ΠΟΙΟΣ ΑΕΤΟΣ ΘΑ… ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ;

Καλημέρα. Εννοείται πως από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι των δικεφάλων που θα διεξαχθεί στις 19.30 στο ΟΑΚΑ. Ο ΠΑΟΚ που με 17 νίκες και μια ισοπαλία σπάει όλα τα ρεκόρ και όλα τα κοντέρ, ουσιαστικά θα στεφτεί από τώρα πρωταθλητής αν πάρει το διπλό στο αποψινό παιχνίδι. Αν από την άλλη μεριά χάσει, τότε θα ξαναμπεί για τα καλά στο κόλπο και ο Ολυμπιακός. Προσωπικά δεν… δύναμαι να προβώ σε καμία εκτίμηση, διότι αφενός πρόκειται για ένα τεράστιο ντέρμπι και αφετέρου και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Η ΑΕΚ από τότε που επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία, κάθε χρόνο τον κερδίζει τον ΠΑΟΚ αλλά τα πράγματα δεν είναι ίδια φέτος.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν αποκτήσει τρομερή αυτοπεποίθηση και φροντίζουν να μας το αποδεικνύουν σχεδόν σε κάθε αγωνιστική. Το μόνο που βλέπω ως πιο πιθανό σενάριο, είναι το να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, διότι λογικά οι δύο αντίπαλοι θα μπουν ιδιαίτερα προσεκτικά και επιφυλακτικά στο παιχνίδι. Ελπίζω να έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε ένα όμορφο ματς και ας κερδίσει ο καλύτερος και ο… τυχερότερος.

Ο Αστέρας μετά από τις τέσσερις σερί ήττες βρέθηκε στη γραμμή του υποβιβασμού. Επειδή όμως το ρόστερ του είναι για πολύ μεγαλύτερα πράγματα, δεν πιστεύω ότι στο τέλος θα κινδυνεύσει. Θεωρώ μάλιστα ότι θα επιστρέψει άμεσα στις νίκες και πιο συγκεκριμένα απόψε απέναντι στον υποβιβασμένο και αποδεκατισμένο Απόλλωνα από τον οποίο εξακολουθούν να φεύγουν παίκτες.

Στον αγώνα του Άρη με τον ΠΑΣ αρχικά επιλέγω under και μετά τον άσσο. Η ομάδα των Ιωαννίνων βλέπετε, είναι ανύπαρκτη μακριά από την Ήπειρο, αφού συμπλήρωσε οκτώ ήττες σε εννέα παιχνίδια.

Στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα εμφάνισης των ισοπαλιών. Αν έπρεπε να επιλέξω ένα παιχνίδι για Χ θα ήταν το Λάρισα – Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες είναι καλύτεροι, αλλά ο παράγοντας – έδρα έρχεται να ισορροπήσει την κατάσταση. Ας έρθουν 0-0 όπως και πέρσι…

Στην Πρέμιερ η Λέστερ θα μπορούσε κάλλιστα να μετονομαστεί και ως ο «φονέας των γιγάντων» αφού μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να κόψει βαθμούς από την Σίτι και την Τσέλσι που τις κέρδισε και από τη Λίβερπουλ από την οποία πήρε ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στο Άνφιλντ. Σήμερα υποδέχεται τη Μάντσεστερ που προέρχεται από εντός έδρας γκέλα με τη Μπέρνλι (2-2). Επειδή το παρακολούθησα το συγκεκριμένο παιχνίδι, αυτή που θα πρέπει να αισθάνεται αδικημένη από το αποτέλεσμα είναι η Μπέρνλι η οποία προηγείτο με 0-2 έως το 87ο λεπτό! Η Γιουνάιτεντ δεν θα έχει εύκολο έργο και το 1.75 του διπλού δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Όσον αφορά στο 1.20 της Σίτι, εδώ πραγματικά δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο. Ο αγώνας με την Άρσεναλ παραμένει ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι και οι μπουκ φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να χάνουν τη μπάλα…

Στη Σκωτία η Σέλτικ λογικά θα κερδίσει τη Σεντ Τζόνστον, αλλά διπλό του 1.30 δεν παίζω. Αν όμως ρίξετε μια ματιά στα αποτελέσματα των γηπεδούχων, θα διαπιστώσετε ότι έχουν βρει τον τρόπο να κρατούν απαραβίαστη την εστία τους σε πρώτο ημίχρονο για σχεδόν δύο μήνες! Επειδή η Σέλτικ είναι μια ομάδα που συνήθως σκοράρει στο δεύτερο 45λεπτο, το στοίχημα που επιλέγω εδώ είναι τα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου. (2.00 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στη Γερμανία οι επιδόσεις της Στουτγάρδης μας οδηγούν για μία ακόμη φορά στο αγαπημένο της over (7 στα 9 στην έδρα της). Στο σκορ μπορεί να συνεισφέρει και η Φράιμπουργκ που δεν συνηθίζει να κλείνεται όποιον και να έχει αντίπαλο…

Για τον φαβοριτισμό της Άουγκσμπουργκ δεν έχω… λόγια. Η πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας μετά από τη Νυρεμβέργη που έχει μόλις μία νίκη σε εννέα παιχνίδια στην έδρα της υποδέχεται τη φορμαρισμένη Μάιντζ που τους τελευταίους δύο μήνες ηττήθηκε μόνο από τη Λειψία. Εδώ οι αποδόσεις δηλαδή θα μπορούσαν να είναι ακόμα και αντίστροφες… (3.20 το διπλό στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στην Ιταλία κοντράρεται η Τζένοα με τη Σασσουόλο και μπορείτε να κλικάρετε στη στήλη «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ» προκειμένου να πληροφορηθείτε περί των σχέσεων των δύο αυτών ομάδων. Η θέση που κατέχουν στη βαθμολογία και η τάση που έχει η Σασσουόλο προς τα Χ με οδηγούν σε μια πιθανή ισοπαλία στην προκειμένη περίπτωση…

Στο Μπενεβέντο – Βενέτσια για τη Β Ιταλίας επιλέγω το Χ και πιο συγκεκριμένα το 0-0 του ημιχρόνου διότι οι δύο αυτές ομάδες τους τελευταίους δύο μήνες συνολικά δέχθηκαν μόνο ένα γκολ κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου των αγώνων τους. (2.40 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στην Ισπανία η Βιγιαρεάλ έχει βρεθεί σε δεινή θέση καθώς υποχώρησε πέντε βαθμούς κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Ο Λουίς Γκαρθία Πλάθα απομακρύνθηκε και στη θέση του επέστρεψε ο Καγιέχα που είχε απολυθεί πριν από ένα μήνα! Το σημερινό ματς με την Εσπανιόλ αποτελεί ένα από τα πιο κρίσιμα της σεζόν αφού αν δεν καταφέρει να κερδίσει ούτε την πιο ντεφορμέ ομάδα του πρωταθλήματος που έρχεται από εννέα ήττες σε 10 αγωνιστικές, τότε πραγματικά πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία. Η Εσπανιόλ εκτός από το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, έχει να διαχειριστεί και την κούραση  από το ματς του κυπέλλου με την Μπέτις από την οποία αποκλείστηκε στην παράταση. Οι παίκτες της δηλαδή θα είναι και κουρασμένοι και απογοητευμένοι… (1.83 η απόδοση του άσσου -η οποία πέφτει- στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Η Μπέτις ασχολείται πλέον με τα ημιτελικά του κυπέλλου και όχι τόσο με το πρωτάθλημα. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να το εκμεταλλευτεί η φορμαρισμένη Ατλέτικο η οποία παραμένει αήττητη (7-2-0) μέσα στο «Βιγιαμαρίν» από το 2006. Η απόδοση του διπλού πληρώνει 2.05 στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”].

Αν πάλι κυνηγάτε τις εκπλήξεις, τότε νομίζω ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι το 1.65 της Εϊμπάρ μόνο για κόντρα προσφέρεται. Η Χιρόνα δεν είναι εύκολος αντίπαλος και μακριά από την έδρα της έχει υποστεί μόνο τρεις ήττες σε 10 παιχνίδια. Διατηρεί μάλιστα μια από τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα…

Δυσαναλογία αποδόσεων επικρατεί και στον αγώνα της Οσασούνα με τη Γρανάδα στη Β Ισπανίας. Η Γρανάδα που παραμένει αήττητη για οκτώ αγωνιστικές, βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας υποστεί μόνο τρεις ήττες σε 23 παιχνίδια. Διατηρεί την καλύτερη άμυνα και δεν πρόκειται να παραδώσει εύκολα τα όπλα. Προσωπικά θα προτιμούσα το Χ του ημιχρόνου που πληρώνει καλύτερα από τον άσσο. (1.90 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στη Γαλλία το Νιμ – Μονπελιέ αποτελεί τοπικό ντέρμπι μεγάλης αντιπαλότητας. Στα μεταξύ τους παιχνίδια είθισται να επικρατεί ένταση τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και το μόνο που επιλέγω εδώ είναι το over στις κίτρινες κάρτες. (Στο 2.10 το over 4.5 στις κάρτες στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Το Ελβετικό πρωτάθλημα επιστρέφει μετά από ενάμιση μήνα και η Γκρασχόπερς αποδυναμώθηκε αφού έφυγαν βασικοί ποδοσφαιριστές. Σήμερα έχει τιμωρημένους ακόμα δύο και λογικά θα αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στην ανώτερη Βασιλεία. Οι φιλοξενούμενοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους αφού συμπλήρωσαν έξι νίκες και μια ισοπαλία στις επτά τελευταίες επισκέψεις τους στη Ζυρίχη.

Στο Βέλγιο διεξάγεται ένα μεγάλο κλασικό ντέρμπι ανάμεσα στη Σταντάρ και την Άντερλεχτ. Δεν δέχομαι το 1.80 της ομάδας της Λιέγης από την οποία θα απουσιάσουν σημαντικοί παίκτες. Για την Άντερλεχτ αντιθέτως επιστρέφουν βασικοί ποδοσφαιριστές, με σημαντικότερο όλων, τον πρώτο της σκόρερ τον Ντιματά. Βλέπουμε λοιπόν ότι έχουμε να κάνουμε με ένα ακόμα ματς οπού οι αποδόσεις δεν συμβαδίζουν με την δυσκολία της αναμέτρησης.

Στην Τουρκία τέλος, η Μπασάκσεχιρ λογικά θα επικρατήσει της Ακίσασπορ η οποία αντιμετωπίζει μεγάλα αμυντικά προβλήματα λόγω απουσιών. Σήμερα θα λείψουν δύο τιμωρημένοι αμυντικοί και άλλοι δύο που είναι τραυματίες. Η Μπασάκσεχιρ είναι μια ποιοτική ομάδα που φέτος έχει θέσει ως μεγάλο στόχο την κατάκτηση του τίτλου. Τέτοια ματς συνήθως τα καθαρίζει και μάλιστα από ημίχρονο…

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ