Ο ΒΟΛΟΣ ΤΩΝ Χ…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ο φετινός Άρης είναι κάτι παραπάνω από αξιόπιστος, καθώς μέχρι στιγμής έχει ηττηθεί μόνο από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα μετά από πολλά χρόνια κάνει πρωταθλητισμό και με τη φόρα που έχει πάρει φαντάζει δύσκολο να σκοντάψει απέναντι σε μια Λαμία η οποία μετρά 8 ήττες και δύο ισοπαλίες σε 10 παιχνίδια με τέρματα 5-24.

Στο άλλο ματς της Σούπερ Λίγκα βλέπω πιθανό Χ, καθώς ο Βόλος (φωτο) συμπλήρωσε 7 ισοπαλίες σε 13 αγωνιστικές. Βλέπουμε δηλαδή ότι το ποσοστό των ισοπαλιών ξεπερνά το 50%! Έρχεται από τρίο σερί Χ και από 6 στα τελευταία 8 παιχνίδια του! Και ο Ατρόμητος όμως το τελευταίο διάστημα φέρνει πολλές ισοπαλίες αφού συμπλήρωσε τρεις σε τέσσερα ματς.

Στην Β Τουρκίας ολοκληρώνεται η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου και η Εσκισέχιρσπορ παραμένει χωρίς νίκη μετά από 16 παιχνίδια, έχοντας τόσο την χειρότερη άμυνα όσο και τη χειρότερη επίθεση. Παρουσιάζεται λοιπόν μια αρκετά καλή ευκαιρία στην Μπόλουσπορ να κερδίσει και να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα.

Στη Β Ιταλίας το Μπρέσια – Βιτσέντζα αποτελεί γειτονικό ντέρμπι και διαπίστωσα ότι έξω ποντάρεται ο άσσος. Εγώ όμως προτίμησα να σας παραθέσω ένα σπάνιο στατιστικό στοιχείο για τα δεδομένα της συγκεκριμένης κατηγορίας όπου τα περισσότερα ματς λήγουν στο under. Η Μπρέσια λοιπόν συμπλήρωσε 12 συνεχόμενα g-g! Τα δέκα από αυτά τα παιχνίδια έληξαν στο over! Επαναλαμβάνω ότι αυτά είναι σπάνια στοιχεία για τη Β Ιταλίας όπου δεσπόζουν τα under και τα λίγα τέρματα.

Η πρωτοπόρος Έμπολι δεν μας έχει δώσει δικαιώματα αμφισβήτησης, αφού έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 16 αγωνιστικές. Σήμερα φιλοξενείται από την Κοζέντσα που έχει τις λιγότερες (2) νίκες στην κατηγορία. Το αξιοσημείωτο όμως είναι ότι και οι δύο αυτές νίκες σημειώθηκαν εκτός έδρας. Αυτό σημαίνει δηλαδή, ότι ακόμα δεν έχει κάνει… σεφτέ μέσα στο γήπεδό της. Παραδόξως το διπλό κυκλοφορεί σε υψηλές αποδόσεις, (2.15 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]) αλλά όταν μιλάμε για την Κοζέντσα, καλό θα ήταν να έχουμε στο μυαλό μας τόσο το Χ του ημιχρόνου όσο και το under. Θυμίζω ότι η συγκεκριμένη ομάδα συμπλήρωσε 14 under σε 16 αγωνιστικές!

Στην Τουρκία τέλος, εν γνώσει μου ότι οι μεγάλες ομάδες τα τελευταία χρόνια γκελάρουν πολύ συχνά, θεωρώ ότι αυτή τη φορά η Φενέρ θα βρει τον τρόπο να φύγει νικηφόρα από τη μέτρια έδρα της ντεφορμέ Κασίμπασα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, καθώς μετρούν 6 διπλά στις τελευταίες 7 επισκέψεις τους εκεί. Αν κοιτάξουμε ακόμα πιο παλιά, θα βρούμε εννιά διπλά σε 11 αναμετρήσεις.

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] όπου χθες βγάλαμε πάρα πολλά σημεία το live.

[eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”]: ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρει το [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”] τον σημερινό αγώνα της Λίβερπουλ και με πάνω από 200 στοιχήματα για επιλογή. (22.00μμ)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ