ, οπότε η ρεβάνς αποκτά ξεκάθαρα τυπικό και διαδικαστικό χαρακτήρα. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν υπάρχουν αγωνιστικές σκοπιμότητες, το πιθανότερο είναι να διεξαχθεί ένα ελεύθερο ματς όπου οι πιθανότητες να σημειωθούν πάνω από δύο τέρματα είναι σημαντικές. (1.87 το over στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Ντέρμπι αναμένεται στη Μολδαβία όπου η Σερίφ υποδέχεται στο Τιρασπόλ την Σκεντίγια. Στο πρώτο ματς ηττήθηκε με 1-0 αλλά επειδή υπερέχει τόσο σε ρόστερ όσο και σε εμπειρία πιστεύω ότι μπορεί να το ανατρέψει και να περάσει στην επόμενη φάση. Σε ομίλους του Champions League δεν έχει προκριθεί ακόμα, αφού μόνο σε αυτούς του Europa είχε την τύχη να παίξει δύο φορές στα τελευταία χρόνια. Θα δώσω λοιπόν πρώτη τύχη στη Σερίφ απέναντι στην Σκεντίγια από την ΠΓΔΜ.

Για το πρωτάθλημα της Β Νορβηγίας η ντεφορμέ Χαμ Καμ φιλοξενεί τη φορμαρισμένη Βίκινγκ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία και σε αυτό το διάστημα δέχθηκαν συνολικά εννέα γκολ. Οι φιλοξενούμενοι που διατηρούν την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, συμπλήρωσαν τέσσερις διαδοχικές νίκες έχοντας σημειώσει 14 τέρματα. Είμαι ανάμεσα στο διπλό και το οver αλλά αν με πιάσουν οι… πλεονεξίες μου, το πιθανότερο είναι να προβώ σε συνδυασμό των δύο παραπάνω στοιχημάτων. (2.25 το διπλό στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]).

Στη Ρωσία η ΤΣΣΚΑ παρά τις απουσίες της είναι σε θέση να επικρατήσει της υποδεέστερης Κρίλια. Η ομάδα της Μόσχας έχει και μια εξαιρετική παράδοση με το μέρος της, καθώς συμπλήρωσε 8 σερί νίκες εκεί μέσα με συνολικό συντελεστή τερμάτων 3-18! (2.15 το διπλό στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”]).

Στη Β Βραζιλίας η έμπειρη Φιγκειρένσε που στοχεύει στην άνοδο, θα επιδιώξει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες και μπορεί να το πετύχει καθώς η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας αποδυναμώνεται αισθητά όταν απομακρύνεται από το γήπεδο της. Σημειώστε ότι οι γηπεδούχοι διαθέτουν τη δεύτερη παραγωγικότερη επίθεση, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έχουν τη δεύτερη χειρότερη μετά από την ουραγό Μπόα. (1.95 ο άσσος στην [eafl id=”13149″ name=”tipbet” text=”TIPBET.GR”])

Στο Σουνταμερικάνα η Σάντα Φε από τη Κολομβία είναι το φαβορί απέναντι στην άπειρη Ράμπλα Τζούνιορ που συμμετέχει για πρώτη φορά φέτος σε μια διεθνή διοργάνωση. Μέσα στην Μπογκοτά οι έμπειροι γηπεδούχοι λογικά θα επικρατήσουν.

Η Ελ Νασιονάλ έχει ως πλεονέκτημα το… απάνθρωπο υψόμετρο του Κίτο που είναι το μεγαλύτερο κατοικήσιμης περιοχής στον πλανήτη αφού αγγίζει τα 3.000 μέτρα (όσο και η κορυφή του Ολύμπου δηλαδή). Από την άλλη μεριά όμως είμαι διστακτικός διότι η ομάδα βρίσκεται σε πτωτική πορεία παραμένοντας χωρίς νίκη για 9 σερί παιχνίδια. Προτίθεμαι λοιπόν να ρισκάρω στα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου, διότι λόγω του υψομέτρου από ένα σημείο και μετά οι παίκτες της Ντιφένσα από την Αργεντινή θα αρχίσουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα. Ούτως ή άλλως αυτό το στοίχημα πληρώνει και λίγο καλύτερα από τον άσσο.

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο LIVE μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Υ.Γ. Όλα τα έσοδα της σημερινής KINGBET θα δωθούν στους πρόσφατα πληγέντες από την πυρκαγιά συνανθρώπους μας της  ανατολικής Αττικής. Το ξέρω ότι τα όποια χρήματα δεν μπορούν να απαλύνουν τον πόνο των ανθρώπων, αλλά τουλάχιστο μπορούν να συμβάλλουν ούτως ώστε να μαζευτούν κάποια είδη πρώτης ανάγκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ