ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ… LIVE

Καλημέρα. Αυτές τις μέρες το ένα πρωτάθλημα τελειώνει μετά το άλλο και οι συνδρομητές του [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] πλέον γνωρίζουν πολύ καλά τι εννοούσα όταν έλεγα ότι τα λεφτά είναι στο live

Σήμερα και αύριο ολοκληρώνεται το αυστριακό πρωτάθλημα και υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την κατάληψη της 7ης θέσης των play out που διεκδικούν η Αούστρια Βιέννης και η Χάρτμπεργκ. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 29 και όπως καταλαβαίνετε σήμερα θα πάνε μόνο για τη νίκη στις αναμετρήσεις τους. Η Αούστρια Βιέννης φιλοξενείται από την αδιάφορη και ντεφορμέ Ριντ, ενώ η Χάρτμπεργκ παίζει και αυτή εκτός έδρας με την υποβιβασμένη Σεντ Πόλτεν. Τα δύο αυτά διπλά έχουν συγκεντρώσει μεγάλα ποσά πονταρισμάτων και θεωρώ και εγώ ότι θα μπορούσαν να παιχτούν σε δυάδα.  (2.70 στην [eafl id=”26140″ name=”bet365.gr” text=”BET365.GR”])

Στην Ελβετία έχουμε και εδώ την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής και υπάρχει ενδιαφέρον για την αποφυγή της τελευταίας θέσης που οδηγεί στον απευθείας υποβιβασμό. Εκεί έχουμε δύο ομάδες, τη Σιόν με 35 και τη Βαντούζ με 36. Η Βαντούζ αν κερδίσει δεν την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της Σιόν. Φιλοξενείται από την αδιάφορη Ζυρίχη η οποία και αυτή σώθηκε μόλις την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτό το διπλό λοιπόν θα μπορούσε να εξεταστεί γιατί πληρώνει καλά. (2.10 στην [eafl id=”26140″ name=”bet365.gr” text=”BET365.GR”])

Η Σιόν τώρα, έχει – φαινομενικά – σαφώς πιο δύσκολο έργο καθώς παίζει με τη Βασιλεία. Οι φιλοξενούμενοι όμως έχουν ξεμείνει από στόχους και επειδή στο ποδόσφαιρο όλα… γίνονται, προσωπικά δεν αποκλείω τίποτα απολύτως… Για μία ακόμη φορά όμως θα επιμείνω ότι τα παιχνίδια αυτά προσφέρονται κυρίως για το live.

Στην Β Πολωνίας τώρα, απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε και όλα δείχνουν ότι η ουραγός Μπελσάτοφ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Σήμερα υποδέχεται την Ραντόμιακ η οποία παλεύει για την άνοδο και επειδή έχει σαφώς ανώτερη ομάδα, θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει. Η Ραντόμιακ μετρά επτά διπλά σε 15 εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ η Μπελσάτοφ έχει τη χειρότερη έδρα στην κατηγορία με 10 ήττες σε 15 ματς.

Στην Ιρλανδία η φόρμα των δύο αντιπάλων δείχνει ξεκάθαρα Σλίγκο Ρόβερς. Οι γηπεδούχοι έχουν υποστεί μόνο μία ήττα από την αρχή της σεζόν, ενώ η Λόνγκφορντ συμπλήρωσε 10 σερί ματς χωρίς νίκη.

Στην Β Δανίας τέλος, τόσο η Βίμποργκ όσο και η Σίλκεμποργκ που προηγούνται με… έτη φωτός διαφορά από τους υπόλοιπους, μπορούν να συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία τους και απέναντι στις Φρεντερίτσια και Χέλσινγκορ αντιστοίχως. Λόγω της επιθετικής δεινότητας των φιλοξενούμενων, θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε αυτά τα δύο διπλά και με τα over.

Καλή τύχη και… εννοείται ότι τα λέμε στο Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ