ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ…

Καλημέρα. Άλλοι δεν τα πηγαίνουν καλά με τα εμβόλια και εγώ δεν τα πηγαίνω καλά με τα… εμβόλιμα. Αυτές οι εμβόλιμες αγωνιστικές δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστες διότι κάπου πρέπει να υπολογίζουμε και την κούραση των ποδοσφαιριστών, ειδικά αυτών που έχουν υποχρεώσεις τόσο στην Ευρώπη όσο και με τις εθνικές τους.

Για τα δε κύπελλα που διεξάγονται σήμερα και αύριο, ούτε λόγος! Δεν έχω κοιτάξει καν το πρόγραμμα και μόνο αν στο Live δω να ποντάρεται κάτι μπορώ να ασχοληθώ. Έτσι λοιπόν σήμερα παρά το ότι φαντάζει γεμάτο το πρόγραμμα, εγώ θα σας πω μόνο έξι παιχνίδια.

Ξεκινώντας από τη Β Ιταλίας θεωρητικά και ουσιαστικά η Μπενεβέντο είναι ανώτερη της φετινής Βιτσέντζα που μετρά 11 ήττες σε 14 αγωνιστικές. Διαθέτει μάλιστα τη χειρότερη έδρα στην Ιταλία με πέντε ήττες και μια ισοπαλία σε 6 παιχνίδια. Η Μπενεβέντο έρχεται από σπουδαία νίκη σε 4-0 επί της Ρετζίνα και το διπλό αυτό πέφτει σχεδόν παντού.

Τα ματς της πρώτης κατηγορίας προσφέρονται για «τοκογλυφία» η οποία όμως πιστεύω ότι θα περάσει. Η Αταλάντα είναι στα καλύτερά της και έρχεται από το μεγάλο διπλό επί της Γιουβέντους. Θα πρόκειται για μεγάλη έκπληξη αν χάσει βαθμούς από την ανεμική Βενέτσια που σκοράρει δύσκολα.

Η Γιουβέντους που όπως είπαμε ηττήθηκε από την Αταλάντα, είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει άμεσα στις νίκες απέναντι στη νεοφώτιστη Σαλερνιτάνα που είναι τελευταία. Η Μεγάλη Κυρία έχει μείνει 14 βαθμούς πίσω από την κορυφή και αν δεν κερδίσει ούτε σήμερα, τότε καλύτερα ας κλειδώσουν το μαγαζί και να καταπιούν και το κλειδί.

Θα προσθέσω και τον άσσο της Φιορεντίνα η οποία εδώ και επτά αγωνιστικές κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα… Κερδίζει εντός και χάνει εκτός εναλλάξ! Σήμερα λοιπόν είναι η ώρα της νίκης, αλλά ενίσταμαι για τις αποδόσεις διότι η Σαμπντόρια έχει ανέβει αγωνιστικά. Κανονικά αυτός ο άσσος είναι για 1.80 με 1.90, οπότε απλά τον κυκλώνω και θα τον ελέγξω και πάλι στο live

Στην Πορτογαλία δεν βλέπω έκπληξη στον αγώνα της Μπράγκα με τη Βιζέλα που σε ένα ακόμα ματς θα κλειστεί πίσω μήπως και πάρει το Χ. Η Μπράγκα όμως είναι καλή ομάδα, ενώ θέλει να ξεπλύνει και την ντροπή του 6-1 από τη Μπενφίκα.

Τέλος στη Βραζιλία η υποβιβασμένη εδώ και μήνες Σαπεκοένσε δεν αναμένεται να προβάλλει ισχυρή αντίσταση στην Αμέρικα Μινέιρο που παλεύει για την επτάδα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μόνο μία νίκη σε 34 αγωνιστικές και σίγουρα θα πρόκειται για την έκπληξη της ημέρας αν σπάσει αυτός ο άσσος…

Φίλες και φίλοι, όπως ανέφερα και στην αρχή, σήμερα θα ξεκινήσουμε σχετικά εκ του ασφαλούς, αν και στο στοίχημα κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σου προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια. Στην πορεία όμως στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] θα ρισκάρουμε περισσότερο όπως το συνηθίζουμε άλλωστε καθημερινά.

Καλή τύχη και στο επανιδείν…

[eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”]: ΚΑΘΕ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ…

To Bet Builder ήρθε στο [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”]! Τώρα μπορείς να συνδυάσεις στο δελτίο σου, παραπάνω από μία αγορές του ίδιου αγώνα σε μία απόδοση.

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ