ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ…

Καλημέρα. Σήμερα και αύριο διεξάγονται οι ημιτελικοί του Europa League που ως γνωστό είναι μονοί. Τα ματς γίνονται στη Γερμανία, χωρίς ασφαλώς την παρουσία θεατών…

Απόψε στις 22.00 ώρα Ελλάδας η Σεβίλλη κοντράρεται με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι μπουκ δίνουν οριακά φαβορί την αγγλική ομάδα. Προσωπικά δεν συμφωνώ διότι η Σεβίλλη έχει πολύ μεγάλη παράδοση στον θεσμό. Αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και προσωπικά θα επιλέξω τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου που τα συνηθίζουν και οι δύο ομάδες. (στο 1.97 το προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]) Θυμίζω ότι τα πέντε από τα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της Σεβίλλης στην Ευρώπη, έληξαν 0-0 στο ημίχρονο! Η δε Γιουνάιτεντ στα τελευταία τρία ματς στον θεσμό, έβαλε και δέχθηκε συνολικά 8 γκολ. Από αυτά, μόλις το ένα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Πάντως θα επαναλάβω ότι πρόκειται για ένα αμφίρροπο ματς το οποίο δεν αποκλείω να κριθεί στην παράταση…

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά και στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας. Στη Σκωτία η Ρέιντζερς ξεκίνησε εντυπωσιακά και αναμένω ανάλογη συνέχεια και στο αποψινό ματς με τη Λίβινγκστον. Το διπλό θα το συνδυάσω με το over λόγω της κάκιστης άμυνας των γηπεδούχων.

Στην Ιρλανδία διεξάγεται το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στη Σεντ Πάτρικς και την Σάμροκ και θα εμπιστευτώ τους εντυπωσιακούς φιλοξενούμενους που έχουν 7 στα 7 από την αρχή της σεζόν. Η Σεντ Πάτρικς εξακολουθεί να είναι ασταθής και η πρόσφατη παράδοση δείχνει τρία σερί διπλά για τη Σάμροκ. Η απόδοση του διπλού βρίσκεται στο 1.83 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Στη Σουηδία η πρωτοπόρος Μάλμε εξακολουθεί να εντυπωσιάζει, καθώς ειδικά το τελευταία διάστημα κερδίζει συνεχώς πετυχαίνοντας πάρα πολλά τέρματα. Μια από τα… ίδια βλέπω και στο αποψινό ματς με τη μέτρια Μιάλμπι. Το διπλό θα συνδυαστεί με το over μιας και οι γηπεδούχοι έχουν 5 στα 7 στην έδρα τους.

Στη Β Σουηδίας θα ποντάρω στο over της αναμέτρησης Βαστέρας – Ούμεα. Οι γηπεδούχοι βλέπετε, έχουν 6 στα 6 over εντός και είναι η μοναδική ομάδα που μετρά μόνο over στην έδρα της.

Στη δε Νορβηγία η Μπόντο Γκλιμτ συμπλήρωσε 13 over σε ισάριθμες αγωνιστικές! Μέσο όρο πετυχαίνει 3.5 γκολ ανά αναμέτρηση και απόψε θα αναμετρηθεί με τη Σάντεφιορντ που το τελευταίο διάστημα πετυχαίνει αλλά και δέχεται πολύ εύκολα το τέρμα. Θα επιλέξω το over 3.5 γκολ λοιπόν…

Τον άσσο της Ρόζενμποργκ θα τον συνδυάσω με το over μιας και η Άαλεσουντ διαθέτει – με διαφορά – τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Η Ρόζενμποργκ σκοράρει εύκολα στην έδρα της και η Άαλεσουντ μετρά 11 στα 13 over.

Στη Φινλανδία η Τούρκου εξακολουθεί να πραγματοποιεί κάκιστη πορεία με 7 ήττες σε 8 αγωνιστικές. Η Μάριεχαμν εμφανίζεται βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα και θεωρώ πως έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Ο άσσος πληρώνει 2.25 στην SPORTINGBET.GR.

Καλή τύχη και τη συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΣΕΒΙΛΛΗ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. (3.32 – 3.43 – 2.45)

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει όλα τα παιχνίδια του Champions League και του Europa League σε μηδενική γκανιότα για το νικητή και με πληθώρα στοιχημάτων για να επιλέξετε.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA |

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ