ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΒΟΛΙΜΕΣ…

Καλημέρα και καλό μήνα. Ξεκινώντας από την Ιταλία στο στοίχημα, πιστεύω ότι τόσο η Νάπολι όσο και η Ίντερ θα συνεχίσουν νικηφόρα την πορεία τους. Η πρωτοπόρος Νάπολι φέτος έχει χάσει μόνο από την Ίντερ, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε 4-0 τη Λάτσιο.

Παραμένει ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου από τη στιγμή που η Γιουβέντους έχει τεθεί νοκ – άουτ. Εκτός έδρας έχει 5 διπλά σε 7 παιχνίδια και σήμερα φιλοξενείται από τη Σασσουόλο που τα πηγαίνει καλύτερα εκτός από ότι εντός έδρας.

Πάντως η Σασσουόλο έχει πετύχει κάτι σπάνιο για τα δεδομένα του Ιταλικού ποδοσφαίρου. Πιο είναι αυτό; Συμπλήρωσε 8 συνεχόμενα over και gg μαζί. Συνηθίζει να επιτίθεται ακόμα και κόντρα σε μεγαλύτερους αντιπάλους και συνήθως σκοράρει. Αμυντικά όμως υπάρχει θέμα και σπανίως θα δείτε απαραβίαστη την εστία της. Έτσι λοιπόν θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε το διπλό της Νάπολι και με το over και με το g-g. Ένα σκορ της τάξεως του 1-2 π.χ δεν αποτελεί και τόσο μακρινό σενάριο κατά τη γνώμη μου…

Η Ίντερ δεν πρόκειται να σκοντάψει απέναντι στην σχεδόν ανύπαρκτη Σπέτσια που μετρά 9 ήττες σε 14 αγωνιστικές. Η Ίντερ έχει την καλύτερη επίθεση, η Σπέτσια τη χειρότερη άμυνα και έτσι ίσως έχουμε και εδώ συνδυασμό της νίκης του φαβορί με τα πολλά τέρματα…

Ούτε και η Τσέλσι πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσει προβλήματα στο σημερινό Λονδρέζικο ντέρμπι με τη Γουότφορντ, η οποία μετρά τις περισσότερες (8) ήττες στην κατηγορία. Εδώ η διαφορά είναι ότι σκεφτόμουν τον συνδυασμό με το no – goal και όχι με το over διότι η Τσέλσι αυτή τη στιγμή έχει την καλύτερη άμυνα σε ολόκληρη τη Βρετανία.

Έχετε παρακολουθήσει ποτέ παιχνίδι της Λέστερ; Αν ναι τότε ασφαλώς θα γνωρίζετε ότι η συγκεκριμένη ομάδα φέρνει πάρα πολλά over λόγω του στυλ παιχνιδιού της. Η άμυνα της Σαουθάμπτον δεν είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας και έτσι στο μεταξύ τους ματς πιστεύω ότι μπορεί να έχουμε ένα εκατέρωθεν σκοράρισμα άνω των 2 τερμάτων. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας θυμίσω ένα παιχνίδι που είχε γίνει πριν από δύο χρόνια όπου η Λέστερ είχε συντρίψει τη Σαουθάμπτον μέσα στο σπίτι της με το απίστευτο 0-9! Θυμάμαι ότι είχε βάλει από τρία γκολ ο Πέρες (φωτο) και ο Βάρντι…

Στη Σκωτία θα δώσω προβάδισμα στην Αμπερντίν στο σημερινό ματς με τη Λίβινγκστον διότι και καλύτερη ομάδα έχει, αλλά και την πρόσφατη παράδοση με το μέρος της, καθώς ανεξαρτήτως έδρας έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 18 παιχνίδια.

Η Ρέιντζερς διατηρεί ένα αήττητο 13 αγωνιστικών και λογικά θα φύγει νικηφόρα από την έδρα της μέτριας και ντεφορμέ Χιμπέρνιαν. Θα συνδυάσω μάλιστα το διπλό με το over καθώς η Ρέιντζερς είναι η κάτοχος της παραγωγικότερης επίθεσης.

Στην Ολλανδία η Φέγενορντ έχει παιχτεί πολύ στο αποψινό ματς με τη Χέρακλες. Δεν βρίσκω κάτι… παράδοξο στην επιλογή των παικτών, διότι η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη και δεδομένη. Επειδή όμως η απόδοση δεν είναι η… πρέπουσα, θα βάλω και εδώ το over καθώς η Φέγενορντ αν βρεθεί σε καλή μέρα σε… φορτώνει με γκολ.

Στη Γαλλία η Λυών έχει μείνει πάρα πολύ πίσω και δεν σηκώνουν άλλες γκέλες. Εντός έδρας πάντως μόνο αυτή και η Παρί δεν έχουν χάσει έως τώρα και έτσι λογικά θα φτάσει στη νίκη απέναντι στην μέτρια Ρεμς.

Στη Βουλγαρία τέλος, η Λέφκσι Σόφιας είναι το φαβορί απέναντι στην Τσάρσκο που παραμένει βυθισμένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μόνο δύο νίκες σε 16 αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους και το διπλό πληρώνει 1.90 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Φίλες και φίλοι, όπως σας έλεγα και χθες, εγώ δεν συνηθίζω να ποντάρω πολλά χρήματα σε εμβόλιμες αγωνιστικές, τις οποίες γενικότερα φοβάμαι. Προσπάθησα να μειώσω το ρίσκο ποντάροντας σε μερικά φαβορί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχω διάθεση για πολλά… ανοίγματα.

Αν κρίνω από τα πονταρίσματα των παικτών διεθνώς, φαίνεται ότι η πλειονότητα έχει την ίδια άποψη με μένα καθώς τα λεφτά που έχουν παιχτεί είναι λιγότερα από το σύνηθες.

Καλή τύχη και θα τα ξαναπούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ (1.80 – 4.08 – 5.01)

Στο 1.80 προσφέρει τη νίκη του Παναθηναϊκού για το ελληνικό κύπελλο ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]. Να σημειώσουμε ότι είναι η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί. Και σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή. Στο ενισχυμένο 3.95 προσφέρει τον συνδυασμό της νίκης του Παναθηναϊκού και το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. (19.00μμ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ