ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ…

Καλημέρα. Δεν ξέρω αν γίνομαι κουραστικός επαναλαμβάνοντας τα ίδια συνεχώς πράγματα, αλλά καλώς ή κακώς αυτή είναι η άποψή μου και δεν πρόκειται να αλλάξει. Αναφέρομαι στις αποδόσεις του Champions League που για μία ακόμη φορά όχι μόνο δεν προσφέρονται για στοιχηματικό, αλλά ουσιαστικά για πλήρη αδιαφορία και στοιχηματική απαξίωση!

Εδώ έφτασαν στο σημείο να δίνουν 1.15 στον άσσο της Σάλτσμπουργκ με τη Μπρόντμπι. Λες και παίζει δηλαδή στο κύπελλο Αυστρίας με καμία ερασιτεχνική ομάδα.

Η Σαχτάρ Ντόνεσκ όπως απέδειξε και με τις δύο νίκες επί της Γκενκ, είναι μια καλή και επικίνδυνη ομάδα η οποία ενδέχεται να βάλει δύσκολα στη Μονακό. Οι Μονεγάσκοι ποτέ δεν στηρίζονταν στην… νωθρή έδρα τους (φωτο) και το 1.65 τους το επιστρέφω με τον ίδιο… κούριερ.

Το Σερίφ Τίρασπολ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι ένα δύσκολο και αμφίρροπο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που μετρούν από πέντε νίκες και μια ισοπαλία έως τώρα στον φετινό θεσμό. Αυτό που χαρακτηρίζει και τις δύο πάντως είναι η πολύ καλή τους άμυνα καθώς σε αυτά τα 12 συνολικά παιχνίδια έχουν δεχθεί και οι δύο μόνο πέντε γκολ. Αυτός είναι και ο λόγος που θα προτιμήσω το Χ του ημιχρόνου και το under 2.5 τέρματα. Ειδικά σε αυτή την αναμέτρηση δίνω και αρκετές πιθανότητες στην εμφάνιση της ισοπαλίας προκειμένου να διατηρηθεί το αήττητο και των δύο… (3.20 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Για το Europa League απόψε ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Κλουζ. Αν συγκρίνουμε τα ρόστερ και την εμπειρία των δύο ομάδων, τότε θεωρώ ότι οι Σέρβοι υπερέχουν. Την ίδια άποψη με μένα φαίνεται ότι έχουν η πλειονότητα των παικτών παγκοσμίως, καθώς ο άσσος του Ερυθρού Αστέρα είναι αυτός που γνωρίζει την μεγαλύτερη πτώση σήμερα.

Σήμερα όμως έχουμε αγωνιστική δραστηριότητα στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και εννοείται ότι θα στρέψω το ενδιαφέρον μου σε αυτά τα αγαπημένα μου πρωταθλήματα. Στις προτάσεις του Σαββάτου πιάσαμε 7 στα 8 σημεία από εκεί και θέλω να πιστεύω ότι και σήμερα θα πάμε εξίσου καλά. Δεν θα προβώ όμως σε αναλύσεις, διότι στην παρούσα φάση το μόνο κριτήριο επιλογής σημείων είναι το ρόστερ όπως αυτό έχει διαμορφωθεί μετά από την μεταγραφική περίοδο.

Οι προτάσεις λοιπόν θα είναι επιγραμματικές και αν προκύψει κάτι νεότερο από αυτά τα παιχνίδια θα το αναφέρω… πάραυτα στο Live ([eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]).

Σας εύχομαι λοιπόν καλές επιλογές και πολλή τύχη.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ

ΑΓΓΛΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ

ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΦΟΥΛΑΜ: 2

ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΚΑΡΝΤΙΦ: 2Χ

ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΩΤΗ

ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΓΟΥΙΚΟΜΠ: 2Χ

ΜΟΡΚΑΜ – ΡΟΔΕΡΑΜ: 2

ΜΠΕΡΤΟΝ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: 2

ΟΞΦΟΡΝΤ – ΚΡΟΥ: 1

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ: 1

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ: 1

ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ: 2Χ

ΑΓΓΛΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ: 2Χ

ΚΡΟΟΥΛΙ – ΣΑΛΦΟΡΝΤ: 2Χ

ΜΠΑΡΟΟΥ – ΕΞΕΤΕΡ: 2Χ

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ: 1

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΟΛΝΤΑΜ: 1

ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ – ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ: 2

ΣΟΥΙΝΤΟΝ – ΤΡΑΝΜΙΡ: 2Χ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ