ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ

Καλημέρα. Η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο έμειναν τόσο πολύ πίσω που πλέον δεν έχουν καμία πιθανότητα να διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο στην Ισπανία.

Οι δύο διεκδικήτριες είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Σεβίλλη με τις πιθανότητες να είναι υπέρ των πρωτευουσιάνων, οι οποίοι έχουν υποστεί μόνο μία ήττα φέτος.

Σήμερα διεξάγεται το Μαδριλένικο ντέρμπι ανάμεσα στη Χετάφε και τη Ρεάλ και η πρόσφατη προϊστορία και στις δυο έδρες είναι 14-2-0 υπέρ της «βασίλισσας». Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι διατηρεί απαραβίαστη την εστία της στις τελευταίες 7 αναμετρήσεις τους. Η Χετάφε διατηρεί τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία και η Ρεάλ την καλύτερη άμυνα. Υπάρχει μια σκέψη λοιπόν για συνδυασμό διπλού, under και no goal. Με λίγα λόγια 0-1 ή 0-2…

Στη Β κατηγορία η Βαγιαδολίδ που είναι εξαιρετική στην έδρα της, φέτος στοχεύει στην άνοδο και είναι σε καλή κατάσταση καθώς συμπλήρωσε 7 νίκες σε 10 παιχνίδια. Η Λεγκανές θα το παλέψει διότι δεν έχει μάθει να παραδίνεται εύκολα, το έργο της όμως παραμένει εξαιρετικά δύσκολο απόψε (1.73 ο άσσος στην SPORTINGBET.GR)

Την καλύτερη έδρα στην κατηγορία την έχει η μοναδική αήττητη Αλμερία (8-2-0). Σήμερα φιλοξενεί την Καρταγένα που είναι καλή εντός, μετριότατη όμως εκτός. Επειδή η Αλμερία έχει με διαφορά την καλύτερη άμυνα, ίσως θα έπρεπε να δούμε εδώ συνδυαστικά και το no goal εκτός από τον πιθανό άσσο.

Στην Λιγκ 1 Σκωτίας η Ερντριόνιανς είναι ανεβασμένη και είναι ικανή να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη χειρότερη έδρα του πρωταθλήματος. Η Νταμπάρτον είναι σε κάκιστη κατάσταση καθώς έρχεται από 8 ήττες σε 10 παιχνίδια. Ούτε και η παράδοση όμως την ευνοεί οπότε το 2.05 του διπλού στην BET365.GR δεν ακούγεται και τόσο άσχημο…

Η Μοντρόουζ αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα απουσιών, αλλά ακόμα και έτσι παραμένει το φαβορί στην αναμέτρηση με την Ιστ Φάιφ η οποία είναι ουραγός με τη χειρότερη άμυνα. Η Μοντρόουζ έχει την καλύτερη άμυνα και τα γκολ που έχουν δεχθεί έχουν μεγάλη διαφορά (40 έναντι 16). Να σημειώσουμε ότι η Μοντρόουζ δεν έχει υποστεί ούτε μία ήττα έως τώρα μακριά από το γήπεδό της (5-4-0)!

Πρώτη όμως είναι η Κόουβ Ρέιντζερς που όντως έχει το καλύτερο υλικό στην κατηγορία. Έρχεται από 6 σερί νίκες με τέρματα 17-2 και παρά τις απουσίες της, πιστεύω ότι μπορεί να φύγει νικήτρια από την έδρα της χλιαρής φέτος Πίτερχεντ.

Στη Λιγκ 2 η Φόρφαρ μετρά 7 νίκες στα 9 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Στοχεύει στην άνοδο και σήμερα φιλοξενείται από την προτελευταία Έλγκιν που έχει μόνο τέσσερις νίκες από την αρχή της φετινής σεζόν.

Αν το εξετάσουμε βάσει φόρμας, τότε είναι ξεκάθαρα φαβορί η Στενχάουζμιουρ στο σημερινό ματς με την Στέρλινγκ Άλμπιον. Οι φιλοξενούμενοι βλέπετε, συμπλήρωσαν 7 συνεχόμενες ήττες. Εδώ επειδή η απόδοση είναι υψηλή, θα μπορούσαμε να μειώσουμε το ρίσκο ποντάροντας στον 1DNB.

Καλή τύχη και ανανεώνουμε ως συνήθως το ραντεβού μας για το live μέσα από το bookenemylive.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ