ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ CONFERENCE LEAGUE

Καλημέρα. Προτελευταία αγωνιστική του Europe League και της Conference League και τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ δίνουν δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια για την εξέλιξη της φετινής πορείας τους.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρ και από εκεί που ήταν… καβάλα στο άλογο, ήρθαν οι δύο σερί ήττες από την Άιντραχτ να τον προσγειώσουν. Την τελευταία αγωνιστική παίζει στο Βέλγιο με την Άντβερπ και η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ για την πρώτη θέση, γιατί δεν κρατάει την τύχη στα χέρια του. Αυτό που είδαμε πάντως τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη το τελευταίο διάστημα είναι ότι με την ίδια ευκολία που πετυχαίνει το γκολ, το δέχεται κιόλας.

Παρόμοια κατάσταση επικρατεί και στη Φενέρ αφού και αυτή είναι καλή επιθετικά και μέτρια αμυντικά. Τα ίδια κάνει σε Τουρκία και Ευρώπη. Γι΄αυτό και αποφάσισα να κρατήσω τον συνδυασμό του over με το gg στην αποψινή μεταξύ τους αναμέτρηση. (2.20 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]) Έχω επίσης την αίσθηση ότι στο τέλος, είτε εύκολα, είτε δύσκολα θα επικρατήσουν οι ερυθρόλευκοι. Δεν θα απέκλεια μάλιστα ένα σκορ της τάξεως του 2-1, ή ακόμα και του 3-2 υπέρ του Ολυμπιακού!

Ο ΠΑΟΚ τώρα, παίζει στην Μπρατισλάβα σε ένα γήπεδο χωρίς την παρουσία θεατών λόγω κόβιντ μετά από απόφαση της κυβέρνησης. Αυτό σίγουρα αποδυναμώνει τους Σλοβάκους και ενισχύει τους Έλληνες. Στον πρώτο γύρο είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι 1-1 και ίσως έχουμε μια επανάληψη του… φαινομένου γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει σημαντική διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε Σλόβαν και ΠΑΟΚ. Επειδή πάντως πρόκειται για πολύ κρίσιμο παιχνίδι, προσωπικά επέλεξα τα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου, διότι βλέπω ένα πολύ χλιαρό πρώτο ημίχρονο. (1.98 στο [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”])

Στο άλλο ματς του ομίλου εννοείται ότι η Κοπεγχάγη δεν θα δυσκολευτεί να πάρει τους τρεις βαθμούς από την ανύπαρκτη Λίνκολν του Γιβραλτάρ που έχει μόνο ήττες.

Από τα υπόλοιπα ματς της ημέρας έχω επιλέξει αποκλειστικά και μόνο ομάδες της Κόνφερενς Λιγκ που είναι ισχυρότερες και έχουν και κίνητρο.

Στην Κόνφερενς Λιγκ η Παρτιζάν και η Γάνδη διεκδικούν την πρωτιά και δεν έχουν περιθώρια απώλειας βαθμών. Σήμερα η Παρτιζάν φιλοξενείται στο Ταλίν από τη Φλόρα και βασικά λόγω εμπειρίας διατηρεί προβάδισμα.

Η Γάνδη παίζει στη Λευκωσία με την Ανόρθωση και έχει και αυτή τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Για τον 7ο όμιλο διεκδικούν την πρωτιά η Ρεν με την Τότεναμ. Η Τότεναμ παίζει στην ουδέτερη έδρα της Μάριμπορ με τη Μούρα που έχει 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με τέρματα 2-10.

Η Ρεν διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας τόσο σε Ευρώπη όσο και σε πρωτάθλημα αφού τα πηγαίνει περίφημα. Φιλοξενεί τη μέτρια έως τώρα Φίτεσε και ομολογώ ότι δεν βλέπω έκπληξη για κανένα από τα δύο φαβορί.

Στον 8ο όμιλο η Βασιλεία θα πάει για το διπλό στο Αλμάτι απέναντι στην αδιάφορη και ουραγό Καϊράτ. Παλεύει για την πρωτιά μαζί με την πρωτοπόρο Καραμπάγκ που υποδέχεται στο Μπακού την επίσης αδιάφορη Ομόνοια. Η κυπριακή ομάδα έχει μπροστά της το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και σίγουρα την απασχολεί περισσότερο αυτό το παιχνίδι. Η δε Καραμπάγκ έρχεται από 5 νίκες και μια ισοπαλία στην Ευρώπη, ενώ συνολικά έχει 12 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 16 φετινά παιχνίδια. Στο δε πρωτάθλημα κάνει περίπατο. Θα συνδυάσω λοιπόν το διπλό της Βασιλείας με τον άσσο της Καραμπάγκ.

Στον 3ο όμιλο τόσο η Μπόντο Γκλιμτ όσο και η Ρόμα που είναι διεκδικητές της πρωτιάς, αναμένεται να επικρατήσουν μάλλον εύκολα των ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Ζόρια αντίστοιχα. Η ΤΣΣΚΑ δεν έχει ούτε μία νίκη και η Ζόρια έχει κερδίσει μόνο την ΤΣΣΚΑ…

Το Europa League θα με απασχολήσει μόνο την τελευταία αγωνιστική. Όχι σήμερα…

Καλή τύχη και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ