ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΕΣ!

Καλημέρα. Είπαμε την Αυστρία και το Βέλγιο να τις αφήσουμε να κυλήσουν κάνα δυο αγωνιστικές πριν αρχίσουμε τα πονταρίσματα. Οφείλω να ενημερώσω όμως ότι στο Βέλγιο υποχωρεί αρκετά από χθες σε όλους τους μπουκ η απόδοση του άσσου της Οστάνδης. Παραμένοντας στο ίδιο πρωτάθλημα, οφείλουμε να επισημάνουμε την εξαιρετική παράδοση της Άντερλεχτ που την θέλει αήττητη για 11 σερί παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας κόντρα στην Κορτράικ (σε μηδενική γκανιότα* από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]). Παρεμπιπτόντως και μιας και πιάσαμε τις παραδόσεις, να πούμε ότι η Σερκλ Μπριζ δεν έχει χάσει σε κανένα από τα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στη Σεντ Τρουίντεν, σε οποιαδήποτε έδρα.

Στο Βάρεγκεμ – Μπέφερεν, αν κρίνουμε αποκλειστικά από τις μεταγραφικές κινήσεις των δύο ομάδων, αυτή που υπερέχει σαφώς είναι η Ζούλτε που φέτος θα παρουσιαστεί αρκετά πιο ενδυναμωμένη.

Για τα αυστριακά δεν έχω να γράψω κάτι αλλά θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι το μυαλό των παικτών της Στουρμ Γκρατς θα είναι στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας με τον Άγιαξ. Μην ασχοληθείτε με το 1.50 του άσσου της.

Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις έχει και η Μίντιλαντ (φωτο) από τη Δανία, καθώς την ερχόμενη Τετάρτη δίνει τον κρίσιμο αγώνα – ρεβάνς με την Αστάνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Σήμερα παίζει με την Έσμπιεργκ και εννοείται ότι… απορρίπτεται και αυτή. Όταν ακολουθεί ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, δεν θα πρέπει να ξαφνιαστεί κανείς αν σπάσει ο άσσος του 1.50.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τη Βασιλεία που έχει μπροστά της τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. Όλη την εβδομάδα οι παίκτες προπονήθηκαν για αυτό το ματς και ο αποψινός αγώνας με την Ξαμάξ πέρασε σε δεύτερο ρόλο. Άλλο ένα παιχνίδι λοιπόν στο οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να μην περάσει το φαβορί…

Στη Σουηδία θεωρώ ότι όλα τα ματς της ημέρας προσφέρονται για… κυνήγι εκπλήξεων. Το 1.40 της Γκέτεμποργκ αποτελεί ανέκδοτο. Η ομάδα αυτή μπορεί να έχει το όνομα, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τον σύλλογο του παρελθόντος. Το φινάλε του πρώτου γύρου τη βρίσκει κοντά στη γραμμή του υποβιβασμού προερχόμενη από τέσσερις ήττες σε πέντε παιχνίδια.

Καλή ομάδα η Μάλμε δεν λέω, αλλά η φετινή Νόρκεπινγκ είναι καλύτερη και έχει φτάσει στο σημείο να διεκδικεί τίτλο. Οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν έξι νίκες και δύο ισοπαλίες στα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους και θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερο σεβασμό από τους μπουκ. Πέρσι η Νόρκεπινγκ πέρασε νικηφόρα από εκεί μέσα και θυμάμαι ότι τότε το διπλό βρισκόταν σε ακόμα υψηλότερες αποδόσεις…

Η Έστερσουντ δεν έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη καμιά… ομαδάρα για να μπορούν να δικαιολογηθούν τιμές… γκραν φαβορί. Το ξέρω ότι η Έλφσμποργκ είναι υποδεέστερη συγκριτικά με παλαιότερες σεζόν, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει στρώσει αγωνιστικά. Εδώ και έξι αγωνιστικές ηττήθηκε με 1-0 μόνο από τη Νόρκεπινγκ στην οποία αναφερθήκαμε πριν.

Η ουραγός Ντάλκουρντ από πού και ως που φαβορί απέναντι στην Σίριους; Οι γηπεδούχοι δεν έχουν δείξει τίποτα απολύτως έως τώρα και κατά την προσωπική μου άποψη σε αυτή την αναμέτρηση θα έπρεπε το σετ των αποδόσεων να είναι τουλάχιστο μοιρασμένο.

Στη Β Σουηδίας η πρωτοπόρος Φάλκενμπεργκ συνεχίζει την πορεία της προς την άνοδο και πιστεύω ότι θα μπορέσει να ανταπεξέλθει απέναντι σε έναν σύλλογο που παραμένει χωρίς νίκη σχεδόν τρεις μήνες. Η Βάρμπεργκς πληρώνει τα αμυντικά της λάθη και δεν νομίζω ότι είναι σε θέση να σπάσει το εκτός έδρας αήττητο (6-2-0) της αντιπάλου της. Η Φάλκενμπεργκ έχει και την παράδοση με το μέρος της, καθώς συμπλήρωσε πέντε σερί νίκες όπου σε κάθε μία από αυτές πέτυχε από δύο έως και πέντε τέρματα…

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση έχει περιέλθει η Μπράγκε που μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Απέναντι στην ουραγό Βαρνάμο των πέντε μόλις πόντων, εννοείται ότι είναι το φαβορί. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από 8 σερί ήττες και όσες προσπάθειες και αν κατέβαλε η διοίκησή τους, δεν στάθηκαν ικανές να σταματήσουν την κατρακύλα.

Με σχετικά… καλή διάθεση βλέπω το διπλό της φορμαρισμένης Γκάις που διατηρεί ένα αήττητο 7 αγωνιστικών. Η Φρέι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο σαν ομάδα και συνήθως δέχεται πολλά και εύκολα γκολ. Εδώ η απόδοση είναι καλή και θα μπορούσε να ζητηθεί και σε κάποιο σύστημα. (2.05 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στη Β Βραζιλίας η Γκοίας θα επιδιώξει να ρεφάρει άμεσα την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Κοριτίμπα. Σας θυμίζω ότι έως τότε η ομάδα ερχόταν από έξι νίκες και μία ισοπαλία. Η Οέστε είναι ένας βατός αντίπαλος που βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση.

Τα υπόλοιπα βραζιλιάνικα ματς τόσο στην Α όσο και στη Β κατηγορία είναι αμφίρροπα ντέρμπι που δεν θα με απασχολήσουν στοιχηματικά…

Από την Κολομβία θα κρατήσω μόνο τον άσσο της Ντεπορτίβο Κάλι, η οποία είναι ανώτερη και ποιοτικότερη της φιλοξενούμενης Ουίλα. Θυμήθηκα ότι πέρσι και πρόπερσι η Ντεπορτίβο είχε συντρίψει την αποψινή της αντίπαλο με σκορ 4-0 και 5-1 αντίστοιχα. Φέτος και ένα… απλό γκολ μου αρκεί.

Στο Εκουαδόρ δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ των ρόστερ της Τέκνικο και της Μπαρτσελόνα. Οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ ανώτεροι και θεωρώ ότι η έκβαση της αναμέτρησης θα εξαρτηθεί κυρίως από τη δική τους ευστοχία.

Στο Μεξικό η Άτλας έχει καταφέρει να αποσπάσει τέσσερα διπλά στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της, στην έδρα της Κλαμπ Αμέρικα. Μόνο και μόνο για αυτή την παράδοση θα αποφύγω τον άσσο που προσφέρεται σε πολύ χαμηλές αποδόσεις.

Με το πρωτάθλημα των ΗΠΑ τέλος, όπως έχω ξαναπεί έχω κόψει τα… πολλά πολλά διότι οι ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό δεν έχουν σταθερή πορεία. Επίσης όλα ανεξαιρέτως τα φαβορί συνοδεύονται από χαμηλές αποδόσεις. Αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, το συγκεκριμένο πρωτάθλημα προσφέρεται είτε για τους κυνηγούς των εκπλήξεων, είτε για τους παίκτες που προτιμούν τα over.

Καλή τύχη.

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ