ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η… ΣΩΤΗΡΙΑ!

Καλημέρα. Ξέρετε ποια είναι η ομάδα στη Γ Γερμανίας που έχει τον καλύτερο εντός έδρας συντελεστή τερμάτων; Όχι! Μην ψάξετε ούτε στην 1η, ούτε στην 2η ούτε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα αυτή, είναι η Ουντερχάκινγκ που βρίσκεται 10η στη βαθμολογία! Τα… καλά νέα όμως σταματούν κάπου εδώ για την Ουντερχάκινγκ διότι το ντεφορμάρισμα των τελευταίων αγωνιστικών την έθεσε οριστικά εκτός στόχων. Βρίσκεται ακριβώς στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και απλά περιμένει υπομονετικά να τελειώσει η σεζόν…

Απόψε υποδέχεται την ιστορική Κότμπους που κινδυνεύει από τη νέα σεζόν να παίξει σε ερασιτεχνική κατηγορία. Η ομάδα βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και ψάχνει για βαθμούς σε κάθε παιχνίδι. Έτσι λοιπόν παρά την εντός έδρας θετική αγωνιστική συμπεριφορά της Ουντερχάκινγκ, σκέφτομαι ειδικά σήμερα να ρισκάρω στο Χ2 διότι υπολογίζω περισσότερο το φόρμα και το κίνητρο.

Στην Αργεντινή διεξάγονται αγώνες κυπέλλου και η Σαν Μαρτίν (φωτό) δεν έχει την πολυτέλεια να ασχοληθεί με αυτόν τον θεσμό διότι κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Λογικά θα υπάρξει ροτέισον εκ μέρους του προπονητή της προκειμένου οι βασικοί ποδοσφαιριστές να είναι έτοιμοι για τους δύο… τελικούς που απομένουν έως το φινάλε. Αυτός θεωρώ ότι είναι και ο λόγος που παρά το ότι έχει μια κατηγορία διαφορά με την Βίγια Ντάλμιν οι αποδόσεις δεν είναι ιδιαίτερα χαμηλές στον άσσο. (Το διπλό το βρίσκουμε στο 3.35 στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

Στην Κόστα Ρίκα ο αγώνας της Ντεπορτίβο Σάπρισα με την Περέζ Ζέλεντον, αποτελεί ντέρμπι πρωτοπόρων και θεωρώ ότι οι μπουκ αδικούν με τις αποδόσεις τους τη φιλοξενούμενη ομάδα η οποία παραμένει η μοναδική χωρίς εκτός έδρας ήττα. Η Περέζ Ζέλεντον συμπλήρωσε 10 συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα και δεν πρόκειται να πέσει ρίχνοντας λευκή πετσέτα.

Βάσει φόρμας έχει τύχη και ο άσσος της Σαν Κάρλος απέναντι στην Γκρέσια καθώς οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν έξι παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Στην Παραγουάη τέλος, λογικά η πρωτοπόρος Ολίμπια που παραμένει η μοναδική αήττητη στο πρωτάθλημα, δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα από την αδύναμη Σαντανί. Επειδή όμως ο άσσος δικαιολογημένα βρίσκεται χαμηλά, θα τον συνδυάσω μαζί με το no – goal. (2.40 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]).

Η Ολίμπια βλέπετε, διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην Παραγουάη και η Σαντανί τη χειρότερη επίθεση. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός μάλιστα ότι μακριά από την έδρα της ο συντελεστής τερμάτων είναι 0-9.

Καλή τύχη   και για οτιδήποτε νεότερο προκύψει θα το αναφέρουμε άμεσα στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ