ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ Η ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ…

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Ξεκινώντας από το Βέλγιο αρχικά δεν βλέπω έκπληξη στην αναμέτρηση της Γκενκ με τη Μπέβερεν, καθώς οι γηπεδούχοι έρχονται από 8 νίκες σε 9 παιχνίδια! Επειδή μέσα σε αυτό το διάστημα έβαλαν από τρεις τεσσάρες και μια πεντάρα, θα συνδυάσω τον άσσο με το over. Ούτως ή άλλως η Μπέβερεν είναι η ομάδα που έχει δεχθεί τα περισσότερα (38) γκολ στην κατηγορία.

Αντιθέτως, βρίσκω δυσαναλογία αποδόσεων στην αναμέτρηση της Μαλίν με τη Μουσκρόν. Ποιος ο λόγος να ποντάρεις στο 1.50 του άσσου μιας ομάδας που φέτος μέσα στην έδρα της έχει κερδίσει μόνο την ουραγό Σιντ Τρουίντεν; Η δε Μουσκρόν μπορεί να ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν, το τελευταίο διάστημα όμως έστρωσε και πλέον μετρά μόνο δύο ήττες στις τελευταίες 8 αγωνιστικές. Προσοχή λοιπόν…

Στην Πορτογαλία η Σπόρτινγκ (φωτο) φέτος χτυπά στα ίσα τον τίτλο, καθώς παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα από την αρχή της σεζόν. Σήμερα φιλοξενείται από την μετριότατη Μπελενένσες που έχει σημειώσει τα λιγότερα (5) γκολ στην κατηγορία. Η Σπόρτινγκ έχει την καλύτερη άμυνα και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα απειληθεί από την αντίπαλό της. Οι φιλοξενούμενοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, αφού συμπλήρωσαν πέντε συνεχόμενες νίκες στην έδρα της Μπελενένσες. Στις τελευταίες 10 επισκέψεις τους εκεί, κατάφεραν να φύγουν με 9 διπλά!

Στην Β Ιταλίας η Άσκολι είναι η ομάδα που έχει υποστεί τις περισσότερες (10) ήττες στην κατηγορία. Πλέον μετρά 8 ήττες και δύο ισοπαλίες στα 10 τελευταία παιχνίδια της και απόψε έχει να επιτελέσει ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο απέναντι στην ισχυρή ΣΠΑΛ η οποία έχει δεχθεί γκολ μόνο σε μια αναμέτρηση στις τελευταίες 9 αγωνιστικές! Το διπλό το οποίο υποχωρεί πληρώνει 1.83 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”].

Στην Τουρκία η πρωταθλήτρια Μπασακσεχίρ, παραμένει χωρίς νίκη για πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές και πλέον έχει υποχωρήσει στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί, και αναμένω… ξέσπασμα απέναντι στην εξίσου ντεφορμέ Κασίμπασα η οποία δέχεται πολλά και αβίαστα τέρματα.

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Μαλάτιασπορ η οποία τις τελευταίες 10 αγωνιστικές έχασε μόνο εκτός έδρας από τη Μπεσίκτας με 1-0. Απόψε υποδέχεται την κάκιστη Ερζουρούμ που έρχεται από 8 ήττες και τρεις ισοπαλίες. Φαβορί και εδώ ο άσσος λοιπόν σε απόδοση 1.72 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”] που είναι και η μεγαλύτερη απόδοση του κυκλοφορεί.

Το διπλό της Σάμσουνσπορ στη Β κατηγορία, έχει παιχτεί πολύ και αυτό είναι απολύτως λογικό καθώς οι δύο ομάδες είναι η μέρα με τη νύχτα. Η Σάμσουνσπορ που διεκδικεί άνοδο τις τελευταίες 10 αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από τη Μπούρσασπορ. Η δε Άνκαρασπορ τις τελευταίες 13 αγωνιστικές κέρδισε μόνο την Ακίσαρσπορ.

Στην αγγλική Πρέμιερ βρίσκω λανθασμένες τις αποδόσεις στην αναμέτρηση της Λιντς με τη Μπέρνλι, διότι οι γηπεδούχοι είναι τελείως αναξιόπιστοι αγωνιστικά. Έχουν μάλιστα τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, αλλά και μια από τις χειρότερες έδρες. Η Μπέρνλι από την άλλη μεριά, τις τελευταίες 7 αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από τη Μάντσεστερ Σίτι. Θεωρώ λοιπόν ότι έχει κάθε… δικαίωμα να αισθάνεται αδικημένη από τις αποδόσεις των μπουκ.

Στη Βραζιλία τέλος, η Μπαΐα δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά τελευταία, καθώς συμπλήρωσε πέντε σερί ήττες. Σε αυτό το διάστημα μάλιστα δέχθηκε συνολικά 16 γκολ. Γι΄αυτό άλλωστε είναι η ομάδα που διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Απόψε υποδέχεται την καλύτερη και φορμαρισμένη Ιντερνασιονάλ και τα σετ των αποδόσεων μας… επιτρέπουν να ποντάρουμε στο 2 DNB.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: Ακόμα καλύτερες αποδόσεις, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και άμεσες αναλήψεις. Τώρα στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] με το Build A bet όλα όσα συμβαίνουν σε έναν αγώνα, συνδυάζονται τώρα σε ένα στοίχημα.

|21+ Αρμόδιος ρυθμιστής: ΕΕΕΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ