ΟΙ ΔΥΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ!

Καλημέρα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξεκίνησε την «παραγοντική» του καριέρα στον αγαπημένο του Ιωνικό Νίκαιας.

Στην πορεία απέκτησε και δεύτερη… αγάπη που μετά από ένα διάστημα όπου έζησε χωριστά, επέστρεψε και της αγόρασε και νέο σπίτι… Αυτή είναι η ΑΕΚ και σήμερα κοντράρονται οι δύο μεγάλες του αγάπες.

Δεν υπάρχει μπουκ που να μην έχει ρίξει την απόδοση του διπλού η οποία πλέον έχει πέσει πολύ χαμηλά. Ο Ιωνικός βέβαια είναι σκληρό καρύδι, η ΑΕΚ όμως αν θέλει να φιλοδοξεί σε κατάκτηση του τίτλου τέτοια ματς θα πρέπει οπωσδήποτε να τα παίρνει. Η παράδοση πάντως είναι συντριπτικά υπέρ της καθώς ανεξαρτήτως έδρας συμπλήρωσε 16 νίκες και μια ισοπαλία στα 17 παιχνίδια που έδωσαν από το 2000 και μετά.

Στη Ρουμανία η Ταργκοβίστε μετρά 11 under και no – goal μαζί στα 12 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα! Συνολικά έχει 16 under σε 19 αγωνιστικές! Παρόμοιες είναι και οι επιδόσεις της Κραϊόβα αφού και αυτή μετρά 14 under στα 15 τελευταία παιχνίδια της. Οι αριθμοί εδώ είναι… αμείλικτοι και μας οδηγούν στα λίγα γκολ και το Χ του ημίχρονου.

Στη Βουλγαρία η ΤΣΣΚΑ Σόφιας η οποία βρίσκεται στο κατόπι της πρωτοπόρου Λουντογκόρετς, είναι εξαιρετική μακριά από το γήπεδό της, αφού έχει υποστεί μόνο μία ήττα και αυτήν από την Λουντογκόρετς. Από την Αρντα δεν έχει χάσει ούτε μία φορά τα τελευταία χρόνια που ανέβηκε κατηγορία και πιστεύω ότι ούτε τώρα ήρθε η… στιγμή. Οι γηπεδούχοι βλέπετε, δεν είναι σε καλή κατάσταση καθώς συμπλήρωσαν τρεις ήττες σε πέντε παιχνίδια. Το διπλό πληρώνει 2.52 στο Pamestoixima.gr.

Στο Βέλγιο μπορεί η Έουπεν να κέρδισε την ουραγό Μπέερσοτ την περασμένη Κυριακή, είχαν προηγηθεί όμως πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες. Η Άντβερπ έχει πολύ καλό ρόστερ και στοχεύει πολύ ψηλά. Είναι ανώτερη της Έουπεν και έχει και την πρόσφατη παράδοση με το μέρος της, η οποία είναι 11-2-0 και στις δύο έδρες.

Σήμερα δεν έχω σκοπό να… μακρηγορήσω και έτσι σκέφτομαι να κλείσω πεντάδα με ένα ακόμα σημείο από το Ρουμανικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για το διπλό της πρωτοπόρου Κλουζ η οποία φέτος κάνει… πλάκα σε όλους τους υπόλοιπους. Έχει 17 νίκες σε 19 αγωνιστικές και απόψε φιλοξενείται από την Φαρούλ Κοστάντα που συγκριτικά υστερεί. Θα έλεγα πάντως να έχουμε υπόψη μας και το under διότι η Φαρούλ έρχεται από επτά συνεχόμενα. Η Κλουζ έρχεται από 7 στα 8 under. Κλείνοντας να αναφέρω την παράδοση που δείχνει 9 σερί νίκες για την πρωτοπόρο Κλουζ. Το διπλό πληρώνει καλά και πιο συγκεκριμένα 2.00 στην SPORTINGBET.GR.

Καλή τύχη και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο live μέσα από το bookenemylive.com.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ