ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ…

Καλημέρα. Σήμερα έχουμε αγωνιστική δραστηριότητα στη χώρα μας και σίγουρα το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Οι ερυθρόλευκοι έχουν το απόλυτο των επιτυχιών στην έδρα τους με 7 στα 7 και τέρματα 21-2! Τα τελευταία χρόνια δεν χάνουν από την ΑΕΚ, καθώς ανεξαρτήτως έδρας έχουν ένα αήττητο οκτώ αναμετρήσεων. Όλα λοιπόν συνηγορούν υπέρ των γηπεδούχων, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα ντέρμπι θα έπρεπε να… πληρώνουν περισσότερο και όχι 1.50. Προσωπικά θεωρώ μια δίκαιη τιμή το 1.70 και θα την ποντάρω στο live όταν φτάσει εκεί…

Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει πολλά θετικά στοιχεία εσχάτως και η ομάδα εξακολουθεί να ανεβαίνει αγωνιστικά. Σήμερα το μεσημέρι υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και η απόδοση του άσσου γνωρίζει πτώση εδώ και δύο μέρες. Και εδώ υπάρχει θετική παράδοση για τους γηπεδούχους, καθώς ανεξαρτήτως έδρας οι «πράσινοι» έχουν υποστεί μόνο μία ήττα στις 19 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις. Οφείλουμε να επισημάνουμε επίσης ότι συμπλήρωσαν 8 σερί under και αυτό είναι το δεύτερο στοίχημα που επιλέγω. Έναν συνδυασμό του άσσου με το under πληρώνει αρκετά καλά και πιο συγκεκριμένα 3.56 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”].

(Σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα των εξετάσεων των παικτών του ΠΑΟ, δεν βρέθηκαν νέα κρούσματα κορωνοϊού – και ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά, ενημέρωση: 13.20μμ).

Όσο για τον ΠΑΟΚ, αυτός θα κάνει το… καθήκον του και λογικά θα κερδίσει τη ντεφορμέ Λάρισα που από την αρχή της σεζόν δεν έχει ούτε μία νίκη μέσα στη Θεσσαλία. Για μια ακόμη φορά η παράδοση ευνοεί το φαβορί καθώς η πρόσφατη και στις δύο έδρες είναι 10-2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ…

Στην Ισπανία η Μπιλμπάο υποδέχεται στην ισχυρή έδρα της τη μέτρια Έλτσε και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει. Οι φιλοξενούμενοι όπως σε όλα τα παιχνίδια τους, έτσι και σήμερα θα πάνε για το Χ, αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο να βρουν βαθμό με έναν ισχυρό αντίπαλο όπως η Μπιλμπάο.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης συνεχίζει τις… επαγγελματικές της νίκες, καθώς οι πέντε στις έξι τελευταίες έληξαν 1-0 ή 2-0. Τα… συνηθισμένα δηλαδή. Σήμερα φιλοξενείται από την υποδεέστερη Αλαβές και εννοείται πως και εδώ η πρόσφατη παράδοση ευνοεί το φαβορί με ένα αήττητο 10 αναμετρήσεων.

Η Σοσιεδάδ φέτος θέλει να βγει Champions League και επειδή γενικότερα επικρατεί μια μετριότητα στο ισπανικό πρωτάθλημα, ίσως τελικά τα καταφέρει. Από την Οσασούνα πάντως είναι ασφαλώς καλύτερη, καθώς οι φιλοξενούμενοι έρχονται από 6 ήττες και 3 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα.

Στη Β Ισπανίας η πρωτοπόρος και φαβορί για την άνοδο Εσπανιόλ έρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες. Η Λας Πάλμας δεν μας έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο και αναμένω να επικρατήσει το φαβορί στην τιμή του 1.90 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”](που είναι και η μεγαλύτερη τιμή που κυκλοφορεί).

Στην Ιταλία μαζεύτηκαν πολλά φαβορί χαμηλών αποδόσεων, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα κερδίσουν όλα… Η Γιουβέντους λογικά θα επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην… χλιαρή Ουντινέζε, ενώ το ίδιο λογικά θα πράξει και η Ρόμα απέναντι σε μια Σαμπντόρια η οποία φέτος μόνο σε ένα ματς κατάφερε να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία της και εκεί από τύχη. Εδώ πάντως θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε τον άσσο με το over καθώς οι Ρωμαίοι σκοράρουν ακατάπαυστα.

Την Νάπολι την παρακολούθησα δύο συνεχόμενες αγωνιστικές με Λάτσιο και Τορίνο και δεν μου άρεσε καθόλου. Η ομάδα έχει πρόβλημα ντεφορμαρίσματος και δεν θεωρώ ότι το 1.45 του διπλού αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Η Κάλιαρι είναι… σκληρό καρύδι και μπορεί να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Για τη Μπενεβέντο τα είχαμε πει πριν από αρκετό καιρό και τα πρόσφατα αποτελέσματά της μας δικαιώνουν, αφού τις τελευταίες επτά αγωνιστικές υπέστη μόνο μία ήττα. Σε αυτό το διάστημα μάλιστα δέχθηκε μόλις δύο γκολ. Οι παίκτες της έχουν φοβερή φυσική κατάσταση και πρεσάρουν σε όλο το γήπεδο. Δεν… καταλαβαίνουν από ονόματα και η Μίλαν θα πρέπει να ιδρώσει για να φύγει νικηφόρα από εκεί μέσα…

Στην Πρέμιερ το Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί ντέρμπι, αλλά στην κατάσταση που βρίσκονται οι γηπεδούχοι το φαβορί είναι η Μάντσεστερ. Σας θυμίζω ότι τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, η Τσέλσι έχασε από Γουλβς, Έβερτον και Άρσεναλ ενώ έφερε Χ (1-1) με την Άστον Βίλα μέσα στο Λονδίνο. Η δε Μάντσεστερ Σίτι τις τελευταίες 12 αγωνιστικές έχασε μόνο από την Τότεναμ.

Στην Β Ολλανδίας η Εξέλσιορ πήρε την αγωνιστική… κατηφόρα μετά από τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες της. Μέσα στο γήπεδό της μετρά 5 ήττες σε 8 παιχνίδια και η Μπρέντα είναι μια πολύ καλή ομάδα με φιλοδοξίες ανόδου. Το 2 DNB θα μπορούσε να αποτελέσει επιλογή καθώς πληρώνει καλά.

Στην Τουρκία η φόρμα είναι εκ διαμέτρου αντίθετη για Καϊσέρισπορ και Μπεσίκτας, καθώς οι μεν γηπεδούχοι δεν έχουν νίκη εδώ και 10 αγωνιστικές και οι δε φιλοξενούμενοι το ίδιο διάστημα πέτυχαν 8 νίκες. Δεν… τρελαίνομαι όμως με την απόδοση του διπλού, γι’ αυτό και μάλλον θα αφήσω την αναμέτρηση για το live.

Στην αναμέτρηση της νεοφώτιστης Καραγκουμρούκ με την Τράμζονσπορ, επιλέγω το 2 DNB διότι θεωρώ ότι οι φιλοξενούμενοι υπερέχουν τόσο σε ποιότητα ρόστερ όσο και σε εμπειρία. Θυμίζω ότι πέρσι η Τράμζονσπορ έχασε την τελευταία αγωνιστική τον τίτλο στην Τουρκία και ότι το τελευταίο διάστημα έχει ανέβει αρκετά αγωνιστικά.

Στη Β κατηγορία δεν πιστεύω ότι η Σάμσουνσπορ θα σκοντάψει μέσα στην ισχυρή έδρα της με αντίπαλο την υποδεέστερη και ντεφορμέ Αδανασπορ η οποία συμπλήρωσε πέντε διαδοχικές ήττες.

Στη Β Γερμανίας η πρωτοπόρος Χολστάιν που φέτος ηττήθηκε μόνο από την Γκρόιτερ Φιρτ είναι το φαβορί απέναντι στην ντεφορμέ Οσναμπρικ και ήδη ο άσσος της γνωρίζει σημαντική πτώση (1.70 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]).

Όπως αναμενόταν ποντάρεται και ο άσσος της δυνατής φέτος Γκρόιτερ Φιρτ απέναντι σε μια Σαν Πάουλι  που τη μία και μοναδική φετινή της νίκη τη σημείωσε στις 27 Σεπτεμβρίου…

Φαβορί είναι και το φορμαρισμένο Αμβούργο κόντρα στην μετριότατη Ρέγκενσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες και εξακολουθούν να παραμένουν το μεγάλο φαβορί για την άνοδο – επάνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Το Ανόβερο τέλος, μπορεί να μην αποτελεί… υπόδειγμα αξιοπιστίας, μέσα στην έδρα του όμως είναι πολύ καλό και σπάνια χάνει βαθμούς. Σήμερα λοιπόν φιλοξενεί την αδύναμη Σαντχάουζεν η οποία μετρά πέντε ήττες σε έξι εκτός έδρας παιχνίδια. Η Σαντχάουζεν  τις τελευταίες 10 αγωνιστικές υπέστη συνολικά 7 ήττες και κατάφερε να κερδίσει μόνο την Κίκερς Βουρζουνδίας με σκορ 3-2.

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ (1.82 – 3.80 – 5.24)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] το μεγάλο σημερινό ελληνικό ντέρμπι. Με πάνω από 410 (!) στοιχήματα για να επιλέξεις και με το  MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα. (ώρα έναρξης: 19.30μμ)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ