ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ…

Καλημέρα. Αν θέλετε τη γνώμη μου το θεωρώ δεδομένο ότι κανείς… σοβαρός παίκτης του στοιχήματος δεν πρόκειται σήμερα να ασχοληθεί ούτε για λίγο με τα ματς των εθνικών ομάδων της Nations League. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχουν παίκτες που παίζουν μπάλα, υπάρχουν άλλοι που βρίσκονται σε διακοπές, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε συλλόγους που μόλις τελείωσαν τις υποχρεώσεις τους, υπάρχουν επίσης αρκετοί ακόμα παίκτες οι οποίοι αυτοί τη στιγμή ασχολούνται περισσότερο με το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα τους. Θα κάτσουν λοιπόν αυτοί οι παίκτες να αφοσιωθούν και να τα δώσουν όλα στα αποψινά ματς που ούτως ή άλλως δεν απασχολούν και κανέναν; Δεν νομίζω… Στο μόνο που μπορώ να… συμβάλλω είναι να σας προτρέψω να ρίξετε μια ματιά στη στήλη με τις αποδόσεις σε πτώση προκειμένου να πληροφορηθείτε ποιες είναι οι εθνικές ομάδες οι οποίες έχουν προτιμηθεί από την πλειονότητα των παικτών. Προσωπικά επέλεξα να ασχοληθώ με έξι παιχνίδια από το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας.

Στην Κίνα η Σάντονγκ με την Τζιανγκσού φέρνουν πολλές ισοπαλίες στα μεταξύ τους παιχνίδια τα τελευταία χρόνια. Πιο συγκεκριμένα τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα έληξαν χωρίς νικητή και προσωπικά δεν αποκλείω αυτή η παράδοση να συνεχιστεί.

Στον αγώνα της Χενάν με τη Νταλιάν ποντάρεται το διπλό. Αν όμως κοιτάξουμε τα μεταξύ τους ματς, θα διαπιστώσουμε ότι και εδώ υπερισχύει το Χ καθώς όπως πριν έτσι και τώρα, τα πέντε από τα 7 τελευταία ματς έληξαν ισόπαλα. Οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής έχουν τις ίδιες ακριβώς επιδόσεις, καθώς μετρούν από μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες!

Στο Μεξικό ο άσσος της Πατσούκα έχει λογική αν κρίνουμε από τη φόρμα των δύο αντιπάλων, καθώς η Ατλέτικο Σαν Λουίς έρχεται από τρεις σερί ήττες. Εναλλακτική επιλογή τα 2-3 γκολ που τα συνηθίζουν οι φιλοξενούμενοι.

Η Κερετάρο έχει κάκιστη παράδοση με αντίπαλο την Τολούκα καθώς τις τελευταίες 10 φορές που την υποδέχθηκε σημείωσε μόλις μία νίκη και υπέστη πέντε ήττες. Δεν δικαιολογείται λοιπόν να προβάλλεται ως το φαβορί της αναμέτρησης, από τη στιγμή που ούτως ή άλλως φέτος έχει καταφέρει να πετύχει μόλις δύο νίκες από την αρχή της σεζόν. Το 2 DNB προσφέρεται σε υψηλές αποδόσεις και πιο συγκεκριμένα στο 2.25 από την [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”].

Στην Ουρουγουάη η Νασιονάλ η οποία τα πηγαίνει πολύ καλά τελευταία, λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα από την ουραγό Σερό που μετρά μόλις μία νίκη σε 9 αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, αλλά επειδή η απόδοση είναι χαμηλή, σκέφτομαι να συνδυάσω τον άσσο με το no – goal…

Στη Βραζιλία η Γκρέμιο έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες και κάποια στιγμή αυτό το σερί πρέπει να σπάσει. Πιστεύω ότι θα γίνει απόψε στο ματς με τη ντεφορμέ Σπορτ Ρεσιφε, που έρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες. Δεν πρέπει πάντως να ξεχνάμε και το Under, αφού η μεν Γκρέμιο μετρά μόνο under φέτος, και η δε Σπορτ Ρεσίφε έρχεται από πέντε συνεχόμενα under. Με ένα σκορ της τάξεως του 1-0 θα επιβεβαιώνονταν και η λογική και η στατιστική….

Καλή τύχη.

[eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]

ΝΕΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ!!!

ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΗ [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ