Ο ΤΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Στη Σουπερ Λιγκ 2 διεξάγεται το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον Λεβαδειακό. Η ομάδα των Ιωαννίνων όμως πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία καθώς μετά από 12 αγωνιστικές παραμένει αήττητη με συντελεστή τερμάτων 22-4! Έχει τόσο την καλύτερη άμυνα, όσο και την παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία. Ο Λεβαδειακός έχει μόνο ένα διπλό στο ενεργητικό του και την τρίτη χειρότερη επίθεση. Σε αυτό το ματς βλέπω άσσο, under και ίσως και Χ ημιχρόνου διότι η ομάδα της Λιβαδειάς σπανίως δέχεται γκολ σε πρώτο ημίχρονο.

Στην Τσάμπιονσιπ, το Γουεστ Μπρομ – Στόουκ αποτελεί γειτονικό ντέρμπι όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν. Η πρωτοπόρος Γουεστ Μπρομ έχει ένα ποσοστό κάτω από το 50% επιτυχιών στην έδρα της (6 στα 13). Η Στόουκ είναι ανεβασμένη και έχει αρκετά καλή παράδοση εκεί μέσα. Θα αποφύγω λοιπόν το ποντάρισμα στη χαμηλή απόδοση του φαβορί και θα προτιμήσω να ρισκάρω στο goal – goal.

Στην Ιταλία η επίθεση της Αταλάντα είναι η παραγωγικότερη στο πρωτάθλημα. Μέσα στην έδρα της μάλιστα, πετυχαίνει μέσο όρο πάνω από τρία γκολ ανά αναμέτρηση. Απέναντι στη ΣΠΑΛ δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα και ο άσσος της θα συνδυαστεί με το over. Θυμίζω άλλωστε ότι η Αταλάντα μετρά τα περισσότερα (15) over στην κατηγορία. Ως εναλλακτική επιλογή υπάρχουν τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου τα οποία συνήθως τα επιβεβαιώνουν οι γηπεδούχοι.

Στην Τουρκία τέλος, θα ποντάρω στο over στον αγώνα της Ρίζεσπορ με τη Γκεντζ/λιγκι. Οι φιλοξενούμενοι βλέπετε, έχουν 7 στα 8 over μακριά από την έδρα τους. Έρχονται μάλιστα από 7 σερί over και goal – goal μαζί. Στα 5 από αυτά σημειώθηκαν από 4 γκολ και πάνω! Η δε Ρίζεσπορ συμπλήρωσε 6 over σε 9 παιχνίδια στην έδρα της.

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ