ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ… ΧΑΝΤΙΚΑΠ

Καλημέρα. Ξεκινώντας από την Τουρκία προσωπικά το θεωρώ δεδομένο ότι φέτος η Τράμζονσπορ θα πάρει το πρωτάθλημα. Είναι η χρυσή της ευκαιρία από τη στιγμή που αφενός έχει φτιάξει πολύ καλή ομάδα και αφετέρου οι τρεις μεγάλοι της Πόλης έχουν τεθεί οριστικά νοκ άουτ.

Στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου υποδέχεται στην αήττητη έδρα της την ουραγό Μαλάτιασπορ και ο άσσος θα παιχτεί με χάντικαπ ενός γκολ διότι οι γηπεδούχοι έχουν την καλύτερη επίθεση και οι φιλοξενούμενοι τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία.

Το ίδιο στοίχημα (άσσο με χάντικαπ αλλά και over) επιλέγω και για την αναμέτρηση της Μπάγερν με την Γκλάντμπαχ που ανοίγει την αυλαία του δευτέρου γύρου. Θυμίζω ότι πριν από την διακοπή η Μπάγερν πέταγε πεντάρες και τεσσάρες, τη στιγμή που η Γκλάντμπαχ προερχόταν από τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία με τέρματα 4-18!

Στην Νασιονάλ της Γαλλίας έχουμε φινάλε του πρώτου γύρου, όπου η νεοφώτιστη Μπαστιά Μποργκό υποδέχεται τη Σατορού. Θα ήθελα να σας θυμίσω ότι η Μπαστιά είναι τελευταία έχοντας σημειώσει μόλις μία νίκη σε 16 παιχνίδια. Η Σατορού είναι φορμαρισμένη, μετρά μόλις τρεις ήττες και η άμυνά της είναι υποδειγματική. Οι γηπεδούχοι αντιθέτως διατηρούν τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (2.00 το διπλό στην SPORTINGBET.GR).

Στην Πορτογαλία η Σπόρτινγκ κυριολεκτικά δεν παίζεται και αυτό αποδεικνύεται από τις 11 συνεχόμενες νίκες της στο πρωτάθλημα! Έως τώρα μετρά 14 νίκες και δύο ισοπαλίες και δεν νομίζω ότι η Σάντα Κλάρα είναι σε θέση να κόψει βαθμούς από την ομάδα της Λισαβώνας. Η απόδοση του διπλού γνωρίζει σημαντική πτώση εδώ και δύο μέρες…

Κλείνοντας επανέρχομαι στα χάντικαπ του ενός γκολ με τη νίκη της Ρόντα επί της Μάαστριχτ στη Β Ολλανδίας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα και η Ρόντα είναι μια έμπειρη ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο. Οτιδήποτε άλλο εκτός από μια άνετη νίκη θα αποτελέσει έκπληξη…

Καλή τύχη και τα λέμε στο Live μέσα από το bookenemylive.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ