Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΑΚΑΜΠΤΕΙ

Καλημέρα. Μετά από το κάκιστο ξεκίνημα, ο Αστέρας Τρίπολης έστρωσε και πλέον έχει βελτιώσει πολύ την απόδοσή του. Τις τελευταίες 8 αγωνιστικές υπέστη μόνο δύο ήττες και σήμερα είναι το φαβορί απέναντι στον μέτριο Παναιτωλικό που έχει δεχθεί τα διπλά συν ένα γκολ από τον Αστέρα (25 έναντι 12).

Στο Βέλγιο η Σερκλ Μπριζ για πρώτη φορά φέτος μετρά τρεις σερί νίκες. Σήμερα φιλοξενεί την νεοφώτιστη Σεράινγκ που δεν μας έχει δείξει τίποτα απολύτως. Η Σεράινγκ έχει δεχθεί τα περισσότερα (22) εκτός έδρας τέρματα και ο άσσος της Σερκλ Μπριζ υποχωρεί σχεδόν παντού. Επειδή όμως δεν συμφωνώ με τις αποδόσεις, μάλλον θα περιμένω το live για κάτι καλύτερο.

Στη Β Γερμανίας η προτελευταία Μπίλεφελντ μετά από 15 αγωνιστικές έχει σημειώσει μόνο μία νίκη. Έχει τη χειρότερη έδρα (0-5-3) και σήμερα υποδέχεται την ανεβασμένη Μπόχουμ των πέντε νικών στα 8 πιο πρόσφατα.

Στην Πρέμιερ η Άστον Βίλα με νέο αέρα πλέον μετά από την έλευση του Τζέραρντ, είναι ικανή να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της ουραγού Νόργουιτς που έχει σημειώσει μόλις 8 γκολ σε 16 παιχνίδια. Επειδή η απόδοση είναι αρκετά υψηλή, θα μπορούσαμε να ποντάρουμε και στο 2 DNB εδώ.

Στη Β Ελβετίας η κατηφόρα της Κρινς συνεχίζεται, αφού έχει συλλέξει μόνο έξι βαθμούς σε 16 αγωνιστικές! Απέχει 16 βαθμούς από τη σωτηρία, ενώ διαθέτει τη χειρότερη άμυνα και επίθεση στο πρωτάθλημα. Καλή ευκαιρία λοιπόν για την Ααράου να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα.

Στη Νάσιοναλ Λιγκ η Κινγκς Λιν έρχεται από 8 ήττες σε 9 παιχνίδια! Σήμερα φιλοξενείται από την ισχυρή στην έδρα της Χάλιφαξ που είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην κατηγορία. Θα πρόκειται για έκπληξη λοιπόν αν σπάσει αυτός ο άσσος…

Στο Βέλγιο τέλος, θα συνδυάσω τον άσσο με το over στον αγώνα της Άντερλεχτ με τη Σεντ Τρουίντεν. Η Άντερλεχτ έρχεται από τρεις σερί νίκες και έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση. Η Σεντ Τρουίντεν είναι ντεφορμέ και αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα στον αμυντικό τομέα.

Καλή τύχη και η συνέχεια στο live μέσα από το bookenemylive.com.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ