ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ… ΚΙΝΑ

Καλημέρα. Ξεκινώντας από την Κίνα η Γκουανγκζού Εβεργκράντε (φωτο) που έχει τέσσερις νίκες σε πέντε αγωνιστικές είναι το φαβορί απέναντι στην Τζιανγκσού με την οποία διατηρεί θετική παράδοση. Πιο συγκεκριμένα η Εβεργκράντε συμπλήρωσε 15 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα στην έδρα της από τη σημερινή της αντίπαλο.

Η Σενζέν δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά τελευταία καθώς συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες. Κόντρα στην Νταλιάν αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα, αφού τα τελευταία 4 χρόνια που ξαναβρέθηκαν στην ίδια κατηγορία, χάνει συνεχώς είτε εντός είτε εκτός έδρας. Πιο συγκεκριμένα, μετρά 8 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια! Το 2 DNΒ πληρώνει 1.87 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στη Β Λευκορωσίας η πρωτοπόρος Ντιναμό Μινσκ η οποία έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 19 αγωνιστικές, λογικά θα επιβληθεί της υποδεέστερης Σλουτσκ Β. Το διπλό θα συνδυαστεί με το over μιας και η Ντιναμό αν βρεθεί σε καλή μέρα ξετινάζει τους αντιπάλους της…

Στη Σκωτία διεξάγεται η αναμέτρηση μεταξύ της Σεντ Τζόνστον και της Αμπερντίν και εκτός από το ότι οι δύο ομάδες διατηρούν φιλικές σχέσεις θα ήθελα να προσθέσω ότι η Αμπερντίν έφυγε με τέσσερα διπλά και τέσσερα Χ στις τελευταίες 8 επισκέψεις της εκεί μέσα. Το 2 DNB πληρώνει ακριβώς 2.00 στην  [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”] η οποία συνεχίζει να έχει προσφορές για τους νέους εγγεγραμμένους.

Στην Ουρουγουάη τόσο η Σέρο Λάργκο όσο και η Λίβερπουλ Μοντεβιδέο έρχονται από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες. Τα τέσσερα από τα οκτώ τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν στο Χ και από τη στιγμή που έχουν μια γενικότερη… τάση προς αυτό, δεν αποκλείεται απόψε να πάρουν για μια ακόμη φορά από έναν βαθμό.

Η Νασιονάλ δεν ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο στο πρωτάθλημα, αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι στην πορεία θα βελτιωθεί και θα στρώσει. Από τη Μοντεβιδέο είναι καλύτερη και θα ποντάρω στον άσσο της.

Στη Β Βραζιλίας η Κρουζέιρο που αποτελεί ένα από τα φαβορί για την άνοδο, ξεκίνησε με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και απόψε μπορεί να κλείσει… καρέ απέναντι στην υποδεέστερη Σαπεκοένσε. Ο άσσος κυμαίνεται σε τιμές πέριξ του 1.70 και θεωρώ ότι οι αποδόσεις αυτές είναι δίκαιες…

Στις ΗΠΑ τέλος υποχωρεί σχεδόν παντού η απόδοση του άσσου της Κολόμπους Κρου. Φυσιολογική εξέλιξη για μια ομάδα που τα πηγαίνει πολύ καλά έως τώρα. Η Νιου Ινγκλαντ αντιθέτως, δεν έχει τις ίδιες επιδόσεις και έτσι θα εμπιστευτώ τους γηπεδούχους.

Καλή τύχη και τα λέμε στην πορεία μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ