ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ

Καλημέρα. Ξεκινώντας στο κουπόνι από την Κροατία, να πούμε ότι η ουραγός Ντραγκοβόλιατς διαθέτει τη χειρότερη έδρα με τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία. Έχει τη χειρότερη άμυνα, αφού μέσο όρο δέχεται σχεδόν τρία γκολ ανά αναμέτρηση. Την προηγούμενη αγωνιστική μάλιστα, έφαγε 8 (!) γκολ από την Διναμό Ζάγκρεμπ. Τα έξι από αυτά στο δεύτερο ημίχρονο.

Έχει λοιπόν μια πολύ καλή ευκαιρία η Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ να προσθέσει τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της. Η ομάδα του Ζάγκρεμπ έχει και την παράδοση με το μέρος της, καθώς μετρά 7 συνεχόμενες νίκες και στις δύο έδρες.

Στην Β Αυστρίας, θα προβώ σε συνδυασμό άσσου με over στις αναμετρήσεις Αούστρια Λουστενάου – Κάπφενμπεργκ και Λίφερινγκ – ΦΚ Τζούνιορς. Η Λουστενάου είναι πρώτη με 9 νίκες σε 10 αγωνιστικές και διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Η Κάπφενμπεργκ μετρά 7 ήττες σε 10 παιχνίδια.

Δεύτερη στη βαθμολογία είναι η Λίφερινγκ που και αυτή σκοράρει πάρα πολύ εύκολα. Μόνο τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές έβαλε συνολικά 15 γκολ. Η ΦΚ Τζούνιορς έχει πετύχει 14 από την αρχή της σεζόν, ενώ στα τελευταία δύο παιχνίδια της δέχθηκε συνολικά 8 γκολ. Θα πρόκειται για έκπληξη λοιπόν αν δεν κερδίσουν οι γηπεδούχοι και μάλιστα με ένα ευρύ σκορ.

Στη Β Ολλανδίας το… κατρακύλισμα της Ος συνεχίζεται με πέντε ήττες και μια ισοπαλία και 16 γκολ παθητικό. Η Έμεν (φωτο) φέτος θέλει να διεκδικήσει άνοδο μέσω των play off και έρχεται από τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια. Μια από αυτές τις νίκες μάλιστα ήταν το 7-1 κόντρα στη Μάαστριχτ. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα βρέθηκαν μπροστά στο σκορ και μετά άρχισε η… καταιγίδα. Η απόδοση του διπλού της Έμεν υποχωρεί και αυτή τη στιγμή μια από τις υψηλότερες είναι το δυάρι της [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] η οποία παρουσιάζεται ανανεωμένη στο live

Αυτή την περίοδο η Ντεν Χάαγκ δείχνει σαν να μην έχει αντίπαλο αφού τα πηγαίνει περίφημα. Αυτό το οφείλει κυρίως στην επιθετική της γραμμή που είναι μακράν η καλύτερη στο πρωτάθλημα. Τις τελευταίες έξι αγωνιστικές έβαλε συνολικά 18 γκολ. Απόψε παίζει εκτός έδρας με τη μέτρια Χέλμοντ η οποία συμπλήρωσε έξι ήττες σε 10 αγωνιστικές. Η φόρμα είναι ξεκάθαρα με το μέρος των φιλοξενούμενων και λέω να την ακολουθήσω…

Ένα τρίτο σημείο που θα κρατήσω από τη Β Ολλανδίας είναι ο άσσος της βελτιωμένης Ρόντα, που θέλει και αυτή να… τρυπώσει στα play off ανόδου. Η Γιόνγκ Αϊντχόφεν δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και πρόκειται για την ομάδα που έχει τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία.

Άλλες εποχές το Γουεστ Μπρομιτς – Μπέρμιγχαμ αποτελούσε ντέρμπι. Τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων είναι υπαρκτή και σημαντική. Η Γουεστ Μπρομ διεκδικεί άνοδο στην Πρέμιερ και μέχρι τώρα έχει χάσει μόνο από τη Στόουκ δύσκολα με 1-0 στο φινάλε της αναμέτρησης. Η δε Μπέρμιγχαμ έρχεται από 4 ήττες και μία ισοπαλία με εις βάρος της τέρματα 1-12! Όσο για την πρόσφατη παράδοση, αυτή είναι 6-3-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ