ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ… ΙΟΥΝΙΟ

Καλημέρα. Μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε στον Ιούνιο, αλλά ήδη ξεκίνησαν τα προκριματικά του Champions League και του Europa League! Υπάρχουν βλέπετε τόσες πολλές ομάδες που συμμετέχουν σε αυτούς τους δύο θεσμούς, που εκ των πραγμάτων επιβάλλεται να ξεκινήσουν νωρίς αυτά τα παιχνίδια. Τις περισσότερες βέβαια ομάδες που συμμετέχουν στο Europa League δεν τις γνωρίζουμε οπότε δεν γίνεται να ανοιχτούμε σε πονταρίσματα.

Από όσο ξέρουμε πάντως, η ιρλανδική Κλίφτονβιλ είναι σε θέση να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Ουαλία όπου θα αντιμετωπίσει την αδύναμη Μπάριταουν η οποία επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από 16 χρόνια. Να σημειώσουμε ότι ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί στην έδρα της Μπάριταουν αλλά στο ουδέτερο Κάρντιφ.

Σκέφτομαι να εμπιστευτώ μια ακόμα βορειοϊρλανδική ομάδα που πέρσι τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα. Πρόκειται για την Μπαλιμένα που απόψε στις 21.45 ώρα Ελλάδας φιλοξενεί την Ρουνάβικ από τα Φερόες. Η Ρουνάβικ είναι πολύ καλή για τις… νήσους, στην Ευρώπη όμως δεν καταφέρνει τίποτα απολύτως. Πιο συγκεκριμένα στα 20 ματς που έχει δώσει έως τώρα έχει υποστεί 18 ήττες!

Στην Β Ισλανδίας αρχικά επιλέγω τα over και στα δύο αποψινά παιχνίδια, διότι έτσι επιτάσσει η στατιστική. Η Αφτουρέλντινγκ έχει 4 over στην έδρα της. Υποδέχεται τη Γκρότα που έχει 3 στα 4 εκτός και 6 στα 8 συνολικά, διατηρώντας την παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία.

Η Κέφλαβλικ μετρά 4 στα 4 over στην έδρα της. Φιλοξενεί την Λέικνιρ που και αυτή έχει 4 στα 4 over εκτός. Αν πάντως έπρεπε να προβούμε σε αναζήτηση κάποιου πιθανού νικητή τότε δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την πολύ καλή φόρμα της Γκρότα καθώς και τις εκτός έδρας επιδόσεις της, αφού συμπλήρωσε τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια.

Φίλες και φίλοι προσωπικά δεν έχω σκοπό να ποντάρω σε κάτι άλλο σήμερα.

Στο Κόπα Άφρικα και τα τρία αποψινά παιχνίδια αποτελούν ντέρμπι και αν θέλετε τη γνώμη μου το πιθανότερο είναι να λήξουν Χ στο ημίχρονο.  Επικεντρώνομαι κυρίως στο Σενεγάλη – Αλγερία διότι και οι δύο αυτές ομάδες δέχονται δύσκολα το τέρμα.

Αναφορικά με τα δύο παιχνίδια του Euro under 21 και σε αντίθεση με το Κόπα Άφρικα, πιστεύω ότι μπορούν να σημειωθούν αρκετά γκολ. Η Γαλλία μπορεί να μην σκοράρει με τόσο μεγάλη… συνέπεια, αλλά η Ισπανία, η Γερμανία και η Ρουμανία μέχρι στιγμής έχουν επιδείξει εξαιρετικές επιθετικές αρετές σε όλα τους τα παιχνίδια.

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ