ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΑ Χ Η ΣΜΟΡΓΚΟΝ…

Καλημέρα. Ξεκινάμε όπως πάντα από τη Λευκορωσία και την αναμέτρηση της Ρουχ Μπρεστ με τη Σμολεβίτσι. Η απόδοση του άσσου γνωρίζει πτώση και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό διότι οι φιλοξενούμενοι παραμένουν χωρίς νίκη για 8 παιχνίδια. Οι δε γηπεδούχοι δεν χάνουν εδώ και ενάμισι μήνα. Εκτός από τον πιθανό άσσο πάντως, οφείλουμε να εξετάσουμε τις πιθανότητες του under διότι η Ρουχ Μπρεστ μετρά 7 στα 8 under εκ των οποίων τα 6 ήταν under 1,5 γκολ! Η δε Σμολεβίτσι έχει 6 στα 8 under μέχρι στιγμής.

Η χαμηλή απόδοση του άσσου της Ντιναμό Μινσκ έχει να κάνει ξεκάθαρα με την «ονομαστική αξία» του συλλόγου και όχι με τις φετινές επιδόσεις αφού η Ίσλοχ τα πηγαίνει πολύ καλύτερα. Για μένα λοιπόν αυτός ο άσσος του 1.55 θέλει προσοχή διότι κατά τη γνώμη μου δεν γίνεται να εμπιστευτείς σε αυτές τις τιμές μια ομάδα η οποία μετρά πέντε ήττες σε οκτώ αγωνιστικές. Ως εναλλακτική επιλογή υπάρχουν τα 2-3 γκολ που τα επιβεβαιώνουν συχνά οι γηπεδούχοι.

Στην Β Λευκορωσίας η Σμοργκόν (φωτο) τις τελευταίες επτά φορές που επισκέφτηκε την έδρα της Σλόνιμ πήρε έξι ισοπαλίες και ένα διπλό! Φέτος έχει ήδη δύο Χ σε τέσσερις αγωνιστικές και θα ρισκάρω στην πρόβλεψη ότι η παράδοση των Χ θα συνεχιστεί και σήμερα…

Στα Φερόες η Ρούναβικ εννοείται ότι είναι πολύ ανώτερη της Στρέιμουρ και έτσι θα συνδυάσω το διπλό με το over. Θυμίζω ότι ανεξαρτήτως έδρας η πρόσφατη παράδοση είναι 12-2-0 υπέρ της Ρούναβικ. Ο δε συντελεστής τερμάτων εντοπίζεται στο 55-9! Μέσο όρο δηλαδή σημειώνει τέσσερα γκολ ανά αναμέτρηση!

Στην Νότια Κορέα η παράδοση δείχνει under στην αναμέτρηση της Σέονγκναμ με την Ίντσεον. Πιο συγκεκριμένα τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους έληξαν στο Under 1.5 γκολ! Από το 2014 και μετά έχουν αναμετρηθεί 15 φορές και συνολικά έχουν εμφανιστεί 13 under!

Η Ουλσάν Χιουντάι είναι καλύτερη της Σουγουόν και η απόδοση του διπλού της γνωρίζει σημαντική πτώση από χθες. (1.85 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]) Θέλω να πιστεύω ότι η θετική πρόσφατη παράδοση για τους φιλοξενούμενους θα διατηρηθεί.

Τέλος, στην Ταϊβάν, προσωπικά είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω στο 2 DNB ή στο Χ2 (1.95 στην  [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]) της Χανγκ Γιουέν για δύο λόγους. Πρώτον η ομάδα παραμένει αήττητη μετά από πέντε αγωνιστικές και δεύτερον τα δύο τελευταία χρόνια που ξαναβρέθηκε με την Ταϊβάν Στιλ στην ίδια κατηγορία έφυγε με τρία διπλά και μια ισοπαλία μέσα από αυτή την έδρα. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο συντελεστής τερμάτων σε αυτά τα τέσσερα ματς ήταν 3-13!

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] όπου σήμερα… υποψιάζομαι ότι θα έχουμε περισσότερη δουλειά.

Bundesliga: Ακόμα περισσότερες επιλογές στο κουπόνι σου στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]

Μετά από σχεδόν δύο μήνες απραξίας, η Bundesliga επιστρέφει στη δράση με τη διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής. Πριν την διακοπή, η Μπάγερν είχε πάρει κεφάλι στη βαθμολογία με 55 βαθμούς, με τις Ντόρτμουντ, Λειψία και Γκλάντμπαχ να ακολουθούν σε απόσταση τεσσάρων, πέντε και έξι βαθμών αντίστοιχα.

Οι μεγάλες αγώνες παίζουν από κινητό και τάμπλετ. Ανακάλυψε τις αποδόσεις στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]! |21+

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ