ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

Καλημέρα. Τα προκριματικά των εθνικών ομάδων συνεχίζονται, αλλά για μια ακόμη φορά δεν υπάρχουν στοιχηματικές ευκαιρίες σε αυτά τα παιχνίδια. Όλα τα φαβορί πληρώνουν ελάχιστα και θα επιμείνω ότι δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κανείς. Το μόνο που διέκρινα είναι οι υψηλές αποδόσεις των over στις αναμετρήσεις Σερβία – Αυστρία και Φινλανδία – Κροατία. (1.70 και 2.10 οι τιμές των over στην SPORTINGBET.GR). Επειδή εδώ έχουμε να κάνουμε με τέσσερις ομάδες οι οποίες συνηθίζουν να παίζουν επιθετικά και να μην κλείνονται, δεν θα απέκλεια το ενδεχόμενο να σημειωθούν πάνω από δύο γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Για τα προκριματικά των εθνικών ομάδων under 19, βρίσκω λανθασμένες τις αποδόσεις στο Αζερμπαϊτζάν – Λιθουανία. Τα παιχνίδια του πέμπτου ομίλου διεξάγονται στη Λιθουανία και κακώς δίνουν χαμηλή τιμή στον άσσο του Αζερμπαϊτζάν…

Ας ρίξουμε όμως τώρα μια ματιά και στο υπόλοιπο μικρό και πολύ δύσκολο πρόγραμμα της ημέρας… Η Μίλτον, η οποία υποβιβάστηκε πέρσι, δεν ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο τη σεζόν και έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία. Είναι πραγματικά αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ενώ μέσα στην έδρα της δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη, μακριά από το «ΜΚ Στέιντιουμ» έχει τέσσερα διπλά σε έξι παιχνίδια (πρόκειται για την καλύτερη επίδοση στο πρωτάθλημα). Κάποια στιγμή όμως οφείλει και πρέπει να σπάσει το ρόδι και μέσα στο γήπεδό της. Σήμερα φιλοξενεί την… αφελή ώρες ώρες Πορτ Βέιλ, η οποία δέχεται γκολ σε όλα της τα παιχνίδια εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Εν αντιθέσει με τη Μίλτον, η Πορτ Βέιλ στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στην ισχυρή της έδρα, καθώς και οι πέντε νίκες που έχει πετύχει έως τώρα στο πρωτάθλημα, ήταν μέσα στο «Βέιλ Παρκ». Θα εμπιστευτώ την εμπειρότερη και ανώτερη Μίλτον…

Η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Ιταλίας πρέπει να είναι η πιο αμφίρροπη από την αρχή της περιόδου! Έχω εντοπίσει πάρα πολλά ζευγάρια στα οποία δεν υπάρχει φαβορί ούτε κατά το ελάχιστο. Σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, οφείλουμε να επανεξετάσουμε το ενδεχόμενο μιας τελικής ισοπαλίας.

Έχω ξεχωρίσει τέσσερις αναμετρήσεις. Πρόκειται για τα ματς Βιτσέντζα – Τσεζένα, Λατίνα – Τραπάνι, Προ Βερτσέλι – Τερνάνα και Σπέτσια – Κάρπι.

Η Τσεζένα συμπλήρωσε τέσσερις ισοπαλίες σε επτά παιχνίδια και η Βιτσέντζα έχει δύο στα τρία Χ στην έδρα της.

Η Λατίνα συμπλήρωσε πέντε Χ σε επτά παιχνίδια, εκ των οποίων τα τέσσερα είναι σερί. Μέσα στο γήπεδό της έχει τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια! Ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις έχει και η αντίπαλός της η Τραπάνι, καθώς και αυτή συμπλήρωσε πέντε ισοπαλίες σε επτά αγωνιστικές!

Η Προ Βερτσέλι έχει τρία Χ σε επτά παιχνίδια και σήμερα υποδέχεται την Τερνάνα που συμπλήρωσε τέσσερα στα επτά. Αυτά τα τέσσερα Χ της Τερνάνα ήρθαν τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές.

Η Σπέτσια διατηρεί το αήττητο, αλλά έχει και τέσσερα Χ σε επτά παιχνίδια. Σήμερα υποδέχεται την Κάρπι, η οποία έχει επίσης τέσσερα Χ σε επτά παιχνίδια από την αρχή της σεζόν.

Τώρα θα μου πείτε, ανοίξαμε νέα… φάμπρικα με τις ισοπαλίες; Η απάντησή μου θα είναι απλή και ρητή: Σαφώς και όχι. Δεν είμαι ιδιαίτερος… φαν των ισοπαλιών, αλλά όταν το πρόγραμμα το επιτρέπει και δεν έχω τα περιθώρια των επιλογών, αναγκάζομαι εκ των πραγμάτων να στραφώ σε όχι και τόσο… ενδεδειγμένες λύσεις. Ένα σύστημα με ζητούμενα οπού θα ζητάω τριάδες είναι μια πρώτης τάξεως επιλογή για να δοκιμάσω για πρώτη και τελευταία μάλλον φορά την τύχη μου στις ισοπαλίες…

Στην Ουρουγουάη η Ρασίνγκ προέρχεται από σπουδαία νίκη επί της πρωτοπόρου Ντανούμπιο με σκορ 4-2! Η ψυχολογία ανέβηκε στα ύψη και σήμερα κοντράρεται με την ουραγό Βίλα Εσπανιόλα, η οποία συμπλήρωσε έξι ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να φύγουν νικηφόρα από εκεί μέσα.

Το Ντανούμπιο – Πενιαρόλ είναι το ντέρμπι της ημέρας. Μπορεί η Πενιαρόλ να έχει βαρύτερο όνομα, αλλά μέχρι στιγμής δεν τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα. Το βασικό πρόβλημα της ομάδας του Ντα Σίλβα, είναι το γεγονός ότι δεν μπορεί να σημειώσει εύκολα γκολ. Στην άμυνα όμως τα πηγαίνει περίφημα, καθώς είναι η καλύτερη της κατηγορίας. Για την ακρίβεια, σε αυτά τα έξι ματς ο συντελεστής τερμάτων της Πενιαρόλ είναι στο 2-2! Εννοείται ότι συμπλήρωσε έξι στα έξι under… Σκέφτομαι λοιπόν να κρατήσω το under, καθώς και το Χ του ημιχρόνου.

Καλή τύχη…

Υ.Γ. Όσοι δεν έχετε πρόσβαση και λογαριασμό στο twitter, μπορείτε να βλέπετε τις αναρτήσεις μου κλικάροντας στη στήλη «τα tweets του Φώντα». Για επικοινωνία μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματά σας και στο mail: xenofon@bookenemy.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ