ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Καλημέρα. Όπως λέγαμε και χθες, υπάρχει τεράστιο πλέον θέμα με τις απουσίες των ομάδων, αφού δεν αγωνίζονται πάρα πολλοί παίκτες είτε λόγω κορονοϊού, είτε λόγω Κόπα Άφρικα.

Το ξέρω ότι γίνομαι… κουραστικός, αλλά θα επαναλάβω για μία ακόμη φορά ότι υπό τις παρούσες συνθήκες απαγορεύονται τα… ανοίγματα.

Στην Κύπρο η ΠΑΕΕΚ εξακολουθεί και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα απουσιών. Ευκαιρία λοιπόν για την ΑΕ Λεμεσού να επιστρέψει στις νίκες και μάλιστα εύκολα.

Στα δικά μας, αναβλήθηκαν όλα τα παιχνίδια εκτός από το Βόλος – Παναθηναϊκός και αυτό μέχρι… νεοτέρας. Αν πάντως διεξαχθεί το ματς τότε οι πράσινοι έχουν το προβάδισμα απέναντι σε έναν αντίπαλο που τα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο εσχάτως. Το θετικό ξεκίνημα των Θεσσαλών αποτελεί μακρινό παρελθόν καθώς πλέον έρχονται από έξι ήττες και τρεις ισοπαλίες.

Στην Ιταλία έχουμε ήδη δύο αναβολές (Κάλιαρι – Μπολόνια και Ουντινέζε – Αταλάντα) και δεν αποκλείεται να πάμε και για άλλες. Πάντως σχεδόν όλα τα ματς είναι ντέρμπι και αυτή που έχει παιχτεί περισσότερο από όλες είναι η Ίντερ.

Εγώ θα πάω ένα ωραιότατο πάσο γιατί πραγματικά δεν βγάζω άκρη με τόσες πολλές απουσίες που έχουν σχεδόν όλοι.

Στην Γαλλία η Κλερμόν έχει πολλά προβλήματα απουσιών και έτσι προτίθεμαι να την κοντράρω απέναντι σε μια Ρεμς που είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα. Οι αποδόσεις είναι τέτοιες που μπορούμε να επιλέξουμε και το Χ2.

Η Μετς σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα, έχει πλέον και έξι βασικούς ποδοσφαιριστές στο Κόπα Άφρικα! Εντός έχει κερδίσει μόνο τη Λοριάν που είναι προτελευταία και το καλό φέτος Στρασβούργο καιροφυλαχτεί για τη νίκη.

Στη Β Ισπανίας η Χιρόνα κάνει πρωταθλητισμό και έχει προβάδισμα απέναντι στην αδύναμη Φουενλαμπράδα που συμπλήρωσε 13 ματς χωρίς νίκη.

Στην Πορτογαλία η Φαμαλικάο αντιμετωπίζει πολλά κρούσματα κορονοϊού και αν διεξαχθεί το ματς με τη Μπράγκα λογικά θα χάσει σχετικά εύκολα.

Φίλες και φίλοι μακάρι να μπορούσα να προσθέσω και άλλα σημεία, αλλά δυστυχώς οι παρούσες συνθήκες δεν μου το επιτρέπουν.

Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις πάντως να ξέρετε ότι είναι προτιμότερο να επιλέγουμε το live για τα πονταρίσματά μας. Γι΄αυτό το λόγο άλλωστε υπάρχει το bookenemylive.com.

Καλή τύχη.

SPORTINGBET.GR: ΒΕΝΕΤΣΙΑ – ΜΙΛΑΝ

Το να μπουν οver 3.5 γκολ στο ματς το προσφέρει η SPORTINGBET.GR στην ενισχυμένη απόδοση του 3.20. (ώρα έναρξης 13.30μμ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ