ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ… ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΕΣ

Καλημέρα. Σήμερα θα ασχοληθούμε κυρίως με Βραζιλία που βρίσκεται λίγες αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Η Ατλέτικο Μινέιρο προπορεύεται έχοντας 10 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Παλμέιρας. Η πρώτη θέση είναι σχεδόν εξασφαλισμένη και έτσι θεωρώ ότι υπάρχει το περιθώριο να αφήσει πόντο στο αποψινό ματς με την Κορίνθιανς, η οποία παλεύει για είσοδο στην τετράδα. Σας υπενθυμίζω ότι η Κορίνθιανς αφενός έχει υποστεί τις λιγότερες (3) εκτός έδρας ήττες και αφετέρου έχουν δεχθεί τα λιγότερα (11) εκτός έδρας τέρματα. Για μένα από το ματς δεν είναι για 1.60 στον άσσο, αλλά δεν θα πήγαινα και μέχρι το διπλό.

Η Παλμέιρας τώρα, που όπως είπαμε ακολουθεί τη Μινέιρο, έρχεται από πέντε σερί νίκες. Υποδέχεται τη ντεφορμέ Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και λογικά θα διατηρηθεί η πολύ καλή παράδοση των τελευταίων ετών. Η απόδοση του άσσου γνωρίζει πτώση η οποία είναι φυσιολογική.

Η Σάο Πάολο συνεχίζει το ίδιο… βιολί των under από την αρχή της σεζόν. Συμπλήρωσε 10 συνεχόμενα, ενώ συνολικά μετρά 23 στα 30! Το ματς με τη Φορταλέζα είναι ντέρμπι και θα προσωπικά θα προτιμήσω το Χ του ημιχρόνου και το under.

Σκέφτομαι επίσης το ρίσκο της ισοπαλίας στον αγώνα της Παραναένσε με τη Σεαρά. Οι δύο ομάδες θέλουν να παραμείνουν στην δωδεκάδα και έχουν έναν βαθμό διαφορά. Το σημαντικό όμως έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Σεαρά είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία, αφού συμπλήρωσε 15 στα 30! Ακριβώς τα μισά παιχνίδια της δηλαδή, λήγουν χωρίς νικητή. Η δε πρόσφατη παράδοση δείχνει έξι Χ σε εννέα παιχνίδια και στις δυο έδρες.

Στη Β κατηγορία ας προσέξουμε για έκπληξη τον αγώνα της Βάσκο με τη Βιτόρια. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεμείνει οριστικά από στόχους και με τις τρεις σερί ήττες τους με τέρματα 1-8, δείχνουν να τα έχουν παρατήσει. Η Βιτόρια από την άλλη μεριά, παλεύει για παραμονή στην κατηγορία, αφού τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε, βρίσκεται τέσσερις βαθμούς κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Διατηρεί αρκετά καλή παράδοση και προσωπικά δεν θα ξαφνιαστώ αν σπάσει αυτός ο άσσος του 1.70.

Αυτά προς το παρόν και με οτιδήποτε νεότερο τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ