Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΟΦΗ…

Καλημέρα. Από εδώ και στο εξής τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος θα διεξάγονται με την παρουσία έως χιλίων θεατών. Τώρα θα μου πείτε… μικρό το κακό διότι πάνω από τις μισές ομάδες της Σούπερ Λίγκα δεν κατάφερναν να μαζέψουν ούτε χίλιους θεατές.

Το μέτρο αυτό ουσιαστικά πλήττει μόνο τους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο δεύτερος γύρος έχει ξεκινήσει και σήμερα έχουμε δύο αναμετρήσεις. Ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Ιωνικό και αν δείτε τα αποτελέσματα των γηπεδούχων θα διαπιστώσετε ότι κερδίζουν σχεδόν όλους τους μικρομεσαίους και χάνουν από όλους σχεδόν τους μεγάλους.

Ο Ιωνικός δεν ανήκει στην κατηγορία των μεγάλων και γενικότερα είναι μια ομάδα που αποδυναμώνεται αισθητά όταν απομακρύνεται από τη Νίκαια.

Δεν… τρελαίνομαι με την απόδοση του άσσου, αλλά δυστυχώς δεν έχω και τα… τεράστια περιθώρια επιλογών για να μπορώ να… σνομπάρω σημεία.

Για μένα η ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν είναι ο ΟΦΗ (φωτο) ο οποίος μέχρι τώρα έχει χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν υποστεί ακόμα ήττα μακριά από την έδρα τους! Ακριβώς τα μισά του παιχνίδια όμως (7 στα 14) έχουν λήξει ισόπαλα. Στον πρώτο γύρο έφερε 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης και δεν θα απέκλεια μια ακόμη ισοπαλία από τη στιγμή που ο ΟΦΗ όπως προαναφέραμε δεν χάνει μακριά από την Κρήτη. (το παιχνίδι το προσφέρει σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή ο STOIXIMAN.GR)

Ουσιαστικά λοιπόν σήμερα θα κρατήσω τον άσσο του ΠΑΣ και το Χ στο Αστέρας – ΟΦΗ.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα είναι μικρό και ανούσιο και αν έπαιζα κάτι θα ήταν το διπλό της Ρόδεραμ στο κύπελλο, διότι ειδικά φέτος παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Φιλοξενείται από την αδύναμη συγκριτικά Κρου και η απόδοση πέφτει.

Καλή τύχη και θα τα πούμε στο live μέσα από το bookenemylive.com όπου από την αρχή της χρονιάς έχουμε ένα εξαιρετικό ποσοστό πετυχημένων προτάσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ