Ο ΣΑΡΙ ΔΕΝ… ΡΙΣΚΑΡΕΙ!

Καλημέρα. Το Champions League συνεχίζεται με δύο ακόμα παιχνίδια. Το ντέρμπι της βραδιάς διεξάγεται στο «Μπερναμπέου» όπου στις 22.00 η Ρεάλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι μαδριλένοι έρχονται από δύο αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, που ήταν το εντός 2-2 με τη Θέλτα και η ήττα από τη Λεβάντε το περασμένο Σάββατο. Την Κυριακή έχει να δώσει το «Ελ Κλάσικο» με την Μπαρτσελόνα και αυτό είναι κάτι που σίγουρα ευνοεί τους φιλοξενούμενους που έχουν ξεμείνει από στόχους στο αγγλικό πρωτάθλημα. Αυτός είναι και ο λόγος που θα δώσω ένα… ισχνό προβάδισμα στην Μάντσεστερ Σίτι. Επειδή όμως εννοείται ότι η Ρεάλ δεν μπορεί να αγνοηθεί μέσα στην έδρα της, ίσως τελικά είναι προτιμότερο να ποντάρουμε στο… αναμενόμενο που είναι ο συνδυασμός του over  με το γκολ-γκολ.

Στο Λυών – Γιουβέντους σκέφτομαι να ρισκάρω στο… ξερό Χ. Η «Γιούβε» ως γνήσια ιταλική ομάδα, δεν θα πάει στη Γαλλία να ρισκάρει οπωσδήποτε για τη νίκη.  Ο Σάρι (φωτο) ξέρει πολύ καλά ότι ακόμα και με μια ισοπαλία της τάξεως του 1-1, η ομάδα του θα περάσει στην επόμενη φάση αφού είναι σαφώς ανώτερη της Λυών… Ουσιαστικά δηλαδή αυτή που οφείλει να ψάξει για τη νίκη απόψε είναι η γαλλική ομάδα και όχι η ιταλική. Επειδή όμως η Γιουβέντους δεν χάνει εύκολα από κανέναν, το πιθανότερο είναι ότι στο τέλος το ματς θα λήξει χωρίς νικητή και να παραμείνει ανοιχτή η πρόκριση έως ότου διεξαχθεί η ρεβάνς στο Τορίνο…

Απόψε όμως έχουμε και τη διεξαγωγή αρκετών παιχνιδιών στην αγγλική Τσάμπιονσιπ. Υπάρχουν τρεις αναμετρήσεις στις οποίες θεωρώ ότι αδικούνται οι φιλοξενούμενοι από τις αποδόσεις των μπουκ. Η Μπέρμιγχαμ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα καθώς παραμένει αήττητη για οκτώ σερί αγωνιστικές. Σήμερα παίζει στο Λονδίνο με την ντεφορμέ Μίλγουολ και έχει την παράδοση με το μέρος της αφού μετρά έξι διπλά και μόνο μία ήττα στις 11 τελευταίες επισκέψεις της εκεί!

Η Σέφιλντ Γουεν. είναι μια από τις πιο ντεφορμέ ομάδες της κατηγορίας, καθώς συμπλήρωσε επτά συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη. Σήμερα υποδέχεται την ανεβασμένη Τσάρλτον που έκανε τρεις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Από το 1.65 του άσσου, προτιμώ το 2.00 του over της [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”] μιας και η Τσάρλτον μετά από τη Λούτον μετρά τα περισσότερα (11) εκτός έδρας  over  στην κατηγορία.

Το Φούλαμ – Σουόνσι αποτελεί ντέρμπι ανάμεσα σε δύο φιλόδοξες ομάδες που διεκδικούν την άνοδο. Η Σουόνσι έχει υποστεί μόνο τρεις ήττες σε 16 παιχνίδια μακριά από την έδρα της, ενώ συμπλήρωσε και τρεις σερί νίκες μέσα στο Λονδίνο επί της Φούλαμ. Δεν είναι λοιπόν για 1.75 αυτός ο άσσος…

Στο Κόπα Σουνταμερικάνα τέλος, απόψε διεξάγονται οι αγώνες – ρεβάνς του πρώτου γύρου. Στα πρώτα παιχνίδια η Λανούς και η Μπαΐα επικράτησαν με το ίδιο σκορ (3-0) της Κατόλικα και Νασιονάλ Ασουνσιόν αντίστοιχα. Αυτό σημαίνει ότι οι ομάδες που ηττήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, είναι υποχρεωμένες να ψάξουν από τρία γκολ και πάνω αν επιθυμούν να πετύχουν μια μεγάλη υπέρβαση. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν, αλλά σίγουρα θα το προσπαθήσουν. Σε τέτοιες περιπτώσεις λοιπόν, αρχικά εξετάζω τα  over  τα οποία είθισται σε αυτούς τους θεσμούς να κυκλοφορούν σε ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις. Στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] για παράδειγμα βρήκα στο 1.95 το over στο Κατόλικα – Λανούς και στο υψηλό 2.17 αυτό της αναμέτρησης της Νασιονάλ Ασουνσιόν με την Μπαϊα!

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

[eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”] SPECIAL DERBY

ΡΕΑΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Παίξε ένα μονό  δελτίο, αξίας 25€ έως 49.99€ και κέρδισε 10€ Freebet!*

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ