ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ…

Καλημέρα. Θα ξεκινήσουμε από Κύπρο και τον άσσο της ΑΕ Λεμεσού. Οι γηπεδούχοι ενισχύθηκαν φέτος και θεωρώ ότι υπερέχουν των αντιπάλων τους. Αν εξαιρέσουμε την περσινή σεζόν, η ΑΕΛ μετρούσε 10 νίκες σε 11 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας από το 2015 και μετά. Ο άσσος προσφέρεται στο 1.80 από την [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”].

Εξαιρετική όμως είναι και η παράδοση της Ανόρθωσις με την Πάφο καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν υποστεί ούτε μία ήττα στα 23 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια και στις δύο έδρες! Πρόκειται για μια σπάνια παράδοση που δεν γίνεται να την αφήσουμε έτσι. Το διπλό κυκλοφορεί σε υψηλές αποδόσεις και πιο συγκεκριμένα στο 2.12 από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στην Τσεχία η Μπάνικ Οστράβα λογικά θα επικρατήσει της υποδεέστερης Μπουντεγιόβιτσε που στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έφαγε 6 γκολ μέσα στην έδρα της από τη Σλάβια. Και εδώ υπάρχει θετική παράδοση, καθώς η Μπάνικ Οστράβα έχει υποστεί μόνο μία ήττα στα τελευταία 11 παιχνίδια τους.

Μιας και έχουμε πιάσει τον τομέα των… παραδόσεων, να αναφέρουμε ότι η Κουκαρίτσι μετρά τέσσερα διπλά στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Μέταλατζ. Έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα Σερβίας με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία σε πέντε παιχνίδια και θεωρώ ότι έχει προβάδισμα στην αποψινή αναμέτρηση.

Η Ιντζίγια συμπλήρωσε τέσσερις ήττες σε πέντε παιχνίδια με τέρματα 1-11. Σήμερα φιλοξενεί τη φορμαρισμένη Γιαβόρ που εσχάτως βρίσκει εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα. Για μια ακόμη φορά η παράδοση έρχεται να ενισχύσει το φαβορί καθώς η Γιαβόρ συμπλήρωσε 7 νίκες και μια ισοπαλία στα 8 πιο πρόσφατα.

Στη Βουλγαρία η Μπερόε διαθέτει ποιοτικότερο ρόστερ από αυτό της Μπότεφ. Τόσο πέρσι όσο και πρόπερσι η Μπερόε την κέρδισε εντός και εκτός έδρας και το ίδιο μπορεί να πράξει και φέτος.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ